keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Päivän päätteeksi

Voi ei, puoliskon autossa jotain vikaa ja sen pitää mennä mun autolla huomenna, no hyvä puoli se että saan olla hyvällä omalla tunnolla koko päivän kotosalla ja ulkoilla Helmin kanssa. Ronjallakin on pitkä päivä huomenna koulussa. Nyt en pääse viemään sitten aamulla kouluun, olen yleensä vienyt kun nyt on niin synkkää, ei tarvitse kävellä pimeää tietä pysäkille, mut huomenna voin saatella sinne. Toivottavasti ei sataisi kaatamalla, vaikka ei ollakkaan sokerista niin silti ei oo kiva sateessa kävellä. 
Helmikään ei kauheen mielellään mene sateella ulos, haistelee vaan oven raossa ja palaa takas sisälle. Sadepäivinä kyttää ikkunasta pikkulintuja, lintulauta riippuu leikkimökin katosta. Kun linnut tulevat lähelle ikkunaa, alkaa ihan kamala säkätys ja nousee ikkunaa vasten pystyasentoon. Sitä on kyllä hauskaa seurata!
Siis viime yönä nukuin kyllä hyvin taas, ihan kellonsoittoon asti, mutta silti väsynyt aamulla. Nukahtamislääkkeen otin mutta sitten en herännyt kertaakaan yöllä. Ihan uskomattomasti vaikuttaa mulle toi hoito nyt, muutenkin siinä hoidon aikana oli aivan ihania tuntemuksia, mutta ne on vähän sellasia paranormaaleja etten viitsi tässä kertoa, tulee pian kiukkusia kommentteja. Sain jo muutenkin palautetta että enkelipallot tulevat kameran objektiivin heijastuksista. No, kaikki uskoo siihen mihin haluaa, kunnioitan jokaisen mielipidettä ja uskoa. 
Minä uskon enkeleihin ja henkiin, joku haluaa selittää kaikki oudot tapahtumat järjellä ja jollain on joku oma uskontokuntansa..meitä on niin erilaisia ja sehän on vain hyvä..aika yksitoikkoinen maailma jos kaikki olisivat samanlaisia.
Jos olet kiinnostunut paranormaaleista kuvista ja asioista, facebookissa on aivan ihana ryhmä "Paranormaalit kuvat", sinne voi liittyä ja ihailla mahtavan hienoja kuvia. Vaatimuksena on vaan että siellä ei saa riidellä eikä herjata tai väheksyä kenenkään toisen kuvia ja uskomuksia ja tietenkin että on kiinnostunut ja uskoo tällaisiin asioihin. 
Asiasta kukkaruukkuun. Tänään saatiin vihdoin Ronjan synttärilahja postitse. Huusin sitä huutonetistä ja kesti hetken että huuto saatiin päätökseen, mehän se voitettiin, kun laitoin sinne automaattisen huudon korottajan. Littlest Pet Shoppeja = pieniä muovisia eläinhahmoja, sekä niiden tarvikkeita ja talo. Yhteensä 69 osaa! Tyttö oli tyytyväinen, sai paljon uusia, keräilee nimittäin niitä. Mukana oli muutama vanhempikin hahmo. Hienoja kyllä olivat, täytyy sanoa. Valokuvaa en ehtinyt ottaa, kun niin innokkaasti ne heti rahtasi yläkertaan omaan huoneeseensa. Oli onnellinen ja kiitollinen, vaikka tulivatkin hiukan myöhässä. Ihana tyttö <3 
Hyvää Yötä, nukkukaa hyvin, enkeleitä suojelemaan untasi <3 

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti tämä ei kuulosta kiukkuiselta...mä kyllä olen aikas huolestuneena lukenut näitä sun paranormaaleja ja enkeli -juttuja...Sun kannattais nyt vaan keskittyä normaaliin elämän menoon ja arkipäivään ja unohtaa moiset "hömpötykset". Sä olet tuon masennukses kanssa ollut tosi hyvällä polulla ja paranemista on tapahtunut jo paljon. Kuitenkin samaan aikaa sulla vielä selkeästi on jotain ahdistusta ja harmia mielen alueella kun nukkuminen on sulle niin vaikeeta. Hyvä nukkuminen - ilman nukahtamislääkkeitä - olis tärkeetä. (joo ymmärrän, helpommin sanottu kuin tehty) Ja nuo nukahtamislääkkeet vaikka niitä nykyisin sanotaan auttavan erityisesti siihen nukahtamiseen ja ovat sen nimisiäkin, ovat kuitenkin ihan unilääkkeitä. Ja ne sun panacoditkin on keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä. Myös niiden kanssa pitää olla erityisen varovainen ettei niihin jää koukkuun. Eli yritä saada terveyttä muilla keinoin kuin henkimaalman kautta. Ruokailu (vähennä radikaalisti hiilareita ja herkkuja) syö paljon vihanneksia, ulkoile ja lue vaikka joskus Raamattua, sieltä löytyy paljon hyvää asiaa ja se kuuluisa Tie, Totuus ja Elämä. Eli mä yritän tässä sitä sanoa, että kun sulla vielä on mieli haavoittuvainen ja herkkä, älä sotke sitä pientä tasapainoa, jonka jo olet saavuttanut, noilla paranormaaleilla jutuilla. Sä saatat joutua niiden kanssa entistä pahempaan pulmaan. Myös enkeleiden suhteen pitää olla varovainen, ne kun saattaa olla myös susi lampaiden vaatteissa ja jos ei ole erityistä lahjaa henkien erottamiseen, voi joutua hankaluuksiin niiden kanssa. Sama juttu ihan yleensäkin noiden paranormaalien juttujen kanssa, en suosittele missään muodossa. Ne ei ole meitä ihmisiä varten. Henkimaailmaa varmaan kyllä on olemassa, mutta meidän ei kuulu sorkkia niitä asioita.
  - serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ! Annetaahan Elinan tehdä ihan omat valintansa. Hän on aikuinen ihminen. Kun hän kokee tarvitsevansa tukea, tietää mistä sitä saa. Koetetaan me, jotka emme häntä "hoida" pysyä siitä erossa.
   Enkelit ovat ihania, niitä on meillä jokaisessa huoneessa suojaamassa. Uskon asiat ovat sellaisia, mistä ei kiistellä. Jokainen saa pitää Enkelinsä. Sinulle Anonyymi tämä vastaus ystävällisessä hengessä ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi :)