maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen maanantai

Hyvää uutta alkanutta viikkoa! 

Minulla alkoi ainakin hyvin. Edelleen perhe lomalla ja puolisko kävi kaupassa, mun ei tarvinnut kuin laittaa ruokaa. Huomenna mennään sitten yhdessä, kun on vuoden viimeinen päivä. Pojan kanssa kävivät ostamassa joitain raketteja, ei mitään isoja määriä, mutta muutaman. Maksavatkin jo niin paljon, ettei raaski taivaalle räiskiä isoja rahamääriä.

Huomenna illalla meillä onkin taas perinteinen "kolmen-perheen-illanistujaiset-nuotiolla". Meidän talojen keskellä on peltoaukea johon sytytämme nuotion ja siinä pidetään tulta aamuyöhön asti. Poikia on monta melko samanikäistä joten he hoitavat miesten kanssa rakettien ammuskelun ja muutenkin viihtyvät yhdessä, meidän Ronja on kaverina naapurin Hannelen kanssa, yleensä ovat tulleet meille yöksi, tulevat kuitenkin nukkumaan aiemmin kuin aikuiset. Teen heille vain pedit valmiiksi. Aikuisten kesken on ollut todella kivaa, istutaan penkeillä, jutellaan, nauretaan ja nautitaan kuohu- tai punaviiniä. On niin kiva heittää ihan vapaalle joskus. Rönttövaatteet päälle ja saappaat jalkaan, ettei tule kylmä ja vaatteet kuitenkin savustuvat siinä niin paljon, ettei viitsi ihan parhaitaan laittaa. Saa olla siis ihan rennosti! Lisäksi hyvässä seurassa, mikä sen parempaa. 
Olen tänään saanut muutamia hoitovarauksia, upeeta! Kiitos kovasti niistä! 
Eilen leijuin koko illan ja yöllä heräsin valtaisaan päänsärkyyn sekä vatsa toimi mukavasti.
Kakkosvirityksestä tuli hiukan samanlainen olotila, mutta nyt oli vahvempi. Olo meni kyllä ohi aamupäivällä, voisi varmaan verrata hiukan krapula oloon, jos joku sellaisen tilan tunnistaa. Illalla leijailee ja aamulla makailee. Mutta tästä virityksestä sai paljon paremmat aineet, voi tehdä hoitoja muille. Nyt kyllä väsyttää jo.

Eipä tässä tänään muuta sitten kuin mentävä nukkumaan, kello taas jo vaikka mitä.
Huomenna se vihoviimeinen päivä tätä vuotta 2013..huhhei..kyllä ne vuodet vaan menee niin nopsasti. Hyvää Yötä ja nukkukaa hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)