tiistai 17. joulukuuta 2013

7 yötä jouluun on..

Siis, en tiedä mikä tänään oikein uuvutti. Olin aamulla ihan rättiväsynyt jo kun heräsin, laitoin lapsille aamupalat ja katsoin Ronjalle kouluvaatteet valmiiksi. Ronjalla oli joku känkkäaamu myös ja kiukutteli ihankin turhista asioista. Mä en saisi olla kuulemma hänelle vihainen, pitäis vaan kuunnella, vaikka hän kiukuttelee. Jonkun kaverin äiti ei kait suutu mistään ja mun pitäisi olla samanlainen. No, nää on näitä juttuja..ihan sama kuin lapset sanoo, jotain halutessaan, että kaikilla on sellanen. Mut joka tapauksessa, vein neidin kouluun autolla, en jaksanut edes pukea kunnolla, toppatakki vaan yövaatteiden päälle. Hiukan kyllä mietin että jos on ratsia vaikka välillä..hihhih..mutta ei onneksi ollut. 
Kun tulin kotiin, laitoin kaffit tippumaan ja ajattelin istahtaa telkkarin ääreen hetkeksi, heräsin reilun puolen tunnin kuluttua kun Helmi maukui ulos..hupsis..olin nukahtanut lepotuoliin. Onneksi en nukkunut kauempaa, multa oli varattu yksi energiahoito, ehdin sen tekemään. Enkelit varmaan auttoivat mua herätyksessä, käskivät Helmin naukumaan, kun tiesivät että on hoito lähdössä, he auttavat mua aina niissä hoidoissa, ovat siinä mukana.
 Tänään ei tarvinnut mennä kauppaan tai minnekkään asioille, joten menin kahvien juonnin jälkeen vielä sohvalle, kun tuntui ettei väsymys mene lainkaan ohi. Avasin telkkarin ja nukahdin siihen taas, nyt meni reilu tunti. Kello olikin jo melkein kaksitoista, huh. Ei kun ylös, pukemaan päivävaatteet ja pyykkikone laulamaan. Sänkyjen petaus, tytön huoneen pikanen järjestely. Marsujen häkin siivous ja niille ruokaa, kissan laatikon tyhjennys ja tiskit koneeseen. Sitten olikin kaikki pakolliset tehty, joten pystyin taas istahtamaan alas hetkeksi, uupumus ei hellittänyt. Meditoin, otin lisää voimaa kundaliini meditaatiolla ja otin vastaan kaksi uutta vihkimystä: Hopeaviolettiliekki ja Kristusvalo. Ne molemmat vahvistavat energioita ja voi käyttää yhdessä kundaliinireikin kanssa, silloin tulee aina hiukan voimakkaampi hoito vastaanottajalle. Lisäksi vahvuutta tuo Enkelien ja Yksisarvisen parantava reiki, sekin vihkimys minulla on.
Kun olin meditoinut, pojan mopon ääni kuului jo pihasta ja tytön bussikin näytti tulevan tienristeykseen, juuri sopivasti. Heille välipalaa tekemään ja kuuntelin mitä koulussa oli tapahtunut, poika ei juuri kerro, kun kysyy, vastailee vaan joo tai ei, hyvin lyhyesti. Mutta Ronja alkaa pälpättämään tapahtumia heti kun tulee ulko-ovesta sisälle ja kiukuttelumielikin oli jäänyt jonnekkin. Sitten kumpikin meni omiin huoneisiinsa, omia juttujaan tekemään. Minä pyykkiä kuivamaan ja aloittelemaan ruoan laittoa. Poika huuteli että lähtee kavereiden kanssa mopoilemaan viiden aikaan, joten ajoitin ruoan valmistumisen niin, että hän ehti myös syömään. Puolisko tuli töistä ja vaihdettiin kuulumisia, hänkin söi ja meni nuokkumaan telkkarin ääreen, minä pääsin tietsikalle.

Nyt on tyttö ja puolisko jo nukkumassa, poika vielä pelailee tai jotain, yläkerran koneella. Edelleen mulla on uupunut olotila, ei ole ollut tällaista moneen päivään, joten kohta menen minäkin sänkyyn. Huomiseen, toivottavasti olisi parempi päivä taas.

