lauantai 14. joulukuuta 2013

Avoimin mielin

Puolisko kattelee telkkarista jääkiekkoa, ainutlaatuinen paikallispeli ulkojäällä Tampereen Ratinassa, vastakkain Ilves ja Tappara. Pojat pelailee yläkerrassa ja Ronja lähti kaverille leikkimään.

Teininä kannustin kovasti Tapparaa ja mulla oli sellanen takkikin, vahvaa enstexiä ja toppavuorilla, sininen miehusta ja valkoset hihat, oranssi-valkoiset resorit hihansuissa ja helmassa. Voi vitsi, se oli hieno! En kyllä yhtään tiedä mihin sekin hävisi, jonnekkin jäi lapsuudenkotiin. Nyt olis varmaan jo arvokaskin. Jäihän sinne paljon muutakin joita jäin kaipaamaan, mutta ne on nyt mennyttä.
Lauantai on mennyt aika rauhallisesti. Teinipoika kävi isänsä kanssa hakemassa joulukuusen ja kauniin toivatkin, ei mikään kamalan iso, mutta tuuhea. Ihanaa, tekisi mieli tuoda se heti sisälle ja laittaa kynttilät, lapset koristelevat. 
Enna 8vee oli meillä hoidossa, hyvin tulivat Ronjan kanssa toimeen, leikit sujui. Isoveli Leevi 11vee, oli pelireissulla isänsä kanssa ja kun tulivat hakemaan Ennaa kotiin, halusi Leevi jäädä meille yöksi. No, hän on nyt sitten vuorostaan meillä. Onneksi ovat sen verran vanhoja, etteivät tarvitse enää isompaa huolehtimista, saan puuhailla omiani.
Huomenna lähdetään Ronjan kanssa aamusta hänen tanssikoulunsa syyskauden päättäjäisiin Tampereelle. Vanhin tyttäreni lähtee myös tyttärineen sinne, ovat Ronjan kanssa samassa ryhmässä. Ajateltiin sitten naisissa käydä juhlien jälkeen jossain syömässä, miehet pärjäävät kotona, puoliskolta kyselin mitä ruoka-aineita toisin kaupasta huomiselle, mitä hän laittaisi ruoaksi..arvaatte varmaan mitä vastasi..hernekeittoa..heheh..helppoa. Onneksi poika tykkää siitä. 

Illalla teen vielä kaksi energiahoitoa etänä ja sitten varmaan menen nukkumaan, jaksaa herätä ajoissa, meikkailla ja laitella vähän itseään juhlia varten. Kiva välillä laittaa itseänsä juhlakuntoon, seuraavat onkin sitten ensi lauantaina Ronjan joulujuhlat tai kuusijuhlat niinkuin ennen sanottiin. Kumma kun sellaista nimeä käytettiin.
Muistathan että sinäkin saat etähoidon halutessasi, teen niitä joulukuun loppuun asti ilmaiseksi, harjoitteluna. Torstaina tein sen ryhmähoidon ja onnistui todella hyvin, itsellä valtavasti energiavirtoja, Äitimaan energiaa, ja olen saanut paljon palautetta että hoidettavat ovat saaneet erilaisia upeita tuntemuksia, energiahoitohan auttaa ihan kaikkeen. Toki jos on joku oikein pitkäaikainen sairaus tai vaiva, niin sitä ei pysty tällä kokonaan parantamaan, ihmeiden tekijä en ole, mutta jos on flunssaa tai jotain kipuja, niinkuin mulla oli olkapäässä, niihin voi saada lievitystä. Hoidin silloin itseäni ja aika nopeasti siitä paranin. Tietysti pitää olla myöskin uskoa tähän hoitoon, jos on epäilevin mielin, niin ei pysty keskittymään vastaanottamiseen kunnolla.

Jos olet kiinnostunut hoidosta, ota yhteys sähköpostilla tai facen kautta viestillä. Voi laittaa viestiä Erilainen Mummi sivustolle tai mun henk.koht. profiiliin. Ne menee muut kansioon, mutta katon sen yleensä päivittäin. Kokeile rohkeasti! Ei tässä mitään menetä!
Sovitaan yhteinen aika, sellainen hetki pitää olla että pystyt olemaan miel. yksin tai sitten ainakin jossain huoneessa jossa voit rentotua, keskittyä ja rauhoittua kunnolla ainakin puoleksi tunniksi ja sen jälkeen vielä pitää antaa virtojen tasoittua, voi laittaa soimaan vaikka meditaatio musiikkia tms. rauhoittavaa, minä tykkään Karuneshin musiikista, sitä löytyy Youtubesta. Otahan yhteyttä ja kokeile!
                  Hyvää lauantai illan jatkoa! Kauniita unia sitten kun niiden aika on.

2 kommenttia:

  1. Ahaa, sinä oletkin jo ehtinyt päivittää myös tämän Lauantain blogisi ;) Touhuiluni nyt vähän siirtyivät...ei haittaa. Ja vielä minulla on edelleen Lauantai ♥ Kuulostaa hyvältä nuo juhlasi. Meitä on niin erilaisia, toiset haluaa vähän käydä vaikka lasten juhlissa tai omissa riennoissa. Kuusijuhla, niinhän se oli silloin. Se kuulostaa hyvältä vieläkin, oli aina ISO kuusi näyttämön ohessa ja näytti oikein juhlavalta. Minä hieman taistelen itseni kanssa. Viime vuonna oli muovikuusi, muttei tullut tuoksua...niinpä aloinkin jo tänään puhumaan oikean kuusen puolesta ♥ Saas nähdä, miten käy... Ihania Juhlia sinne teille. Ja vielä...ei kannata jännittää sitä hoitoa, vaan mennä vaikka 15 min ennemmin rauhoittumaan. Tämä siis hoitoa ottaville, itse ihan turhaan "jännitin..." ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on aina ollut aito kuusi. Nyt olisin halunnut laittaa sen ensin ulos, mutta kun toivat niin kauniin, muutin mieleni ja lapset, varsinkin tyttö haluaa koristella sen kauniiksi. Kiitos Kaisa, ei hoitoa kannata todellakaan jännittää, paremmin tulee perillekkin energiat kun on ihan rentona. -Elina

      Poista

Kiitos kommentistasi :)