sunnuntai 22. joulukuuta 2013

2 yötä jouluun on..

Kinkun tuoksua ilmassa! Paistettu ja maistettu. Hyvää oli. Paistoin jo tänään, kun ajattelin et jos tulee taas sähkökatkoja huomiseksi, kun ennustettiin kovaa myrskyä, jää paistot kesken. Ja kyllä siellä nyt tuuleekin taas niin että nurkissa vinkuu. Huomenna paistan vielä lanttulooran, mutta se ei tarvitse niin pitkää paistoaikaa kuin kinkku, joten sen varmaan ehtii jossain välissä paistaa, vaikka olisi hetkittäin sähköt poikki. Muuten ei ole enää mitään isompia hommeleita..sitten vaan aattoa odottelemaan :) 
Meidän pikkutiellä on katuvalot olleet pimeinä koko illan, joten ihan pilkkopimeää on ulkona, vain tuuli ulvoo. No, onhan meillä omat ulkovalot, joten kyllä tyttö kaverin kanssa pystyi ulkona leikkimään. Muutama tunti sitten lähtikin tälle kaverille yöksi. Ronjan äitiä en ole saanut kiinni taas pariin viikkoon, ollut kaksi prepaid numeroa joista tavoittanut, nyt ei kumpikaan numero ole käytössä, joten en osaa tytölle sanoa tuleeko äiti vaiko ei sitä juuri tänään kyseli. On se niin kurjaa. Hän on jostain syystä poistanut minut fb-kavereistaan joten en sitäkään kautta tiedä hänestä mitään. Nyt ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, kun tiedän että on hengissä, soitin asuinpaikkansa sos.toimeen ja he kertoivat, mutta ei sen enempää, kun on kieltänyt kertomasta kenellekkään mitään hänestä.
Tänään pestiin lattiat, teinipoika oli auttamassa mattojen kanssa. Laitoin uudet virkatut matot olkkariin, ystäväni virkkasi ne minulle. Kaksi mustaa ympyrää ja yksi valkoinen, on ne nyt niin kivat ja hiukan erilaiset. Kissa ei halua astua uusille matoille, on aika hauska kun kiertää ne ja kulkee vain paljasta lattiaa pitkin. Toisaalta hyvä, kun välillä tulee kuraisin tassuin sisälle takaovesta. Hyvinhän kissat itsensä pesee, mutta vasta kun on tullut sisälle.

Muutama yksityiskohta kuusesta, enkeleitä tietysti, joulumuori ja tonttuja, sitten lämmin sydän :)
Huomenna vielä postailen, aaton jätän väliin, mutta joulupäivänä on taas aikaa. Hyvää Yötä!


1 kommentti:

  1. Hyvä juttu, meille ei tullut sähkökatko mieleen. Olikohan täälläpäin silloin tyyntä, kun ei enää sinne saakka muista.

    Tosin puoliso paistaa kinkun leivinuunissa ja minä aamulla sen sitten ikäänkuin viimeistelen. Tulikin taas todella hyvää ♥
    Ihanainen Joulukuusi:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)