lauantai 7. joulukuuta 2013

Piparkakkuja

No joo, tänään ei sitten lähdettykään vielä shoppailemaan kun puoliskolle tuli joku pikku työ joka piti tehdä, eli siirtyi huomiseen. Ei kyllä harmita yhtään, ruokakaupassa kävin ja sielläkin oli ihan kamalasti väkeä. Huh, mä en tykkää enää yhtään tuollaisista ruuhkista, jotenkin ahdistaa ja haluaa vaan nopeasti pois. Haluaisin olla ihan muualla..
Eilen katottiin itsenäisyyspäivän vastaanotto telkkarista. Hienoa kun oli nyt Tampereella, syntymäkaupunki ja asuinkin siellä vuoteen 1987 asti. Mun mielestä jotenkin arvokkaammat juhlat kun oli aivan upea konsertti, eikä tanssiaisia. Törkeetä vaan miten nuoriso siellä mellakoi, ymmärrän että jotkut haluavat osoittaa mieltään juhlia kohtaan, mutta sen voi tehdä rauhallisestikin. Hajottaa nyt ikkunoita ja hakata hevosia, kännissä, ihan uskomatonta toimintaa. Itsenäisyys on koko kansan juhla ja tärkeä juhla, vaikka "kerma" sitä juhliikin näyttävästi. Kyllä pitäisi kunnioittaa niitä miehiä ja naisia jotka itsenäisyyden meille ovat saaneet aikaiseksi. Monta vuotta nuorten miesten elämistä meni sodassa ja sitten jotkut laittaa paikkoja sileiksi sinä päivänä kun näitä sotiemme veteraaneja ja kaatuneita pitäisi kunnioittaa. En voi kuin halveksia tällaista toimintaa. Toivottavasti eivät ota tätä tavakseen ja toivottavasti vanhemmat/huoltajat antavat palautetta heille kotona. No, onneksi ketään ei sattunut pahemmin..
Takaisin tähän päivään! Iltapäivällä oli teinipoika-äiti hetki, leivoimme  piparkakkuja ja torttuja. Poika itse halusi niitä tehdä ja kun tyttö oli kaverillaan, eikä halunnut tulla leipomaan, päätettiin tehdä yhdessä ja kivaa oli. Laatuaikaa kahdestaan! Se on nykyään aika harvinaista, kun pojalla omia menoja tai sitten kokeita/läksyjä niin paljon ettei ehditä illan aikana mitään tekemään. Poikakin oli tyytyväinen!
Helmistä otin päivällä kuvan teille. Hän on niin hassu kun tykkää peilailla, istuskelee peilin ääressä ja katselee..ei tykkää kun mä nauran sille..hieno herra Helmi :) 
Tuli muuten illalla todella hyvä ohjelma, Hjallis. Olen välillä katsonut sitä, mutta nyt oli niin mielenkiintoinen aihe, ettei voinut jättää väliin, henkiset asiat. Vähän oli liian lyhyt tuo lähetysaika kun asia oli niin laaja, mutta tuli siinä nyt hiukan asiaa pinnalta raapaistua. Hienoa kun aletaan yhä enemmän käsitellä tätäkin asiaa. Hjallis oli hiukan pihalla kaikesta, eikä oikein ymmärtänyt, vielä. Laitan tähän linkin jos haluat käydä vilkaisemassa Katsomossa "Hjallis 7.12" .

Nostan teille vielä enkelikortin tälle päivälle. Nostan pakan sydämelleni ja pyydän enkeleitä auttamaan valitsemisessa. Tällainen tuli. Hyvää Yötä ja nukkukaa hyvin <3 

REHELLISYYS

Enkelit muistuttavat sinua siitä, että jokainen ajatuksesi, sanasi, tunteesi ja tekosi heijastuu auraasi.

Kun olet rehellinen, aurasi on kristallinkirkas. Jokainen tietää paikkansa sinun suhteesi ja tuntee olonsa täysin turvalliseksi.

Enkelit ehdottavat, että etsisit sisältäsi siellä mahdollisesti piilevät kurjat tunteet ja ajatukset ja puhdistaisit ne.

Kun olet itsellesi täysin rehellinen, käyttäydyt lahjomattomasti ja uskallat olla avoin, sillä sinulla ei ole mitään salattavaa. Ihmiset kunnioittavat sinua ja luottavat sinuun.

Kun alat säteillä rehellisyyden energiaa, ihmiset myös reagoivat sinuun avoimesti ja rehellisesti.

Voimalause: Olen rehellinen ajatuksissani, sanoissani ja teoissani

1 kommentti:

  1. Heipä hei, ahaa shoppailu jäi...ja kyllä. Minustakin ruokakaupoissa käynnit ovat kurjia. Siksi mulla on vakiolenkkini siellä. Hmm, tällä tavalla ei juuri tule tehtyä heräteostoksia, suklaapatukka on siis harkittu ostos. Huomasin sen ihan juuri :)

    Juhlat olivat upeat ja niin paljon juuri Itsenäisyyttämme korostavat. Minä istuin nenäliina kädessä, niiskutin, vuodatin vähän tunteiden tuomia ihania kyyneleitä, katselin ja kuuntelin...ajattelin ♥

    Kivaa, kun teette jotain yhdessä, siten se on Paaaaaljon ! mukavampaa. Laittoipa taas tuo kortti ajattelemaan rehellisyyttä, ihana asia. Minulla on jäänyt näitä blogeja lukematta monenmonta, no luen kuitenkin, vaikka näin jälkikäteen... Sulle ♥ rehellisyydestäsi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)