maanantai 28. lokakuuta 2013

Uusi viikko

Uusi viikko. Mä sit tykkään näistä maanantaista. Varsinkin nyt tuon viime viikon hässäkän jälkeen on ihan mahtava saada olla yksin ja rauhassa, vaikka vaan aamupäivänkin. Siksi eilen kyselin siitä retriitistä, ajattelin että se voisi olla voimaannuttava kokemus. Mutta sitten sain kommentissa tiedon, että sitä ei suositella jos on masennusta tai ahdistusta.
Hmm..pitää varmaan jättää ajatus hetkeksi ja katsella vaikkapa kesällä asiaa uudelleen. Kuulin hyviä kokemuksia Valamosta, en vaan nyt vielä siihen ole paremmin tutustunut. Mutta jo paikkana tuntuu aivan mahtavalta ja kun se on kaukana täältä, pois näistä samoista kuvioista. 

Tämä on näitä pikkupaikan "etuja", kun menet kauppaan, on siellä aina samat ihmiset. Kun lähdet ulkoilemaan, aina samat maisemat. Kaikki tuntee melkein kaikki. Vaikka tykkään asua täällä niin silti haluaisin välillä kauas jossa en tunne ketään! Meidän paikkakunnalla Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa on myös hiljentymis retriittejä, ihanan lähellä, mutta oiskohan sittenkin liian lähellä. Varmaan aivan ihana juttu heille jotka asuvat muualla. Kun siellä ulkoilet on samat maisemat joissa muutenkin liikut. Tällä hetkellä tuntuu että tarvitsisin jotain uutta ja erilaista jotta pääsisin tästä alakuloisesta olostani eroon. 
Huomenna aamulla menen ensimmäistä kertaa Ayuervediseen hoitoon, ystävän luokse. Uusi kokemus, kerron teille huomenissa millaisia tuntemuksia ja millainen hoito kokonaisuudessaan oli. Pitäisi poistaa stressiä ja sitä on kovasti kehuttu. Näin kun sitä tekee ystävä, sinne tulee mentyäkin. 

Sain samalta ystävältä youtuben kautta ihanan rentoutusmusiikin, kestää pikkasen yli puoli tuntia. Kuuntelen sen vielä kaikessa rauhassa kun muut jo nukkuvat. Rentoudun ja hengittelen "pahat" ulos. 

Meilläpäin tuulee ja sataa juuri nyt, aikas lujaa. Myrskyähän ennustettiinkin..katson kun lyhdyt heiluu ulkona, ja puut taipuvat tuulen voimasta. Nurkissa humisee!

Kesän muistoja tässä kuvassani..ihanat ja ainoat kukat jotka sain kasvamaan, kaksi amppelia etupihalla..jihuu..
Kiitos kun kävit taas lukaisemassa, tänään ei paljon tapahtumia, mutta palataan huomenissa asioihin. Hyvää Yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)