maanantai 25. marraskuuta 2013

Uusi viikko

Aarrgghh...vieläkin mua suututtaa tuo YSTÄVÄ sivusto facessa, ei ole poistanut tekemiäni runokuvia, vaikka olen pyytänyt monesti. Laitoin jokaiseen kuvaan kommentin että poista ja kirjoitin pari viestiäkin, mutta ei mitään tehoa. On siis ottanut kuvat itselleen ja leikannut alaosasta sekä kirjoittajan että Elämän kiehtova taika sivuston nimet pois ja laittanut kuin ominaan sivustolleen, joku Jorma, hesalaisittain puhuva, kun silloin yhtenä iltana soitteli mun teinipojan puhelimeen. Siitä saa tehdä valituksenkin, mutta on niin pitkä ja vaikea prosessi, etten jaksa tällaisen takia, jotenkin odottaa että aikuiset ihmiset voi sopia asiat..mutta en käytä energiaani siihen..odotan kiltisti ja kirjoitan aina uuden kommentin kun hän poistaa toisen..heheh..kissa-hiiri leikkiä :)

Meiän kisi lähti aamuhämärissa lenkilleen, vaikka pakkasta oli viisi astetta..hrrr..kylmältä tuntui..
Päivän aloitin kampaajalla..ihana Mira laittoi taas kiiltoa, väriä ja leikattiinkin hiukan. On se niin mukavaa jutella aina reilu kaksi tuntia ihan kaikenlaista. Kävin sen jälkeen kirjakaupassa katsomassa oiskos Diana Cooperin "Ihanat enkelit" kortteja ja kirjaa siellä. Ei ollut tällä hetkellä kun kuulemma painos loppu, pitäisi tulla ihan näinä päivinä, varasin ja hän ilmoittelee kun saapuvat liikkeeseen. Todella hyvä palvelu, siis Ikaalisten kirjakaupassa. Kun saan ne voin alkaa nostelemaan kortteja omasta pakasta, myös teille jokaiselle jos haluatte. Ilmoitan täällä kun saan ne ja voitte laittaa facebookiin, esim. Erilainen Mummi sivustolle pyynnön kortin nostosta. Mutta ei ihan vielä!
Kotiin tultua meditoin rauhoittavan musiikin kera ja iltapäivällä tein yhden kundaliinireiki etähoidon. Ihan upea energinen olo tuli itsellekkin siitä. Sitten taas maanantai kauppaan, kun jääkaapissa vain valo viikonlopun jäljiltä, no oli siellä onneks ruokia valmiina, kaikki rippeet syödään aina tässä alkuviikosta.

Saunassa käyty ja nyt tuntuu että vois jo mennä sänkyyn..pyykit on vielä kyllä koneessa joten ehkäpä ne täytyy nostella naruille kuivamaan..Helmille, Sissille ja Sirulle vielä yöruoat ja sitten taas Kirsin kirjan pariin..huomiseen! Tässä vielä upeaa Eino Leinoa :)

                                                Nyt olen vapaa ja mukana tuulen
                                                saan kulkea rajalle ajattomuuden.
                                                Olen kimallus tähden, olen pilven lento,
                                                olen kasteisen aamun pisara hento.
                                                En ole poissa vaan luoksenne saavun
                                                mukana jokaisen nousevan aamun.
                                                ja jokaisen tummuvan illan myötä
                                                toivotan teille hyvää yötä.
                                                - Eino Leino -

3 kommenttia:

 1. Hei Elina, no jopa on asiatonta käytöstä, kun ei viestit riitä. Itse ajattelen, että mikäli olisin ko.sivuston tykkääjä....äänestäisin jaloillani. Ihme hommaa, mutta kuten sanoit riidan tie on pitkä ja sotkuinen ja saa pahan mielen.
  Ahaa kampaaja, voisin kallistua samoille linjoille, se virkistää mieltä ja hiukset tuntuvat terveemmiltä. Voi, minä olen kiinnostunut tuosta korttiasiasta, odotellaan. Olen ajatellut, että siitä kundaliinireiki-hoidosta aiemmin jotenkin niin, että rasittaa hoitajaa. Upea juttu, kun ei niin ole. Sopiiko se kaikillle ? Täytyykö olla ns perusterve, ettei esim. sydän tai hengenahdistusta tms. ole esteenä. Minulla ei ole, mutta ajattelin kysyä kuitenkin. Pitää lukea netistä lisätietoa. Tää on siis eilisen viesti. Pitää ihan miettiä, juu. Kiitos tästä ajatuksia herättävästä kirjoituksesta ja kauniista Leinon runosta. Sain aamulla puolisolta ihanan runon, hellyttävä. Vielä sinulle kiitos Onnittelusta Kaisalle ♥

  VastaaPoista
 2. Kundaliinireiki hoito on energia hoitoa joten sopii ihan kaikille, mikään sairaus ei sulje sitä pois. Ihanaa kun puolisosikin kirjoittaa runoja, hienoa!! Kiitos Kaisa ihanista kommenteista, niitä on mukava lukea. -Elina

  VastaaPoista
 3. Hei, kiitos lisäinfosta. Juu, kirjoittaa hän runon yksi tai kaksi kertaa vuodessa. Silti laatu korvaa määrän ! Sillä ne ovat aika rakastavia sellaisia ♥ :) toi mun kultani on sellainen pikkupoika sydämeltään, muuten tosi kova "myyntitykki" ,"koneinsinööri" ,"toimitusjohtaja omassa firmassaan" ja paljon muuta... :) Siltise paras mies, niinkun sunkin on sulle !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)