torstai 28. marraskuuta 2013

Leppoisa tunnelma

Tyttö kouluun ja minä hammaslääkäriin, tänään piti juurihoidettu hammas paikata loppuun, mutta siellä näkyikin kuvassa vielä vähän tulehdusta ja lääkäri teki päätöksen laittaa vielä pariksi viikoksi väliaikaisen paikan. Mä jo asennoiduin et ois ollut viimeinen kerta, nyt siis vielä ainakin kerran pitää sinne raahautua. 
Hämeenkyrön kohdalla kolmostien aamuliikennettä.
Kyröskosken keskustan jouluvaloja, liikenneympyrästä. Aamulla kuvailin kun ajelin Reginan luokse.
Seuraavaksi siis ystävälleni Reginalle ayurveda hoitoon, aivan ihanat tuntemukset tuli taas. Kotiin, meditoin, tein yhden kundaliinireikihoidon etänä ja sen jälkeen vaan laiskottelin. Ruokakin oli valmiina kun tein eilen ison uunivuoallisen lihapataa ja keitin perunoita, tänään siis paistoin niitä ja lämmitin padan. Miespuoliset lähtivät Tampereelle jääkiekkopeliä katsomaan joten ollaan oltu ilta tytyn kanssa kaksin kotosalla. Hänellä tosin oli kaveri muutaman tunnin, joten sain keskittyä ihan omiin juttuihini, parasta!!
Nyt ollaan kumpikin tässä saman pöydän ääressä, minä postailen ja hän tekee läksyjään.
Tuossa äsken kyselin englanninkielisiä verbejä, on maanantaina niistä kuulemma sanakoe.
Helmikin nukkuu, oli ulkona, kovassa tuulessa ja sisälle tultuaan söi vatsan täyteen. Joten aika rauhallista tällä hetkellä.
Laitoin kynttilöitä palamaan joka puolelle taloa, tytön kanssa tykätään kumpikin kynttilänvalosta. Tässä kuistin kynttilöitä.
Kohta olisi aika alkaa laittamaan iltapalaa ja sitten voidaan vetäytyä soffalle katsomaan telkkaria, siis minä ja Helmi. Ronja menee varmasti ajoissa nukkumaan, on sen verran väsyneen oloinen jo, olivat kaverin kanssa ulkona aika kauan, se väsyttää.
Tämä ollut aika laiha päivä tapahtumien suhteen, joten lopettelen tähän. Kiitos kun taas käväisit, kuullaan huomenissa! Hyvää Yötä ja kauniita unia, sitten kun niiden aika on.

1 kommentti:

  1. Hei ! täällä minä outo kiireihminen, tosin välillä onneksi vaan. Päiväsi kuulosti kiireettömältä. Ihan parasta, totta puhut. Minun mielestäni jotkut ruoat vain paranevat, kun niitä lämmitetään :) Rajansa tietysti silläkin on, mutta juuri padat ja keitot... Oli kauniita tunnelmakuvia, sielu lepää ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)