lauantai 28. joulukuuta 2013

Sydämen ääni

Niinkuin vakkari lukijat huomasitte, laitoin ilmoituksen tuohon vierelle enkeli- ja energiahoidoista. Aloitan ne nyt vuoden alusta, harjoittelua olenkin tehnyt paljon. 
Tänäänkin monta hoitoa ja voi miten lämmittää sydäntä ne aivan ihanat palautteet joita ole saanut. Voin sanoa, että omaan masennukseeni tämä kaikki on auttanut positiivisesti. Itseäni olen hoitanut päivittäin. Huomenna sunnuntaina saankin sitten kundaliini masterin paperit taskuun, loppuopetus Tampereella. Seuraan sydämeni neuvoja <3 

Harmi kun en osaa tuosta ilmoituksesta tehdä hienompaa, olen niin kömpelö näissä sivusto asioissa ja vanhemman pojankin piti lähteä jo torstaina, oli jotain menoa. No, kait se noinkin huomataan.
Eilen oli myös muutama harjoitteluhoito joten olin aika väsynyt, enkä jaksanut enää kirjoitella tänne. Nukuin kyllä kuin pieni possu koko yön, heräsin aamulla puoli kymmenen kun Helmi tuli herättelemään. Puolisko oli jo noussut, antanut Helmille ruoan ja kisuli oli ollut jo ulkonakin. Mies kertoi että heti kun tuli sisälle, kiersi huoneet ja kun en ollutkaan alakerrassa, juoksi yläkerran makkariin ja suoraan meidän sänkyyn. Tuli ihan mun kasvojen viereen ja maukui, istui siinä lähellä kun avasin silmät. On se vaan niin ihana Helmi <3 
Kissa on siitä hyvä ystävä, että sä voit kertoa sille kaikki syvimmät huolesi ja murheesi, eikä se kerro niitä eteenpäin, mutta kuuntelee keskittyneesti ja antaa ihana palautteen katseena, naukaisuna tai lipaisuna poskelle.
Tyttö sai joululahjaksi lumipotkulaudan, nyt on ollut sitten poru kun ei sitä voikaan kokeilla. Lohduttelin että varmasti sitä lunta vielä tulee, kyllästymiseen asti. Niinhän se on usein ollut, että kun hanat aukeaa niin lunta tulee metri. Mulle kyllä riittäis ihan kymmenen senttiäkin, lumityöt ei ole ihan niitä lempihommia, vaikka kyllähän siinä saa hyötyliikuntaa, ei siinä mitään. Pihassa vaan sen verran kokoa, et jos joutuu monta kertaa päivässä sen putsaamaan, niin on puhti poissa. Tänään ei onneksi ole satanut vettä, puolisko tuossa juuri totesi että jos tämä kaikki vesimäärä olisi tullut lumena niin olisi aikas määrä jo. 
Terapiaa ei olekaan tällä viikolla, ovat sieltä lomalla. Vein mun terapeutille joululahjaksi valkoisen suojelusenkelin ja itse kirjoittamani runon rustasin hänelle korttiin. Ainakin sanoi tykkäävänsä siitä, vaikka sanoikin ettei mitään tarvitsisi kun saa palkan työstään, mutta mun mielestä on niin kiva muistaa ja kiittää ihmisiä, siitä saa itsellekkin hyvän mielen.

Laitan tähän loppuun vielä enkelikortti tulkintaviestin, meille kaikille tarkoitettu. Enkelikortti tulkinnan saa myös jokainen joka varaa Enkelihoidon/energiahoidon.

Enkelikortti "Parantavat enkelit"

YHTEYS ENKELEIHIN

Olet luonut syvän yhteyden enkeleihisi, ja heiltä vastaanottamasi viestit ovat hyvin todellisia. Voit luottaa niihin. 

Tämä kortti vahvistaa sen, että saamasi viestit ovat todellakin peräisin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten, unien, näkyjen, sisäisen äänesi tai intuitiosi kautta. Kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta?
Joskus päähäsi saattaa pälkähtää soittaa jollekkin tietylle ihmiselle tai ryhtyä lukemaan jotain, tai sinusta tuntuu, että sinun on yhtäkkiä lähdettävä johonkin tiettyyn paikkaan. Sinun tulee ehdottomasti seurata näin saatua johdatusta. Enkelit pyytävät sinua tämän kortin kautta luopumaan kaikista jumalallisista johdatusta koskevista epäilyksistäsi ja huolistasi. Olet todellakin yhteydessä taivaallisten olentojen kanssa! Nauti siis yhteydestäsi heihin <3


1 kommentti:

  1. Hei, kyllä tuosta "tiedotteestasi aivan hyvin asia seviää", älä huoli.
    Nyt taitavat olla Onnittelut paikallaan, sillä kun seuraavan kerran kirjoittelen vastausta, sulla on Enkeli-kurssi käyty. Onnea ♥ toivon kaikkea hyvää hoidoillesi jatkossakin.

    Sellaista ehkä monikin tuumii...onkohan tämä ajatus enkelin siivittämä ? Kun olet ilmoittanut, "sopivaksi katsomasi summan hoidosta". Olisi mukavaa, jos kuitenkin kertoisit jonkinlaisen "keskimääräisen" summan. Katsos, meitä on niin monenlaisia. Toiset vähävaraisempia, mutta kipeästi tarvitsisivat hoitoa ja toiset varakkaammat eivät ehkä katso hoitoa ja apua oikeassa mittasuhteessa. Jos laittaisit esim.työttömille, eläkeläisille jne n.summan ja työssäkäyville n.summan. Jokaisen omatunto, ainakin minun kyllä sitten kertoo, mihin on varaa. Joku toinen saattaa olla toista mieltä, tämä pyyntö on kuitenkin vain minulta.

    Olet oikeassa, kyllä lunta tulee ihan vaivoiksi asti. Helmi on sinulle suorastaa "helmi" kissaksi ♥ Mukavaa huomista päivää ja hyviä yöunia...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)