perjantai 1. marraskuuta 2013

Avoimin mielin

Marraskuun alku..vuoden pimeintä aikaa..kynttilöitä, kynttilöitä..niitä kuluu.
Kiva päivä oli, kaikenlaista puuhastelua ja iltapäivällä ystävän kanssa Tampereelle.
Ensin aamusta terapiaan, joka ei edelleenkään ole muuttunut miksikään. Tätä joku teistä lukijoista jossain vaiheessa kysyikin. Minä puhun ja terapeutti kuuntelee. Välillä tulee sellasia ihan hiljaisia hetkiä, jos minä vaikenen. Mutta jossain on käytävä. Lääkärin kanssa juttelin ja hän sanoi että katsotaan nyt vielä joulukuulle asti, mulla on silloin uusi aika. Jos ei ole muuttunut miksikään, mietitään jotain muuta vaihtoehtoa. Yksityiselle mulla ei ole varaa mennä, on niin kallista, vaikka siihen saa sen kelan tuenkin, silti n.60e/vko. Pitää vielä odotella mitä lääkäri sit sanoopi..

Sitten kauppaan ostelemaan viikonlopun safkat kun huomenna kaupat kiinni. Sain suuren eläkkeeni, niin tulikin ostettua taas kaikenlaista täytettä jääkaappiin.
Kävin Lidlissä ja sieltä löysin naudanleikettä, siitä paistetaan huomenna hyviä piffejä, maustevoin kera ja muussia. Lapsetkin tykkää. Ajattelin tehdä myös jotain kasvisgratiinia. Olen ostanut jostain tarjouksesta kaikenlaisia wok-pakaste-vihanneksia, niistä saa helposti ja hyvää.
Tänään puolisko kävikin hampurilaispaikasta hakemassa itelleen ja lapsille ruoat. Heilläkin mukava perjantai, ei tarvinnut syödä äiteen kokkauksia ;)
Minä lähdin yhteen tilaisuuteen Tampereelle ystävän kanssa, meedio-iltapäivä. En ollut koskaan aiemmin käynyt ja oli kyllä todella vaikuttavaa. Irene Nadén oli henkilö joka meediona toimi, monet olivat häntä etukäteen kehuneet ja Metson (kirjasto) iso sali oli melkein täynnä ihmisiä, eri ikäisiä, miehiä ja naisia. Mahtava kokemus oli käydä. Sisäänpääsy vain kymmenen euroa ja kesti kaksi tuntia. Melkein kaikkia asioita pitää kokeilla ainakin kerran elämässään, tämä oli yksi niistä. Tai voi olla että menen vielä toistekin, se ei ole poissuljettu asia. Avoimin mielin!
Sillä välin Ronja kävi discossa, puolisko kuljetti. Se oli nyt Viljakkalan koululla, serkku Enna pyysi Ronjan kanssaan sinne. Enna on siellä koulussa. Disco oli 1-4 luokkalaisille klo 17-19 ja siitä isommille klo 19-21. Vanhin tyttäreni (Ennan äiti) oli siellä valvojana kummassakin discossa joten puolisko kun kävi hakemassa Ronjan kotiin, tuli Enna myös meille hetkeksi hoitoon, tyttäreni haki kun selvisi valvojan työstään.

Nyt on tyttökin jo nukkumassa, samoin mieheni. Pojan kanssa tässä valvoskellaan, hän pelailee puhelimella ja minä tässä koneen ääressä postailen. 
Huomenna pitäisi mennä sitten hautausmaalle, kynttilöitä viemään, ainakin apen haudalle.

Kiitos kun taas käväisit. Voimahalit ja nuku hyvin. Tässä vielä mun tämän päivän enkelikortti Valonpolku sivustolta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)