tiistai 10. joulukuuta 2013

Kaksi viikkoa

Nostelin enkelikortteja yhdessä ryhmässä facebookissa. Lupauduin kymmenelle nostamaan mutta tuntui että ne pyynnöt vaan jatkui ja jatkui..siinä menee aikaa, viestit ovat aika pitkiä kirjoittaa ja kun pyydän enkelit mukaan valitsemaan korttia jokaiselle henkilölle erikseen, menee valinnassakin aikaa ja itseltä vaaditaan jaksamista. Todella hyvin osuivat kuitenkin kohdalle, monta kiitosta tuli. Se lämmittää sydäntä.

Tasan kaksi viikkoa jouluun! Minä ja lapset tykätään, entä sinä? Mitä suunnitelmia jouluksi?
Onko ihan perinteinen vai lähdettekö esim. matkalle? Kiva olisi lukea sinun suunnitelmistasi, tuonne postauksen alareunaan voi kirjoitella (klikkaa kommentit!)

Kello on taas jo vaikka mitä joten en jatka tänään tämän pidempään, väsyttää niin vietävästi..laitan tähän runon vielä, hiljennyn Karuneshin musiikin kera ja sitten painun sänkyyn. Aamulla on pari kundaliinireikin etähoitoa ja illallakin yksi. Ihania unia kaikille ja enkelin suojelua! Huomiseen, silloin ollaankin taas jo keskellä viikkoa. 1 kommentti:

  1. Moi, ja oivoi minua...taas on jäänyt väliin blogipäivitys. Meidän Joulusuunnitelmiin kuuluu hiljaisuutta ja laulua. Käydään aattohartaudessa, syödään ja rauhoitutaan. Sellaisen Joulun Riemun, kun saisi vielä... Siis eilinen viestini...kello 22:00. Tänään on Keskiviikko :) Noh, tekevälle sattuu, kun aika rientää ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)