sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulualushuumaa

Aloitus on vaikein, mutta nyt se on tehty ja voin tästä jatkaa, miettimättä sen enempää aloittamista. Toiseksi vaikein on postauksen nimen keksiminen, kirjoittaminen kaikkein helpoin!

Ai kun ihanaa, sain tänään taas hyvän palautteen henkilöltä jolle lähetin Enkelien ja Yksisarvisten parantavaa reikiä. Hän oli saanut siitä apua univaivaansa. Olen niin tyytyväinen kun voin auttaa ihmisiä! Tämä ei sulje pois lääketiedettä, tottakai tarvitsee vakavista vaivoista mennä lääkäriin, enkä missään tapauksessa tee mitään ihmeitä, mutta hoito on tukena muulle hoidolle. Reiki auttaa kaikkiin vaivoihin, on maan energiaa jota lähettelen etänä, tunne energian käsissäni ja koko kropassanikin. Itsellekkin tulee joka kerta niin ihana olotila ja energia voimat vahvistuu hoitajalla kun hoitoja tekee. Jos sinäkin haluat energia hoitoa etänä, otappa yhteyttä sähköpostilla tai facebook viestillä. Ihan ilmaista tuonne joulukuun loppuun asti, kun tässä vielä harjoittelen.  Ensi vuoden puolella, ehkä helmikuussa valmistun myös Enkelihoitajaksi joten silloin voin niitäkin hoitoja alkaa tekemään ja myöskin aloitan silloin lähihoidot, tai tietysti jo vähän ennen valmistumista. Siinä on joka hoidossa enkelit mukana. Lisäksi kouluttaudun Enkelikanavoijaksi, mutta siitä kerron enemmän kun koulutus alkaa. Niin upeeta! Arvatkaa vaan olenko innoissani näistä.
Nostelin tuossa enkelikortteja "Enkeleitä, Keijuja ja Yksisarvisia" ryhmässä, enkä meinannut ehtiä postailemaan lainkaan. 

Käytiin lahjaostoksilla, onneksi ei tarvinnut mennä Elon ostoskeskusta pidemmälle. Löydettiin sieltä kaikki ja loput tilasin netistä. Teinipoika halusi oman läppärin eikä mitään muuta, ostettiin se hänelle, tarvitsee sitä kuitenkin ensi vuonna kun aloittaa lukion syksyllä, tai niin on ainakin aikomus. Kyllä hän sinne pääsee, siitä ei ole kysymys. Hämeenkyrön lukioon pääsee noin 7.5 keskiarvolla, pojalla se on 8.5! Vähän sitten senkin takia se läppäri hankittiin, kun on saanut kokeista todella hyviä numeroita ja hoitanut ihan itse läksynsä, yhtään muistutusta ei ole viime eikä tänä vuonna tullut koululta. Päinvastoin, varsinkin ruotsin kielen opettaja lähettelee positiivisia viestejä Wilman kautta. Katsotaan nyt sitten mihin päättää hakea keväällä. Ihan itse saa päättää!
Lapsenlapsille ostettiin yhdet lahjat jokaiselle. Saavat niitä niin monilta, että sitä pakettimäärää on ihan valtavasti. Vanhemmalle pojalle ostin neuleen ja laitan rahaa lisäksi. Tytöille en osta muuta kuin suklaata, paitsi vanhimmalle tyttärelleni synttärilahjan, hän täyttää jouluaattona 35 vuotta. Joulun lapsi! Muistan elävästi kun hän syntyi, tietysti kun on ensimmäinen, olin 19 vuotias! Silloin vauvat vietiin hetkeksi pois äidin luota ja tuotiin sitten takaisin kun äiti meni huoneeseen, yöt pidettiin vauvojen huoneessa. Oli niin ihanaa jouluaamuna kun ne kaikki pienet vastasyntyneet tuotiin vierelle pienet punaiset tonttulakit päässään, ei voinut kuin itkeä onnesta. Muutenkin oli erilainen joulu, silloin pidettiin noin viikon verran synnytyksen jälkeen sairaalassa, minäkin pääsin uudenvuoden aatoksi kotiin. Joulupäivänä sairaalassa oli jouluateria ja siellä kävi tonttuja sekä mieskuoro laulamassa joululauluja, kokemus sekin. Nämä ovat niitä elämän ihanimpia muistoja!

Nyt varmaan pitää mennä oman kullan viereen. Kaikki muut jo nukkuvat. Aamulla taas alkaa arkiset askareet. Hyvää yötä sinulle ja nuku hyvin! Niin minäkin :) 

1 kommentti:

  1. Moi, niinhän se. Alku usein hankalaa, sitten helpottaa. Ihana kuulla taas onnistumisistasi, hyvä juttu. Nostapa minulle Keiju-kortti, koska olen henkisesti "Keiju"... ihanaa iltaa taas sinulle ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)