maanantai 16. joulukuuta 2013

8 yötä jouluun on..

Kiitos Kaisa hoitopalautteesta! Hän siis otti kundaliinireikihoidon, teen myös enkelihoitoja, eri Arkkienkeleiden kanssa. Joulukuun loppuun asti ilmaiseksi! Pyydän vain kertomaan palautteen hoidosta. Olen antanut nyt muutamat hoidot ja hyvää palautetta saanut. Ei satu mitään vaarallista, on Äitimaan energiaa jota välitän. Sain itse tänään hoidon kun tehdään noiden opiskelijoiden kanssa vaihtarihoitoja, sain hoidon klo 22 ja vahvat virrat pyörii vieläkin käsissä ja jaloissa, tunnen sen selvästi.

Jos haluat enkelikortti tulkinnan, laita siitäkin viestiä minulle, sähköpostilla tai facen kautta, korttitulkinta 2 euroa. Voit valita Parantavat Enkelit tai Valon Enkelit.

Niinkuin olen aiemminkin todennut, I love Mondays! Viikonlopun hulinan jälkeen ihana hiljentyä ja meditoida kaikessa rauhassa, sekä kynttilät saa palaa koko päivän, paitsi kun lähden kauppaan, sammutan ne, muuta valoa en käytä kun olen yksin. Lämmin liekki on se kaikkein rauhoittavin. Nyt on ollut niin harmaata ja sateista taas muutamana päivänä että tarvitaan jotain valoa josta saa voimaa ja liekissä on sitä.
Ruokakaupassa tuli poikettua, ostin niin paljon ettei tarvitse huomenna mennä, vaan saan keskittää koko aamupäivän itseni hoitamiseen, se on tärkeää, kohta on pitkät joulunpyhät ja kaikki perheessä lomilla, loppiaiseen asti, yhtä hulinaa koko ajan. Kävin ostamassa vielä yhden joululahjankin, Ronjalle, mutta en paljasta sitä tässä jos vaikka käy lukemassa mitä olen kirjoittanut. Hän on todella utelias, varmaan samanlaisia oltu aina kaikki lapsena. Kyselee salamyhkäisesti että saakohan hän vaan yhden lahjan, tiedätkö mummi..no eihän mummi voi tietää kun joulupukki tuo lahjat. No ei, eihän Ronja siihen pukkiin enää ihan kokonaan usko, mutta kyllä siellä pienessä mielessä vähän kuitenkin pikku epäilys kytee, että jospa sittenkin. Itse uskon joulupukkiin, vaikka ostetaankin lahjat. Pukki tulee Korvatunturilta jakamaan lahjat ja porot sekä kelkka jäävät aina läheisen kaupan pihaan, siitä jatkaa matkaa autolla meille, tai nykyään vanhimman tyttäreni luokse. Mites teillä, poikkeaako joulupukki, vai jättääkö yleensä säkin portaille? Vai laitatteko lahjat valmiiksi kuusen alle?
Onko teillä jotain erilaisia perinteitä jouluruokien suhteen? Vai onko ne samat laatikot kuin muissakin pirteissä? Mä tykkään livekalasta, valkokastikkeen, suolan ja pippurin kanssa. Sitten lisäksi syön laatikoita, rosollia kermavaahdolla ja tietysti itse paistettua kinkkua, itse tehdyllä sinapilla. Puolisko saa aina töistä joulukinkun joka sitten uunissa paistetaan. Ovat niiden toimistolla ja kehotin nyt tänä vuonna mennä hakemaan hiukan aiemmin sen. Yleensä kun on mennyt, on vaan ne kymppikiloset jäljellä. Se on aika raskas kantaa ja siirrellä pellillä, kun paistaa, mieluummin sellanen viiskiloinen, riittää meille. 

Ihan odotan että mitä meidän Helmi-herra tykkää joulukuusesta..marsut, Sissi ja Siru, pureksivat sitä, kuusi on niiden herkkua, tai siis ne neulaset. Niille laitettu häkkiin aina oma pikku kuusi. Helmille varmaan sitten kinkkua, on hänen herkkuaan.
Ai että, kyllä joulun odotus on kivaa kun ei ota siitä stressiä. Viikonloppuna tehdään viikkosiivous ja siinä se. No, vaihdan mä matot olkkariin, mulle virkkasi yksi fb kaveri ihanat pyöreät matot sinne, yksi valkoinen ja kaksi mustaa. Näytän teille sitten kun saan ne lattiaan.

Nyt rentouttava musiikki soimaan, sitten kipikapi sänkyyn, ehdin vielä lukemaan "Ihanat Enkelit" kirjaa, ennenkuin väsy alkaa painaa silmiä. Jo reilu kaksi viikkoa ilman nukahtamislääkettä. U-P-E-E-T-A !!! Kyllä elämä on ihanaa.

1 kommentti:

  1. Moi ! Ihanaa, että elämä on ihanaa aivan alkuun ♥ Niin, sen palautteen annoin Elinalle. Voisin todeta teille kaikille "sellaista hyvää oloa ja tunnetta" siinä se on ytimekkäästi sanottu ♥
    Hieman rupesi kuormittamaan, tämä kaupassa käynti tänään. Ostin kaikkea, mm kynttilöitä, ehkä hieman "ylitin itseni". No kynttilät vaan kuuluvat Jouluun. Ja siksi olin yksin, koska ostin Ramille "jotain, sellaista mitä tarvitaan...kun on juhlia yms. ja arkeenkin kivaa päälle puettavaa, voin sitten vähin äänin kiikuttaa vanhempia "korjaushommiin, autojen sun muiden aparaattien". Löysin jotain itsellenikin samalla ja myös jotain yhteisesti meille. Minulla on nyt vahva tunne, että haluan piirtää pitkästä aikaa jotain...en tiedä mitä, on yö aikaa, ellei nukuta. Täytynee etsiä alusta, tussit ja paperit, hieman väriä ehkä. Hyvää yötä ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)