tiistai 3. joulukuuta 2013

Elämäniloa

Todella upea olo! Sain toisen kundaliiniviritykseni, ihan mahtavat virrat kulki taas kropan läpi, energiaa ja sitähän sitten hoidoissa välitän, maan omaa energiaa. Sain myös Chakra ja Auran virta viritykset sekä voin hoitaa myös Enkeli ja Yksisarvisten parantavalla reikillä.
Voin jo nyt tehdä hoitoja, myös etähoitoja. Teen joulukuun loppuun asti harjoittelutyönä eli ilmaiseksi, pyydän vaan jokaisesta tekemästäni hoidosta palautetta. Jos kiinnostuit asiasta, laita sähköpostia tai viestiä facebookin sivustolle, kerron enemmän. 

Tänään olen siis vaan "leijaillut" energioissa, sen jälkeen kun Maarit aamulla käväisi. Energiaa ihan konkreettisestikin sain. Siivosin ison marsuhäkin aivan yksin, puolisko piti marsuja ja huolsi ne. Tämä tehdään aina kerran viikossa, mutta nyt sain oikein inspiksen siihen ja jynssäsin muovihäkin ammeessa tiskiaineen kanssa putipuhtaaksi. Samalla pesukerralla meni myös kissin vessalaatikko. Pesin pyykkiä pari koneellista, pyyhin pölyt ja laitoin puhtaat pyykit kaappeihin. Ihan mahtava olo siis, jo senkin takia että jaksoin kaikkea tehdä ja sain kotia siistimmäksi. 
Ronja tytteli oli tänään jo paremmassa kunnossa ja meni kouluun, vatsatauti oli tiessään. Mutta nyt siellä oli joku tyttö oksentanut kuulemma kahdeksan kertaa, vanhemmat olivat töissä, ja kun on sellainen työ ettei heti pääse lähtemään, niin tytön piti odotella koululla jonkin aikaa. Katotaan tuleeko tauti vielä takaisin meille, toivottavasti ei. Kamalin tauti mitä tiedän on just oksutauti, pää vessanpöntössä ei ole mitään mieltä ylentävää. 

Pojalla oli koululla kasaripäivä, hän ei ensin halunnut mitään siihen viittavaa vaatetta, mutta kun isänsä löysi vanhan mustan nahkarotsinsa jota käyttänyt mopoillessa 80 luvun alkupuolella, se sitten kävikin. Oli kyllä tosi mageen näköinen pojan päällä, toppavuorilla vielä lisäksi, ollut silloin kallis takki! Hienoa kun on säästynyt. 
Käsikin on tänään jo taas vähän parempi, nyt pystyn kirjoittamaan jo kymmensormijärjestelmällä (sanahirviö!) tulee tekstiä vähän nopeammin. Kyllä se kortisonipiikki vaan sitten jotain auttoi! Muuta lääkettä en ole siihen nyt ottanutkaan tänään, enkä taida yöksikään tarvita mitään.

Nyt mua kyllä alkaa väsyttämään, hiukan on flunssan tunnetta, mutta se johtuu näistä virityksistä, kun keho alkaa puhdistua, se voi poistua flunssatuntemuksina. Ei siis syytä huoleen, tänään kaikki pitää miettiä positiivisin mielin. Helmikin meni jo puoliskon perässä yläkertaan, sinne minäkin kohta. Hyvää Yötä!


2 kommenttia:

  1. Hei mummi!
    Ihanaa huomata, että olet saanut jostain paaaaljon uutta virtaa - sen huomaa kaikesta! Positiivisia päivityksiä, viittauksia hyvästä unesta ja monesta muusta...minuakin alkoi kiinnostamaan mahdottomasti <3 Kiitos taas!

    VastaaPoista
  2. Hei, hienoa hoidot toimivat. Ja olkapää on parempi, se pistos todella auttoi sitten. Olen nyt jo minäkin niin väsynyt eilisen valvoskeluni jälkeen... Vetäydyn lukemaan ja nukkumaan. Hyvää yötä !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)