perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä

Oikein ihana päivä ollut tänään(kin). Laiskoteltu, oleskeltu vaan koko perhe. Tytöllä on kaveri yökylässä, rakensivat lumiukkoja iltahämärässä. Muutama enkelikin oli mukana.
Oikeastaan en voi nyt kertoa mitään tekemisistäni kun en ole tehnyt oikein mitään, tai no tietty ruokaa. Karjalanpaistia, peruna- ja lanttulaatikkoa, rosollia+kermavaahtoa..namskis..
Tehnyt yhden etähoidon Kundaliinireikiä ja toisen Enkeleiden ja Yksisarvisten Parantavaa Reikiä, omat energiat vahvistuu sitä mukaa kun hoitoja tekee. Jos sinäkin haluat itsellesi energiahoidon, ota ihmeessä yhteyttä joko sähköpostilla tai viestillä facebookissa. Sovitaan aika ja kerron vähän lisää hoidosta. Nyt ilmaisena harjoitteluhoitona joulukuun loppuun asti !! 

Nostan myös halutessasi sinulle enkelikortin, siitäkin vaan rohkeasti ole yhteydessä, sekin vielä ilmaista joulukuun loppuun asti, koska harjoittelen tätäkin. Kortteja nostan enkeleiden läsnäollessa, pyydän heitä tulemaan mukaan ja auttamaan siinä. Valitsen kortin intuitiolla juuri sinulle. 
Tämän enempää ei tänään, lyhyt mutta ytimekäs. Huomenna..plääh..shoppailemaan joululahjoja. Tampereella voi olla aikas hiljaista kun tänään kaikki juhlineet ja varmaan jatkavat aamuyöhön asti. Juhlissa näkyi muutama tuttukin, ainakin neljä pariskuntaa on siellä Hämeenkyröstäkin. Mutta taas iltaan menee kirjoittelu, kuullaan silloin ja nyt vaan toivottelen ihanaa illan jatkoa sinulle!

1 kommentti:

  1. Heisulivei ! Kuulostipa hyvältä, laiskottelu ja ruoka...hyvä juttu.
    Se shoppailu, voih kuinka minä siitä selviän taas tänä vuonna ? Mutta tulipa upeita lumiukkoja, ihana katsella nauravia suita ♥ lumiukkojen ja lasten iloja :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)