sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ylimääräinen tunti

Jihuu..Tami tippui vihdoin..täällä hihkuttiin synttärivieraiden kanssa onnesta..(siis kyse TTK=Tanssii tähtien kanssa ohjelmasta), mutta sana on kyllä miehellä hallussa, ei mennyt putoamishetkelläkään sanattomaksi.

Synttärit nyt ohi ja voi huokaista, seuraavat mun tekemät järjestelyt on vasta ensi kesänä, jos on, on nimittäin silloin pojan 16 vuotis päivä. Voi olla ettei enää äidin järkkäämiä synttäreitä edes halua.
Todella upeat kakut oli vanhin tyttäreni leiponut synttäri sisaruksille..
Viime yö meni hiukan harakoille. Vanhin poika oli yötä, hänelle avaamme aina yläkerran aulan vuodesohvan, mutta marsujen iso häkki pitää siirtää soffan tieltä pois. Siirsimme siis häkin meidän makkariin. Toisella marsulla on taas juoksu ja vaikka ovat tyttöjä, ne yrittävät juoksupäivinä käydä toisen kimppuun. Ja sen mukainen meno oli sitten yöllä. Sissi juoksi perässä ja Siru edellä, hirveä vinkuminen ja valitus ja puru lensi..nousin ylös sängystä ja kävin kolauttamassa häkin kattoa jotta juoksivat piiloon, mökkeihinsä..siinä samassa Helmiki heräsi, kun nukkuu meidän sängyn jalkopäässä, hyppäsi alas sängystä ja aloitti maukumiskonsertin, tekee niin aina aamulla, kun odottaa ruokaa..luuli siis että on aamu..jösses..menin takaisin sänkyyn ja Helmi hetken siinä pyöri ja tuli takaisin nukkumaan. Tunnin päästä sama ja kolme kertaa vielä toistoa. Aamulla olin ihan poikki. Puolisko ei herännyt kuin kerran, muuten nukkui sikeästi. Hän sitten nousikin aamulla aikaisemmin, vei lemmikit pois ja antoi mun nukkua. Sain siis sen ylimääräisen tunnin aamulla, joka tuli kellojen siirrosta taaksepäin, nousin kymmeneltä ylös. Onneksi oli kaikki kunnossa synttäreitä varten, joten ei tarvinnut siihen enää stressata.
Pakko vähän avata tätä teille, puhkun ihan..Ollaan yhden ystävän kanssa järkkäämässä ensi vuoden puolelle enkeli-iltaa..en kerro vielä sen tarkemmin, mutta aivan ihanaa on tiedossa! Ollaan nyt jo innoissaan siitä. Ja kaikki se järkkäily on jo todella kivaa, jotain uutta ja mukavaa, mieltä piristävää. 

Onkos muuten kukaan teistä käynyt retriitissä? Siis sellaisessa 2-3 päivän hiljentymisessä?
Jos olet niin kerrotko missä ja millaiset kokemukset, kiitos! Jos et osaa kommentoida, mulle voit laittaa sähköpostiakin: elina.vaina@luukku.com
Kommentointi:
- klikkaa haluamasi postauksen alareunasta kohtaa "ei kommentteja" (tai jos on jo kommentteja, siinä lukee esim. 2 kommenttia)
- kirjoita kommenttisi aukeavaan laatikkoon
- valitse alasvetovalikosta nimesi (jos sinulla on sellainen googlessa) tai sitten jos et ole kirjautunut googleen, valitse "nimetön"
- sitten vaan klikkaat "julkaise"
- ei näy heti koska tulee mulle ekaksi tarkistukseen, tämä roskapostin takia

Nyt alkaa väsyttämään, stressi ohi ja viime yönä huonosti nukuttu. Kissan kanssa yläkertaan ja nukkumaan. Hyvää Yötä kaikille ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Olen käynyt kaksi kertaa hiljaisuuden retriitissä, ekalla kerralla mennessäni olin varma, että parin tunnin jälkeen jo luovutan, sen verran kova höpöttämään olen. Epäilin siis omaa kykyäni hiljaisuuteen. Molemmilla kerroilla retriitti on kestänyt perjantai illlasta sunnuntai iltapäivään. Ja kummallakin kerralla en olisi halunnut palatakaan normi rytmiin, siihen hiljaisuuteen kyllä ihastuu...Mutta siellä kerrottiin, että jos on jotain henkistä ongelmaa ollut, ei pitäisi välttämättä mennä retriittiin ennen kuin on hoitanut itsensä ns.terveeksi. Masennus saattaa voimistua, samoin ahdistus. Mutta muuten hyvä kokemus. Mulle se liittyi vahvasti Kristittynä elämiseen ja olenkin harmistellut kun viime syksynä ja nyt tänä vuonnakaan ei tuossa meidän leirikeskuksessa ole voitu järjestää sitä. Mutta heti ilmoittaudun jos taas järkkäävät.

    VastaaPoista
  2. Hei Anonyymi. Kiitos kommentista! Tuo oli todella hyvä tieto, että jos on esim. masennusta tai ahdistusta, sinne ei kannata mennä. Sitä en ollut kuullut. Kovasti kaipaan sitä hiljaisuutta ja omien ajatusteni kanssa olemista, mutta ehkä sitten parempi lykätä menoa vielä, esim. keväälle ja katsoa missä kunnossa on.

    Olen kuullut että on todella upea kokemus ja siksi sitä lähdin kyselemään, kokemuksia. Jotkut sanoivat että Valamo olisi paras paikka siihen, mutta en ole vielä sen paremmin ottanut selvää siitä. Mukavaa uutta viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)