keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Iloa ja naurua

Ihan ensin haluan kiittää Kaisaa ja kaikkia muitakin ihanista kommenteista joita olette jättänyt tänne blogiin, niitä on niin mukava lukea. Ne tulee heti ensimmäisenä esiin kun sivuston avaan. Ei tarvii aina kommentoida kirjoitusta, voi kertoa ihan mitä mieleen juolahtaa, omasta päivästään, niinkuin minä.

Aamulla kun sain lapset kouluun..meditoin taas, ihan kokonaan ei mieleni vielä tyhjene, mutta pikkuhiljaa varmasti pääsen siihenkin. Joka päivä otan sen kuitenkin ja löysin ihanan sivuston missä kerrottiin miten meditoida, mielen tunnelukoista jne. Todella mielenkiintoinen sivusto, laitan tähän linkin jos sinua kiinnostaa asia Meditaatio opas. Siitä saa niin ihanan rauhallisen ja hyvän olon tunteen melkein koko päiväksi. Tästä aasinsillalla pääsen seuraavaan asiaan. Facebookissa on sovellus jolla voi tehdä hauskoja juttuja itsestään, muokata kuvaa itsensä oloiseksi, ihan kasvoja, silmiä ja korvia myöten. Sitten kun profiilin on luonut, on valmiita kuvia joissa itsensä näkee erilaisissa hauskoissa tilanteissa tms. Nämä väsättiin tänään Ronjan kanssa, mulle tää eka missä mä oon mustine hiuksineni ja tuo toinen tytölle ja hauskaa oli, naurettiin niin että vatsat kipeinä :)
Ystäväni Mervi aloitti kivan "kurssin" facebookissa, henkisestä kehityksestä jne. Kurssi löytyy ryhmästä "Sielun Peili" sekä hänen omilta sivuiltaan Psychic Medium Mervi Bergström. Laitoin linkin siitäkin jos haluat käydä katsomassa. Kurssi alkoi tänään ja hän kehotti opettelemaan juuri meditointia ja antoi myös hyviä neuvoja siihen. Jos olet facebookissa sekä käyt Mervin sivuilla, ja ehkä tykkäät kurssistakin niin tykkää myös sivustosta, saat sen jälkeen viikottaiset kurssipäivitykset suoraan omalle seinällesi.
Meditoinnin jälkeen olikin hammaslääkärin vuoro. Toiseksi viimeinen kerta, onneksi. Torstaina pitäisi olla viimeinen aika, kun yhteen hampaaseen laitetaan lopullinen paikka. Kahteen tehty juurihoitoa ja siinä välillä lähtenyt yhdestä paikka ja yksi lohkesi puoliksi, mut sitten pitäisi olla hampaat taas vähän aikaa kunnossa. Suuresta laskusta kyllä huomasi että siellä on muutama kerta käyty..huh..jostain pitää sekin raha taas repäistä. Ei ne pienet tulot vaan ne suuret menot, eikös sitä niin sanota. 
Mä laitan tällä kertaa tähän tekstin väleihin ihanaisia enkelikuvia joita olen löytänyt milloin mistäkin. Toivon ettette suutu asiasta, mun mielestä ne ovat todella kauniita ja kauneutta on mukava katsella, vaikka et niihin uskoisikaan.

Enkeleistä tuli mieleen asia josta jo kerroinkin jossain vaiheessa, eli olemme ystäväni kanssa järjestämässä enkeli-iltaa tänne omalle paikkakunnalle. Kirsi Ranto tulee pitämään sen, asia on sovittu, mutta päivämäärä puuttuu vielä. Iltaan mahtuu mukaan vain 15 innokasta enkeleiden ystävää ja se tietysti maksaa hiukan. Aika moni on jo ilmoittautunut vaikka ei tosiaan tiedetä muuta kuin paikka missä pidetään. Kirsi itse ilmoittelee päivämääriä kun saa asioitaan järkättyä. Upeeta, odotan sitä todella ihan innoissani ja niin kaikki muutkin joka sinne ovat tulossa, toivotaan että päivä sopisi nyt sitten ilmoittautuneille.
Hei, taas yöaikaan postailen. Talo on hiljainen, vaikka poika vielä omassa huoneessaan pelailee tai selailee puhelimella. Marsut ja kissakin nukkuu jo. Mä teen vielä lyhyen rentoutussession musiikin kera ja sitten painun sänkyyn, rentoutus auttaa unen saantiin, kolme yötä on mennyt peräkkäin ilman nukahtamislääkkeitä, jihuu! Mä vielä tästä paranen! Perjantaina on lääkäriaika, hänkin varmaan tyytyväinen tästä asiasta. 
Kova tuuli kuuluu olevan ulkona, tuntuu puuskittaiselta, humisee nurkissa. Ihanaa painua peiton alle lämpimään. Hyvää Yötä!

1 kommentti:

  1. Hei ! mukavaa, että luet meidän kommentit. Muutoinhan ne menettäisivätkin merkityksensä. Merkkailin nuo linkkivinkit, koska nyt ei ole aikaa niihin syventyä. Tai sitten käyn täällä klikkaamassa. Tekemänne "omakuvat" olivat hauskoja ! Kaikkea kivaa löytyy, kun huomaa, ehtii tai saa just vinkkejä. Kuulostaa hyvältä, että saat nukutuksi, hienoa. Nämä enkelit ovat niin kauniita, tämä viimeinen hento pastellisävyinen on varsinkin ihana. Voiko enkeleiden kuvia verrata ? Ajattelen, kyllä voi. Se on vähän samaa, kuin mistä alttaritaulusta tai muusta pitää, miettii "miksi tämä kiinnitti huomioni". Sinä toivottavasti kerrot ainakin jotain siitä tulevasta enkeli-illasta. Se on turvaisa puheenaihe. Juu asiasta toiseen, täällä on aivan lumetonta ja sää harmaa. Silti mieli on valoisa, kun olen päättänyt olla (ehkä itsekeksimäni sana) "positiivikko" :) Ainahan se ei onnistu, silti jo sana hymyilyttää. "negatiivikkokin voisi olla, silti se ei kuulosta kivalta. Mukavaa päivää sulle, heissan ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)