keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014

No nyt ollaan sitten jo yksi päivä eletty vuotta 2014. Ihan hyvin alkoi!

Aamulla nukuttiin pitkään, kun tuli valvottua. Helmi-herra kävi herättelemässä jo muutaman kerran. Tuli ihan lähelle kasvoja ja maukui, kuulin kyllä sen, mutta en avannut silmiä, tiesin että hänellä on ruokaa ja vettä saatavilla, joten mitään hätää ei niiltä osin ollut, halusi vaan seuraa.

Viime yönä istuttiin nuotiolla, minä lähdin kyllä kotiin Ronjan kanssa joskus puolenyön jälkeen. Hänelle piti tulla kaveri yöksi, mutta kun sinne tuli auto jossa karaoke laitteet, ei kaveri sitten halunntkaan tulla ja niin me sitten Ronjan kanssa tultiin nukkumaan. Hän oli jo niin väsynyt ja hiukan kylmissäänkin. Aamulla kyllä vaatteista haistoi että oltiin oltu nuotiolla..Tässä räiskyvää energiaa viime yöltä.
Päivä on ollut sillain kiva, että ollaan oleskeltu. Ronjan kuljetin kaverilla leikkimässä ja puolisko kävi teinipojan kanssa katsomassa jotain korjattavaa ralliautoa, minä olen ollut muuten vain kotosalla. Tein muutaman enkelihoidon iltasella, nyt on sitten melko pirteä olo, niistä hoidoista saa aina itsellekkin energiaa. Auttaa masennukseenkin. Jospa joskus vielä voisin ne vanhat asiat antaa anteeksi, niin pystyisin elämään terveempänä..mutta vielä ei ole se aika..
Vuosihoroskooppeja on kierrätetty facessa, onhan se aina niin mukava katsoa tässä alkuvuodesta mitä luvataan tulevaksi ja sitten loppuvuodesta voi miettiä pitikö yhtään paikkansa, näitä aikakausilehtien ennustuksia. Mutta onhan niissä aina osa tottakin, minullekkin luvattiin että tänä vuonna tiedän mitä aloitan työkseni tekemään..ainakin nyt luulen niin, että tiedän, jos kaikki menee hyvin ja niinkuin olen unelmoinut.

Mutta tämäkin päivä päättyy kohta ja nukkumaan pitäisi mennä, vaikka nyt ei oikeasti väsytä yhtään. Otankin sitten kirjan ja luen sitä, puoliskokaan ei nyt häiriinny vaikka pidän lukuvaloa, kun saa hänkin aamulla nukkua. Huomiseen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)