torstai 12. joulukuuta 2013

Myrsky tulossa

Taas on tullut tehtyä muutamat etähoidot tänään ja harjoittelin ryhmähoitoakin, siitä odotan mielenkiinnolla palautetta. Kivoja palautteita olen saanut yksilöhoidoista, innostaa jatkamaan.

Enkeli-iltaankin ollaan saatu Reginan kanssa jo monta osallistujaa, tuntuu olevan todella aika suosittu. On vasta laitettu muutamalle omalle kaverille kutsu ja enää muutama paikka jäljellä. Hienoa! 
Tänään ajattelin elämää jo eteenkin päin, pitkän aikaa olen vaan elänyt siinä hetkessä, kun en ole jaksanut miettiä mitään tulevaisuutta. Mutta nyt kun on kaikkea kivaa tiedossa ja aloitan uusia kursseja vuoden alussa, enkelihoitajan ja enkelikanavoijan kurssit, on iloa ja rauhaa elämään. Kummatkin etäopiskelua ja vain pari-kolme läsnäolopäivää, joten sopivat mulle erittäin hyvin. Suunitelmissa jos voisin joskus pitää myös enkeli-iltoja, ihan itse, kunhan saan kurssit käytyä, katsotaan sitten. Ihanaa se olisi kyllä.
On se niin mukavaa kun voi edes jo pikkasen uskoa, että siellä edessäpäin tunnelin päässä häämöttää sittenkin valoa. 
Kyllä tuo facebook on siitä kiva, että voit olla ystävien kanssa yhteydessä pitkin päivää, vaikka asuisivat satojen/tuhansien kilometrien päässä ja nähdään tosi harvoin. Siellä voidaan jutella vaikka kuinka usein, aina kun ystävä on facessa. Hiukan musta on tullut jo addikti, mutta teen sinne runokuvia joten senkin takia menee aikaa siellä. Välillä nostelen enkelikortteja ryhmissä ja seurailen kaikkien päivityksiä, aikaa kuluu kyllä tuhottomasti, mutta ei se nyt haittaa, teen kumminkin joka päivä nämä kotihommatkin, sen mitä nyt tarvitsee. Ja olen lasten kanssa, autan läksyissä jne. Mies kyllä välillä mainitsee, että aina sä vaan istut siinä koneella, mutta ei se nyt ihan tosissaan sitä sano. On kummiskin ihan tyytyväinen kun saa katella rauhassa urheilua telkkarista, kun en mä ole vaihtamassa kanavaa :) 

Tässä muutamia mun enkeleitä!
No nyt pitää lopettaa, että ehdin tämän tallentaa. Valot nimittäin vilkkuu siihen malliin että voi mennä kohta sähköt, Seija myrsky ulvoo nurkissa. Läppäri sammuu heti, akku on niin huono ettei kestä yhtään. Hyvää Yötä <3 

1 kommentti:

  1. Yes Elina. There's a lot of light for you. It's not far away. Mukavaa kuultavaa, aina tulevaisuutta miettii. Sinulla on kaunis enkeliparvi ♥ Tekisinköhän saman ja kokoaisin enkelini yhteen ? Tuo sinun parvesi on niin kaunis. Voin ainakin tuonne "Erilainen mummi" tai "Elämän kiehtova taika"-sivustolle kuvan lähettää. Kyllä, tämä fb on mukava juttu. Mulla on vielä yksi blogi luettavana, katsos kun tahtoo välillä olla se "oma aika" kortilla. Toisinaan vaan OTAN sen ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)