sunnuntai 15. joulukuuta 2013

3. adventti

No niin, nyt on yhdet joulujuhlat käyty. Ihania esityksiä oli kaikilla ryhmillä, vaikkakaan eivät tietenkään mitään ihan jouluisia. Hyvää musiikkia ja mukaansa tempaava tunnelma, mikäs sen parempaa. Tässä Ronjan tanssiryhmän esitys. HUOM! Mulla on vaan huono, vanha pokkarikamera jolla sen otin, niin ei todellakaan ole mikään hyvä ja laadukas kuva, mutta kyllä siitä selvän saa. Meillä ois videokamerakin, mutta enhän mä sitä aamukiireessä muistanut mukaan ottaa. Kaikki tanssit videoitiin, joten saamme juhlan vielä dvd:llä, Ronjalle muistoksi. Laitathan äänet päälle! Ohjelman nimi on "Sporttitytöt"
Käytiin juhlan jälkeen syömässä, tyttöjen toivomuksesta Hesessä ja poikettiin ottamassa kaupasta tytöille vielä jotain pientä "hyvää", kummallakin huomenna kouluissa luokan pikkujoulut. Vaikka kivaa olikin, minä olin todella väsynyt kotiin palatessa. Kaikki voimat meni jotenkin reissuun. Nukuin hetken, hiukan uupumus helpotti. Tästäkin huomaa, että en ole vielä kunnossa, uuvun todella helposti jos on jotain arjesta poikkeavaa.
Helmi oli taas aamulla niin suloinen. Kun on viikonloppu, hän ihmettelee aina kun puolisko on kotona, eikä lähdekään töihin. Tänään mä heräsin ensin. Herätyskello kun soi, hän tulee heti ihan kasvojen lähelle ja katselee pyörein silmin ja maukuu. Nukkuu siis meidän sängyn jalkopäässä ja sieltä hipsii ylöspäin kun kello pirisee. Lauantai aamuna oli ihmeissään kun kenenkään kello ei soinut ja nukuttiin pidempään. Kun mies käänsi, niin Helmi meni heti hänen kasvojensa lähelle ja alkoi taas tuttuun tapaan maukua..mutta kun ei saanut vastakaikua, laittoi tassun kyljen päälle..mutta kun puolisko ei vieläkään reagoinut..hyppäsi mun yli lattialle ja meni herättelemään Ronjaa, poika pitää huoneensa oven kiinni yöt. 
Näin on kulunut tämäkin viikonloppu ja joulua nyt vaan odotellaan. Ensi lauantaina koulun joulujuhlat aamulla ja sen jälkeen loppiaiseen asti lomaa, lapsilla sekä puoliskolla. 
Tässä ihanan Kaisan ihana enkeliruno..mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle. Aloitetaan uusi viikko iloisin mielin!

1 kommentti:

  1. Oi miten ihana ja reipas esitys. Alkoi jo omakin jalka naputtamaan musiikin tahtiin, hienoa. Kerrohan Ronjalle ja sporttitytöille ihailijan terveiset ♥
    Minusta Lauantaina todella tuntui, kuin enkelten siivet olisivat suojanneet meitä matkalla ja perillä. Kävimme Jyväskylässä äitiä tapaamassa. Enkelit antoivat meille, mitä tietämättämme tarvitsimme siinä tilanteessa. Äiti-rakas on heikkona. Silti hän jaksoi hymyillä ja nauraakin kaikille vanhoille jutuille, minun tarinoillleni. Ramikin on niin hienokäytöksinen ja lämmin, halasi äitiä ja silitti poskea. Siellä oli kokonainen enkeliparvi ja vaikka olin reissun väsyttämä (eihän se nyt ollut kuin 1päivä ja matkaa edestakaisin vajaat 500 km.) niin, niiden enkelten siivittämänä tulin heti koneelleni ja kirjoitin tuon runon. Olet taas laittanut sen niin kauniisti esille. On onnea, kun joillakin ihmisillä on sydämen hyvyyttä ja epäitsekkyyttä. Ja uskoa itseensä niin, että kannustaa toisiakin. Elina, minua olet auttanut monin tavoin, et ehkä ole tullut sitä niin ajatelleksi... Siitä kaikesta avusta ja mielihyvästä Lämmin kiitos ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)