maanantai 9. joulukuuta 2013

Uusi viikko

Uusi viikko, joulu yhä lähempänä. Ihan kiva kun lapset saavat olla lomalla ja voidaan nukkua pitkään jne. Mutta välillä pitää ottaa se omakin aika. Mulle se on todella tärkeää, muuten en jaksa. 

Tänään kun kävin lääkärillä, juuri siitä puhuttiin. Hän oli sitä mieltä että kun nyt vasta viime viikkoina olen alkanut voimaan hiukan paremmin, niin hän laittoi vielä uuden lausunnon vakuutusyhtiöön ja haettiin lisää kuntoutustukea. Tiedän itsekin etten ole vielä työkuntoinen kahden kuukauden kuluttua. Tuli aika ahdistava olo kun sitä edes mietin. En pystyisi joka päivä lähtemään, koska tarvitsen vielä toipumista ja terapiaa. Tarvitsen sen jokapäiväisen hiljaisuuden, hiljentymisen. Telkkarit ja muut toosat kiinni ja vaan rauhoitun ja meditoin, kun lapset ovat koulussa. Jos joutuisin takaisin oravanpyörään, varmasti stressi ja masennus palaisivat tai ainakin tulisi taantuma paranemisessa. En kyllä tiedä saisinko edes mitään töitä, ikää on kuitenkin jo 54, eikä tässä nuorruta. Mutta jo se tieto että voisi joutua menemään, on stressaavaa, en ole vielä valmis. Vuodeksi haettiin kuntoutustukea, niin on aina ennenkin haettu ja joka kerta ovat myöntäneet vain puoli vuotta. Jokohan nyt onnistaisi!

Nyt on siis ollut vähän huonompi päivä, kun viime yönä näitä asioita taas mietin, johtui siitä että tänään tosiaan oli tuo lääkäriaika, jännitti mitä hän asiasta sanoo. Helpotti kyllä kun oli samaa mieltä kuin minä. Nyt väsyttää joten ei tämän pidempää tänään. Hyvää Yötä ja enkelin suojelusta sinulle <3 Laitan tähän loppuun vielä ihanan Kaisan tontturunon..

                                          Onko kohta matkalla pikkuinen tonttu,
                                          heiluuko päässänsä hiippalakki?
                                          Into matkaan on malttamaton,
                                          Joulu-retki juuri aluillaan on.
                                          Mieltä painaa miten kulkevat Pukille viestit,
                                          kuka kiltti on, voi kuka kolttosen tehnyt on?
                                          Utelias luonnostaan tonttu pieninkin on.
                                          Mielii salaisuuksia ihmisten urkkia,
                                          kulkea pitkin nurkkia, ikkunoista kurkkia.
                                          Lasten metkut oitis se oppii tuntemaan,
                                          pitääkin olla myös aikuisen varuillaan.
                                          Tonttu on pieni vielä,
                                          emmehän konstejaan silti tiedä.
                                          - Kaisa -

1 kommentti:

  1. Hei sinne. On helpottavaa kuulla lääkärikäyntisi tulokset. Ainakin hän on asiantuntjana samaa mieltä. Luotetaan ja uskotaan, jospa se vuosi tulisi ♥ Kyllä sitä jossainmäärin on itsekin aika hyvä oman itsensä "asiantuntija", silloin on rohkeaa kertoa miltä tuntuu. Pakostakin niitä edessä olevia asioita tulee miettineeksi. Itse ainakin kertailen asioita, koetan etsiä kaikkea hyvää ympäriltäni. Sen vain tietää olevan itselle hyväksi. Alankin tästä hiippailla klo: 22:00 sänkyyn jo aluksi rauhoittumaan. Utelias on tonttu kurkkimassa... ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)