                                                       Hyvää Yötä :) 
                                 

3 kommenttia:

 1. Pysy poissa noista energiahoidoista, nyt ne VOI tuntua hyvältä mutta niillä saat lopulta sielullesi vahingon. Lue Raamattua, käy Tuomasmessussa ja rukoile elävää Jeesusta. Kuuntele hengellisiä lauluja, lue hyviä hengellisiä kirjoja. Jumala ei koskaan ota maksua avustaan joten jo siitä tietää että et ole tekemisissä oikean Jumalan kanssa. Haet apua ihan väärästä paikasta, käänny elävän Jumalan puoleen Jeesuksen nimessä rukouksessa. Käy juttelemassa jonkun sielunhoitoon erikoistuneen papin kanssa, kaikki papit hallitsee sielunhoidon mutta jotkut on enemmän asiaan perehtyneitä.

  Nuo valokuvissa "näkemäsi henget ja enkelipallot" ovat vain ja ainoastaan salamavalon aikaansaamia heijastumia.

  Ei se ole ollenkaan sama mihin uskoo, oikea vaikeuksissa kaiken kestävä apu tulee ylhäältä Jumalalta. Pienoisevankeliumi Joh. 3:16: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

  Jeesus rakastaa sinua ja on kuollut ristillä että sinulla olisi iankaikkinen elämä.Hän odottaa sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi. Kiitos viestistäsi. En tuomitse kenenkään uskoa, joten toivon kovasti ettet sinäkään tuomitsisi minun. Energiahoidot eivät ole mistään pahasta lähtöisin. Tuolta ylhäältä nämä energiat on meille annettu, ja ainoastaan hyvään ne toimivat. Henkisen katsomukseni mukaan jokainen on ihan yhtä arvokas. Jumalani ei tuomitse sinua, se rakastaa meitä molempia. On mukavaa kun käyt lukemassa blogiani, mutta olisin kiitollinen myös jos kunnioittaisit minua ja uskoani, samalla tavalla kuin minä kunnioitan sinua ja kaikkia muitakin ihmisiä. En syrji enkä moiti ketään uskon, politiikan, ihonvärin tai minkään muunkaan perusteella, kaikki ollaan samanlaisia pieniä ihmisiä täällä universumissa.

   Sitten kun sanoit tuosta rahasta: "Jumala ei koskaan ota maksua avustaan joten jo siitä tietää että et ole tekemisissä oikean Jumalan kanssa". Jokainen kirkkoon kuuluva maksaa kirkollisveroa. En koe että on liikaa jos otan yhdestä energiahoidosta etänä 3 euroa, tai että ne joilla on jo oikeus vihkiä muita hoitajiksi, ottavat siitä pienen summan. Olen maksanut koko aikuisikäni kirkkoon, ja sitä vastaan olen saanut kirkossa vihkimisen ja lasten ristiäisiin papin, yhden lapsen ristiäiset olleet kirkossa. Lasten rippileirit ja kaikki srk leirit maksavat erikseen, mitään ei saa sillä verorahalla mitä olet sinne jo maksanut, ei edes hautapaikkaa, sekin pitää itse ostaa ja jos et itse hoida haudan kuntoa, sen hoidostakin pitää maksaa. Olen mielestäni antanut kirkolle rahaa paljon, paljon enemmän, kuin olen kirkkoa käyttänyt. Lisäksi keräävät kolehtia aina jumalanpalveluksissa. En ole kokenut kirkollisveroa kuitenkaan huonona asiana, aion jatkaa maksamista, tuli vaan nyt mieleen kun mainitsit asiasta.

   Valokuvaamisesta sen verran että aika moni muukin saa kuviin enkelipalloja ja muutakin kaunista, en minä yksin. Salamavalosta se ei johdu, koska niitä saa päivällä kuviin ilmankin salamaa. Eikä niitä tule pelkästään valokuviin, monet myös näkevät niitä, minua ei vielä näkemisellä ole siunattu. Kiitos ihanille enkeleille kun suostuvat näyttäytymään meille.
   Oikein hyvää Joulun odotusta sinulle ja läheisillesi <3

   Poista
 2. Hei, niinpä on päiviä, jolloin "on valmiiksi äkäinen". Silloin minun on hyvä olla turhia yhteydenottoja tekemättä. Saattaa olla, että purkaus kohdistuu vaikka lehtimyyjäänkin. Surkeus, he tekevät työtään. Silti, kukaan ei vaadi meiltä täydellisyyttä, ehkä sitä itse joskus vaatii...en ole "ehtinyt" omaa enkeli kuoroani vielä tekemään, pitäisi kiikuttaa ne pois vakiopaikoiltaan. Kirjoitan sulle... ja toivotan Hyvää yötä ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)