torstai 26. joulukuuta 2013

"Tapsa"

Loput jouluruoat lensi nyt roskikseen, tänään vielä sittenkin niitä syötiin, kun - ihme kyllä - lapsetkin vielä halusivat, mutta sen jälkeen pois vaan. Vanhempi poika lähti iltasella omalle asunnolleen ja laitoin ison kipollisen kinkkua mukaan. Aina niitä ruokia odottaa, mutta kolme päivää on jo kyllä ihan tarpeeksi. Tullut mähkittyä oikein kunnolla, onneksi käytän aina legginsejä, ne joustaa mukavasti :)  

Tänään ei oikeastaan tehty mitään erikoista ja oli ihan mahtava päivä. Lapsilla oli kavereita koko päivän ja viihtyivät siten oikein hyvin. Puolisko haki kaupasta muutaman maidon ja mä tein iltapäivästä alkaen etänä enkelihoitoja, harjoitteluna. Ilmoittelin yhdessä ryhmässä että teen yksilöhoitoja ja palkaksi haluan vain palautteen hoidosta. Viestejä tuli inboxiin kymmeniä ja nyt on sitten ensi viikonkin päivät jo melkein täytetty, kun en montaa hoitoa tee päivässä. Muutamalta sain jo palautetta, ihanaa sellaista, hyvin oli energiat menneet perille. Olen niin onnellinen kun saan tehdä töitä enkeleideni kanssa. Unohtamatta tietenkään suojauksia ja maadoitusta. Sunnuntaina suoritan kundaliinireikin mastertason Tampereella, opetus kestää kolme tuntia, sitten olen valmis siltä osin. Enkelihoitoihin otan aina vahvisteeksi näitä reikienergioita joihin olen saanut vihkimykset. Tää on kaikki niin suurenmoista kun voi tehdä sellaista mistä todella tykkää ja kun opettajakin on aivan ihana ihminen :)  
Alkaa olla tämäkin vuosi lopussa, enää muutama päivä jäljellä. Mitä aiot tehdä uuden vuoden aattona tai -päivänä? Meillä on suunnitelmissa mennä taas perinteisesti kolmen perheen kanssa viettämään iltaa nuotiolle. Meidän talojen keskellä olevalle pellolle tehdään nuotio jossa pidetään yllä tulta koko ilta ja pitkälle yöhön. Olemme olleet siinä nyt muutaman uuden vuoden aaton ja kivaa on ollut, kun on aika samanikäisiä lapsia. Viime vuonna satoi vettä kaatamalla, toivottavasti ei nyt sada, muuten ei ilmalla niin väliä, kun vaatetta saa päälle jos on kylmempi, mutta sateessa ei ole kiva kastua :) 
Muistathan miten pystyt kommentoimaan? Klikkaat tämän postauksen alaosasta sanaa kommentti, siitä aukeaa ikkuna johon voit kirjoitella. Jos sinulla ei ole profiilia googlessa, valitse anonyymi, voit viestiin kirjoitella nimesi, niin halutessasi. Kivahan se on tietää keneltä viestit ovat. Kiitos kaikille kommenteista!


Enkelikortti "Valon Enkelit":

MYÖNTEISYYS

Kun olet myönteinen, ohjaat jatkuvasti korkeavärähteisen energian virtaa ajatuksillasi,
sanoillasi ja teoillasi.
Vaikutat muihin, jolloin he auttavat sinua kohti päämäärääsi. Enkelit ovat tietoisia myönteisyytesi voimasta ja hekin tukevat aikomuksiasi.
Valitset itse ajatuksesi ja asenteesi, keskity siis rakkauteen, runsauteen ja menestykseen kaikilla elämäsi alueilla.
Myönteisyytesi saa sinut iloiseksi, terveeksi ja tyytyväiseksi

Voimalause: Olen myönteinen ja voimakas

                  Hyvää Yötä , kauniita unia. Enkeleiden suojelusta sinulle ja läheisillesi.

1 kommentti:

  1. Olen iloinen, että olet saanut näistä hoidoista itsellesi sellaista positiivisuutta ja myönteisyyttä. Semmoisen reippaan otteen elämään, vaikka en sua tunnekaan. Aistin, että meidän energiat kohtaavat helpolla tavalla ♥
    Ja varmasti muistakin asioista, sillä et ole kertoillut mitään oiken "takapakkia" nyt lainkaan ♥ pitkään aikaan...Ihana enkelikuva, painan tämän mieleeni, kun menen kohta nukkumaan. Hyvää Yötä ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)