keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hammashoito

En toivoisi tätä olotilaa pahimmalle vihamiehellekkään, eikös sitä niin sanota. Flunssa ei hellitä otettaan, päinvastoin, vaikka kuumetta ei vielä ole tullut. Vilutus jatkuu, palelen varpaita myöten, vaikka yleensä on aina kuuma. Sisälämpötilasta ei johdu, sitä on ihan 23 astetta, lämmitin vielä tänään takkaakin, että sain siinä edessä lämmitellä. 
Soitin aamulla akuutti ajan hammaslääkärille. Toissapäivänä lähti paikka, siis söin niin ihania hopeatoffeita ja siihen se irtosi. Tuli ammottava aukko. Sain ajan 12.40 ja kun menin, oli Kyröskoskella kaikki pimeänä. Pahinta pelkäsin ja niinhän se kävi että hammashoitolassakaan ei ollut sähköjä. Oli olleet jo tunnin pois. No, eipä sitten muuta kuin menin tuoliin, joka sekään ei toiminut ilman sähköä. Lääkäri katsoi pienellä taskulampulla suuhun ja laittoi poraamatta väliaikaisen paikan hampaaseen. Samaa ainetta mitä saa apteekistakin itsehoitoon. Mulla on seuraava aika parin viikon kuluttua, paikkaa sitten siellä kuntoon, ellei nyt ala ennen sitä vaivaamaan.

Sitten piti mennä kauppaan leipää hakemaan, Valintataloon, mutta ovessa oli lappu että suljettu sähkökatkon takia ja et avataan sitten kun sähköt palaavat. No, ajattelin että kaikki kaupat ovat sitten varmaan kiinni ja lähdin kotiin. Vanhin tyttäreni vasta iltapäivällä kertoi että K-market jossa hän on töissä, olisi ollut auki, heillä kassat toimii sähkökatkojenkin aikana. Pitää muistaa ensi kerralla, niitä varmasti vielä tässä syysmyrskyjen mukana tulee. Nyt oli vasta ensimmäinen kunnollinen myteri.
Tämän kirjottelin eilen!

                                            Tuulikello 
                                            soittaa säveltään
                                            myrskytuulen riepoittelemana

                                            Mustaakin mustempi
                                            pimeys
                                            On vallannut
                                            pienen kylän

                                            Vain kynttiläin valojen heijastus ikkunoista

                                            Luonto näyttää voimiaan
                                            yön tunteina raippaa
                                            maata sateella

                                            Kunnes aamun tullen
                                            luovuttaa
                                            puhaltaa pois sadepilvet 
                                            ja antaa auringon paistaa

                                            - Elina -
Iltapäivällä käytiin tyttelin kanssa kirjastossa. Hänen pulpettikirjansa viimeinen palautuspäivä oli tänään, mutta kun siitä oli vielä hiukan lukematta, kymmenisen sivua ja halusi sen loppuun saada, luki sitten kirjastossa ja saatiin palautettua. Lainasi sitten samaa sarjaa uuden kirjan pulpettiin. Mä löysin nyt enkelikirjoja, tänään en vielä jaksa syventyä kun on niin kipeä olo, mutta kun tästä hiukan tokenen, ahmin ne heti. Sen verran selasin että mielenkiintoisia ovat.
Meiän Helmin kanssa vähän ulkoiltiinkin, ihan vaan omassa pihassa, yritän flunssasta huolimatta haukata hiukan happea kerran päivässä.
Lopettelen tähän, kiitos kun kävit lukemassa. Hyvää Yötä ja kauniita unosia <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)