perjantai 20. joulukuuta 2013

4 yötä jouluun on..

Pikainen postaus! Kello taas niin paljon, mennyt ilta tässä tuhertaessa kaikenlaista, yksi ryhmähoitokin taas tehtynä. Mä en näistä ota mitään hintaa kun vielä harjoittelen, vasta sitten kun olen valmistunut. Nyt on viimeinen kolmen tunnin koulutus 29.pvä, sen jälkeen on masterin paperit taskussa. Joku vaan oli kommentissa maininnut tästä harjoittelija maksusta. Siksi selvennys :) 
Vihdoin saatiin joulukuusi sisälle asti. Hiukan laitoin siihen kuusenlunta pullosta, kun ei muuten sitä ole missään. Suihkuttelin ulkona, niin ei lentänyt joka paikkaan sisällä, tosin sitten tuuli vei mennessään osan spraysta ja jotkut oksat on valkoisempia kuin toiset, mutta niinhän se on ulkonakin, eikä sillä nyt niin kovin väliä. Puolisko laittoi kaksi sarjaa kynttilöitä siihen, tykkään että on paljon valoa kuusessa, minä asettelin siihen muutaman nauhan, tyttö koristeli kaverinsa kanssa ja poika laittoi tähden, jokaiselle jotakin. Kivaa yhdessä tekemistä. Laitoin joululauluja soimaan ja telkkarin kiinni. Puolisko kyllä vähän valitti, että olisi katsonut uutiset, mutta meillä on yläkerrassa toinenkin telkkari, sieltä voi katsoa jos herra haluaa :) Tykkään silloin kun koristellaan kuusta, kuunnella jouluisia lauluja, siinä voi virittäytyä joulun tunnelmaan.
Sain autonkin katsastettua. Sama poika oli katsastamassa. Ei mennyt kauaa, mutta ehdin sentään teen ja joulutortun nauttia sillä välin. 

Aamulla Ronjan koululle joulujuhlaan, ne alkaa jo 8.30 joten aika ajoissa on noustava, hiukan laittamaan hiuksia ja meikkaamaan, silloin harvoin kun jonnekkin lähtee. Ja onhan se kunnioitusta juhlan järjestäjiä, opettajia ja koululaisia kohtaan, että on pukeuduttu juhlavaatteisiin ja muutenkin hiukan laittauduttu. Odotan taas niitä yhteislauluja siellä ja varsinkin upeaa Enkeli taivaan, se on niin mahtava että kylmänväreet menee selässä jo kun ajattelenkin.

No niin, nyt lopetan ja painun pehkuihin. Huomiseen! Hyvää Yötä <3 


1 kommentti:

  1. Elina, toivottavasti tämä "erilaisuuden arvostelu" tässä maailmassa joskus loppuisi. Ajattelen näin, koska koen että hyvät asiat ovat täällä olleet esillä. Jokainen sydämessään tuntee mikä on hyvää, mikä ei ♥ Ihmettelen sellaista tuomitsevuutta yleensä ottaen. Kaikkia emme voi miellyttää, se on hyväksyttävä...

    Minulla on jäänyt näitä blogeja väliin, joten luen niitä nyt. Saan sinut joskus kiinni ♥ Ihanaa, että kirjoittelet ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)