torstai 19. joulukuuta 2013

5 yötä jouluun on..

Kävin tänään katsastamassa autoa, on kahdeksan vuotta vanha VW Touran ja mennyt joka kerta hienosti läpi, mutta tänään ei sitten niin käynytkään, joku laakeri edestä on rikki tai löysällä tai jotain sinne päin ja se hylättiin. Olin ihan silmät ymmyrkäisinä, kun poika sanoi, että nyt ei valitettavasti mennytkään läpi, pieni korjaus ensin ja sitten uudelleen. Soittelin puoliskolle asiasta ja hän pyysi että vien samantien sen yhteen pikkukorjaamon joka on meidän kotitien alkupäässä. No, vein auton sinne ja korjaaja katsoi heti millainen vika ja tilasi osan, sai sen ilmeisesti vielä tänään ja huomenna vien korjattavaksi. Upeeta! Eikä osa ollut kuin 15 euroa, pelkäsin kyllä että mitähän taas maksaa, yllätyin kun korjaaja sanoi että vajaan satasen koko homma. Huh, helpotus. Vien auton aamulla ja saan kuulemma 2-3 tunnin kuluttua ehjänä ulos. Kantsii käyttää pikkukorjaamoja, siellä homma toimii. Lisäksi asumme vajaan kilometrin päässä siitä, niin voin kävellä kotiin odottelemaan. Kamera mukaan ja kuvailemaan, ellei sada.
Olen pessyt lakanapyykkiä kolme koneellista, meillä ei ole kuivaajaa joten ne vaan ripustelen ympäri taloa. Meillä kun on isännän kanssa tuplalakana ja tuplapussilakana, niin niitä ei ensiksikään mahdu meidän koneeseen kuin yksi lakana ja yksi pussilakana, sitten niiden kuivamaan ripustaminen on hankalaa. Kaikki nojalliset tuolit käyttöön, ovien päälliset, porraskaiteet jne. On muuten aikas kostea ilma täällä nyt! Vieläkin pyykkikone pyörii, nyt siellä on pojan toppatakki ja ajohousut, arvatkaas vaan olivatko pikkasen kuraiset kun tänään taas kävivät kavereitten kanssa ajelemassa. Odottelen että kone pesee ne, laitan kuivamaan ja sitten sänkyyn. Toivottavasti kuivavat aamuun. 
Vielä yksi koulupäivä ja sitten lauantaina joulujuhla kummallakin. Tai yläkoululla ei ole juhlaa kuin oppilaille, mutta alakoululla on ja sinnehän pitää tietenkin mennä laulamaan joululauluja ja Enkeli taivaan..se on niin upeaa kun kaikki seisten sen esittää yhteislauluna, ihan mahtava tunnelma koululla silloin.
Piti tänään tuoda kuusi sisälle, mutta lapset olivat kumpikin kavereilla koko illan, niin ajateltiin jättää huomiseen, kun he sen kuitenkin haluavat koristella. On sen verran pienempi kuusi nyt kuin muina vuosina niin minäkin jaksan sen kantaa. Upeeta, siitä tulee se joulun tuoksu, kuusen tuoksu. On se niin ihanaa, se tunnelma joka joulusta tulee, muusta en niin paljon jaksa välittää kuin siitä olosta mikä on sydämessä ja mielessä.
No niin, nyt pyykkikone lopetti. Kiitos kaunis kun kävit lukemassa, kuullaan huomenna. Ihanaa joulunodotusta sinulle ja läheisillesi :) Hyvää Yötä!

1 kommentti:

  1. Hei, kuules...mulla on nyt niin outo olo. En ole koskaan joutunut onnettomuuspaikalle ensimmäisenä ja olen ajatellut, etten varmasti uskalla edes lähelle mennä... Silti kuitenkin, ilman mitään miettimistä juoksu syvään ojaan molemmat, puoliso ja minä "mitä sinne kuuluu, kuuluuko mitään ? Onneksi kuului ääni. Senpä sanon, oli enkeleitä mukana. Päätimme vain ihan poiketa motarilta pienemmälle tielle ja osuimme paikalle. Saattaisi olla, ettei joku olisi sitä edes huomannut, mekin ajoimme ohi. Mutta peruutimme katsomaan, kiitos Enkelini ♥ Sulla on tänään paljon ihania juttuja tässä ja Elämän kiehtova taika-sivustolla. Hieno juttu sen auton kanssa, sait korjaukeen hetimmiten. JEP ! Hyvää yötä ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)