tiistai 22. lokakuuta 2013

Väriloistoa

Nyt en nukkunut pommiin!! Kun tapahtuma taas on niin lähellä, muistaa hetken aikaa että nousee ylös kun herätyskello soi. Jotenkin vaan olin ihan poikki tänään(kin), enkä millään olis jaksanut alkaa tekemään mitään..mutta pakkohan se oli. On hyvä kun nuo lapset on tuossa, muuten voisi mennä koko päivä että vaan makailen, lepäilen ja hillun yövaatteissa. Nyt on aina aamuisin joku "työ" jonka takia herätä. Mun mies aina välillä sanookin että miten sä jaksat useimpina aamuina lähteä ajelemaan koululle tai talviaikana kouluille, kun bussillakin pääsisivät. Olen monta kertaa sanonut että se on mun työ, kun lapsia kuljetan ja pysäkillekkin on kilometrin matka. Mulle siitä ei ole mitään vaivaa, puolisko vaan tuntuu siitä rasittuvan. Nythän poika on käynyt mopolla, mutta esim. tänä aamuna oli sen verran jo pakkasta, ettei viitsinyt lähteä, vein sitten ensin hänet puoli yhdeksäksi yläkouluun ja Ronjan sitten puoli kymmeneksi alakouluun. Kahtena aamuna tyttö menee taksilla.

Niiiiin kaunis aamu taas..napsin kuvia. Oli upean näköistä katseltavaa värikisailu taivaalla, kun idässä auringonnousu punersi taivaan ja lännessä kuu kumotti kirkkaana..harmi kun ei saa niitä samaan kuvaan, mutta mielikuvittele näiden kahden upean värin kaunis yhtyminen.
Kun lähdin tyttöä viemään kouluun, katsoin että järven yläpuolella oli upea punertava aamurusko. Kotiin päin tullessa pysähdyin meidän läheisellä levähdyspaikalla ja napsin kuvia kauniista aamuruskosta järven yllä..ihan mahtavat maisemat! Luonto osaa työnsä! Näistä ei voi kuin nauttia, ehdottomasti parasta antia tässä aamussa. Mielikin rauhoittuu ja silmä lepää. Kamera vaan pitää olla aina taskussa :) 
                                                     
                                                     Punarusko
                                                     luonnon väriläiskä
                                                     aamuinen piriste

                                                     Harmaan täkkini alta
                                                     katselen varovasti
                                                     miten aurinko
                                                     heittelee
                                                     valosäteitään seinälle

                                                     Kello pirisee
                                                     uutta päivää
                                                     aloittamaan

                                                     Paljaat varpaat peiton alta
                                                     venyttelen kissan kanssa kilpaa

                                                     Askeleita
                                                     lapsi hypähtää iloisena viereeni

                                                     Lepäilemme
                                                     nauramme
                                                     kikatamme

                                                     Kaunista huomenta
                                                     - Elina -


Kiva iltapäiväkin, kävin ystävän kanssa lounaalla. Ensin piti mennä Kehäkukan kasvisherkkuja maistelemaan, mutta harmistukseksi ei siellä talvella tarjotakaan lainkaan ruokaa. Siinä sitten hetken mietimme, että mihinkä sitten, päädyimme tuttuun ja turvallisen ruokaravintolaan, Sarvi nimeltään. On ihan Kyröskosken keskustassa. Siellä oli vielä lounasaikakin menossa joten otimme noutopöydästä oikein hyvää ja maistuvaa ruokaa, eikä ollut hinnalla pilattu, 8.80e! Siihen kuului siis pääruoka jossa oli kolmea eri lajia valittavana, salaattibuffet ja jälkiruoka sekä kahvi. Ja tietysti leipä ja juomat. Nautittiin oikein pitkän kaavan mukaan, kummallakaan ei ollut kiire. Siinä vierähti kolmisen tuntia. Juteltiin, naurettiin, parannettiin maailmaa ja itseämme. Aivan mahtavan mukavaa. <3 Ystävät <3 
No nyt alkaa haukotuttamaan niin että on varmaan parempi lopetella. Kuullaan taas huomenissa! Silloin onkin Ronjan 9 vuotis synttäripäivä! Siitä enemmän illalla..

Hyvää Yötä ja nukkukaa hyvin!

2 kommenttia:

  1. Blogisi on ihana ! Vierailen tääällä viikottain ja saan voimaa omaan jaksamiseeni.... Kauniita sanoja, kauniita ajatuksia.

    Tuija

    VastaaPoista
  2. Kiitos hienoista valokuvista ja ihanasta runosta Elina! A

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)