maanantai 4. marraskuuta 2013

Myöhässä

Miten tää kirjoittelu nyt aina menee tänne päivän viimeiselle tunnille..
Mulla on kyllä huono tapa olla aina ja joka paikasta myöhässä, puolisko taas on sellanen että aina mieluummin tuntia ennen määräaikaa paikalla. Siitä tulee välillä kiistoja kun mun takia lähtö usein venyy. Mielestäni aloitan aina ajoissa laittamaan kaikki kuntoon, mutta sitten muistuu mieleen että sekin piti ja sekin piti tehdä..ja teen sata muuta hommaa siinä välissä. Sitten tulee kova kiire ja pikaisesti kaikki kuntoon. Lisäksi käyn vielä tarkistamassa pari kertaa ettei silitysrauta ole päällä, hellan napit varmasti off-asennossa ja kaikki ovet ovat lukossa, ennenkuin lähtö tapahtuu. Sitten puolisko mököttää ja mutisee jotain. Ja taas kivasti myöhässä, selitysten kera. Tosin, en ole enää jaksanut selitellä, vaan myönnän että minähän se syyllinen siihen olen. Se vaan on huono tapa. Aina olen päättänyt opetella olemaan ajoissa, "ensi kerralla sitten", mutta sitä kertaa ei ole vielä tullut.
Huomenna olis ollut taas ystävän tekemä Ayurveda hoito, mut nyt mulla on kurkku niin kipeänä ettei pysty kunnolla nielemään ja viluttanut koko päivän, et ajattelin jättää väliin. Olis ollut kyllä ihana taas mennä siihen, mut en viitsi sairaana, siirretään vähän eteenpäin. Voi olla ettei tästä sen kummempaa sairautta kehitykkään, mutta peruutin jo ajoissa, kun aika olisi ollut jo aamulla. Ei tarvii hänen turhaan odotella. Menen sitten myöhemmin taas nauttimaan. Muistathan postaukseni hoidosta : Upea kokemus

Jotenkin ollut veto pois muutenkin, en jaksanut edes kauppaan lähteä. Mut onneksi mulla oli ruoka-aineita kaapissa sen verran että saatiin tällekkin päivälle jotain murua rinnan alle. Nakkisoosia ja perunoita. Kaikki tykkää siitä ruoasta. Miten muuten teet ruskean kastikkeen? Teetkö siten kuin minäkin, vanhanaikaisesti, voita kunnolla pannulle, karamellisoidaan se ja siihen jauhot ruskistumaan, sitten vaan vispataan veden sekaan ja maustetaan. Siitä voin karamellisoinnista tulee ihan mahtavan ihana tuoksu, joku sanoo et käry, mutta mun mielestä se on kyllä tuoksu. 
Oletkos käynyt jo katsomassa oman enkeliviestisi Valonpolku sivulla? Mulle tuli tänään tällainen, osu ja uppos juuri tähän päivään!
Helmi ottaa rennosti tuoleilla, taidan minäkin mennä ottamaan samanlaisen asennon. Ensin vähän flunssalääkettä nassuun ja sitten sänkyyn, kyllä se siitä sitten taas iloksi muuttuu.
Laitan tähän loppuun taas yhden oman runoni, joka syntyi eilen..

                                                 Sataa, sataa
                                                 harmaata
                                                 syksyn sade
                                                 piiskaa alas
                                                 viimeisetkin sinnittelevät puunlehdet

                                                 Joskus pimeys voi masentaa

                                                 Etsi silloin
                                                 muistojen lokeroista
                                                 ne iloiset
                                                 kauniit kuvat
                                                 ja päivät

                                                 Kevään lintujen liverrys
                                                 ja luonnon alkava kukoistus

                                                 Kesän vehreys
                                                 ja kukkameri
                                                 Lasten vapaus ja riemu
                                                 Auringon loiste
                                                 ja lämpö

                                                 Talleta valo ja onni sydämeesi
                                                 ja anna niiden loistaa

                                                 Suo iloa jokaisen elämään!

                                                 - Elina -
                                              Hyvää Yötä ja kauniita unia!

2 kommenttia:

  1. Myöhässä usein minäkin kun johonkin pitäis lähteä ja juurikin samoista syistä...sammuttelen valot joka huoneesta, katson hellan nupit ja kahvinkeittimen, usein telkkarikin vielä pauhaa, vaikka kaikki muut ovat jo autossa...ja kaikki ulko-ovet lukitsematta...mikähän siinä onkin, että minä jään ne asiat ns.laittamaan kuntoon, kun saman asian vois tehdä pari muutakin sillä välin kun itse vielä sudin huulipunaa...ja lopulliseksi myöhästelyn syyksi tulee aina minä ja mun meikkaaminen...
    - serkku

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)