torstai 7. marraskuuta 2013

Kirja

Heti innoissani tässä kerron että sain ihanan kirjan postissa..Kirsi Rannon enkelikirjan..
suoraan kirjoittajalta itseltään, omistuskirjoituksella. Kiitos Kirsi <3
Vielä en sitä ole aloittanut lukemaan, mutta kun menen sänkyyn, aloitan. Haluan syventyä siihen ihan rauhassa, kun muut nukkuvat. Sen verran selasin, että mielenkiintoiselta tuntui.
Flunssa..dääm..se vaan jatkuu. Aivastelen, yskin, niiskutan. Todella ärsyttävä tauti, kun tulisi oikein kunnolla niin menisi nopeammin ohi. Kukaan muu meillä ei vielä sairasta, kop..kop..koputan maalaamatonta puuta, ettei vaan tulisikaan.

"Tänään olen ollut laiska, super-laiska, siis tarkoittaa tavallista laiskaa, mutta viitan kanssa"..tämän löysin yhdestä kuvasta fb:sta. Mutta totta, kävin tänään vain tytön viemässä kauppaan ja hiukan ulkoilin Helmin kanssa, muuten saanut olla kotosalla. Nämä on niin ihania päiviä. Mä tykkään yksin olosta, rauhassa. Meditoin ja lepäsin, illalla sain etänä enkelihoidon Terhiltä. Eli ihan mahtava päivä ollut! Mielikin on hyvä ja iloinen.

Laittelen tähän tekstin loppuun Anup Takaraution runoja. Hän on ystäväni kaveri ja antoi luvan laittaa ihania runojaan kuviin Elämän kiehtova taika sivustolle facebookiin. 
Kiitos Anup <3

Kiitos myös sinulle kun taas käväisit, nyt tuli hiukan tynkä postaus, mutta tänään ei ole oikein mitään merkittävää tapahtunut josta kertoisin..mieluummin laitan nämä upeat runot tänne jotta sinäkin saat ne luettavaksi! Kauniita unia, enkelin kuvia, sitten kun unien aika on.

1 kommentti:

  1. Kauniita kaikki tämän päiväiset runosi ♥ ihanasti sommiteltuja. Tekstit puhuttelevat, se on hienoa. Ei mitään fraaseja tai latteuksia. Hienoa !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)