torstai 9. tammikuuta 2014

Keskiviikko

Tämä postaus tuli nyt torstain puolelle, vaikka kirjoittelen keskiviikosta, pari minuuttia meni kello yli puolenyön!! Mutta ei se haittaa kun sen tietää :) 

Aamulla oli aivan massiivinen päänsärky ja nosti lämpöäkin vähän. Mun piti tavata aamupäivällä yksi ystäväni, mutta laitoin viestin etten jaksa lähteä mihinkään. Kun lapset lähtivät kouluun otin yhden särkylääkkeen ja menin hetkeksi lepäämään. Nukahdin siihen ja heräsin kahdentoista aikaan, olin siis pari tuntia nukkunut. Päänsärky oli ohi ja kuumekin laskenut, mutta olo oli vielä hiukan sekava. Se ei haitannut kun ei ollut mitään minkä takia tarvitsisi lähteä jonnekkin. Sain itelle kundaliinireiki hoidon yhdeltä, sovittiin erään samalla kurssilla olleen kanssa että tehdään vaihtarihoidot ja mun vuoro oli saada se tänään, tuli kyllä niin hyvään saumaan, viimeisetkin rippeet kivuista lähti.
Mun piti sitten koko päivän soittaa ystävälle ja sopia uusi aika, mutta unohdin kun oli kaikenlaista tekemistä, muistin sen vasta joskus puoli kymmenen aikaan illalla. Soitin hänelle sitten ja arvatkaas mitä..herätin..dääm..pikkasen nolotti, hän oli mennyt jo nukkumaan. Eihän tällainen yökukkuja sitä tajunnut! Toivottelin vaan hyvää yötä ja sovittiin et soitan myöhemmin. Onko teille käynyt koskaan näin?

Toinen moka tänään, tein ruoaksi kunnon lihakeiton ja arvatkaas mitä, koulussa oli ollut jauhelihakeittoa. Meillä kun lapset eivät juurikaan keittoja rakasta, sain kyllä kuulla siitä, mutta onneksi suostuivat syömään. Välillä mä muistan katsoa koulun ruokalistaa, mut sitten se taas unohtuu ja miten ollakkaan, aina laitan samaa ruokaa mitä siellä on ollut. Ymmärrän kyllä lapsiakin, että hiukan on kurjaa jos kaksi kertaa päivässä syödään samaa, mutta mies onneksi ei ollut käynyt missään ruokatunnilla, söi vaan eväät joten keitto maistui hänelle. Jäi vielä huomiseksikin, aina vielä parempaa kun sitä lämmittää, puoliskon kanssa sitä sitten kaksin tuhotaan, lupasin lapsille keittää mannapuuroa. Tykkäävät siitä mansikkakiisselin kanssa. 
Helmi tuosta äsken hilpaisi yläkertaan, meni varmaan nukkumaan meidän sänkyyn ja mun paikalle. Joka kerta kun menee sinne etukäteen, nukkuu siinä mun puoliskolla. Ei mene peiton alle, vaan on aina siinä päällä. Sitten kun minä menen sänkyyn, siirrän häntä hiukan keskemmälle sänkyä, ei juurikaan herää siihen, hiukan käheällä äänellä saattaa maukaista, mutta nukkuu heti takaisin. 

Tyttö on nukkunut jo pari tuntia, poika vielä valvoskelee, pitää hänetkin mennä hoputtamaan nukkumaan, että jaksaa aamulla herätä. Tänä aamuna tuli vähän kiire, vaikka herätin ihan ajoissa vartin yli seitsemän ja huutelin monta kertaa, niin loppujen lopuksi nousi vasta kahdeksalta, koulu alkaa puoli yhdeksän. Menee mopolla joten pitää lähteä viimeistään vartin yli kahdeksan. Ei muuta kuin aamupala nassuun, vaatteet päälle ja menoksi, sitä se on kun on teini-ikäinen :) Itse ollut samanlainen silloin!
Ehkäpä minäkin tästä lopettelen ja painun sänkyyn. Muistathan että jos haluat energiahoitoa, ota yhteyttä facen kautta tai laita sähköpostia. 

Hyvää Yötä sinulle, kauniita unia <3 2 kommenttia:

  1. Hei, luin nuo KAIKKI väliin jääneet postauksesi kerralla. Tuntuu, että sulla on ollut todella kiireistä. Älä vedä itseäsi liian tiukalle, ymmärrän kuinka vaikeaa on sanoa Ei, kun joku on hoidon tarpeessa.

    Spesiaalikiitokset tämänpäiväisestä. Nukuin mun chakrojen avauksen jälkeen 4 h. Ihan säikähdin, mutta muita tuntemuksia oli vain yleisvaltainen hyvä olo, hienoinen ihelmöinti, vatsassa kyllä kävi pikku myllerrys. Olen kärsinyt päänsärystä ja flunssasta. Muistan nyt juoda paljon vettä...

    Kiitos !!!

    VastaaPoista
  2. Kiva että sait jotain apua siitä! En mä vedä tiukille, teen 4-5 hoitoa max/päivä ja jos on jotain menoa, en tee. Tää on niin kivaa just siitä kun voi tehdä silloin kun on aikaa. - Hyvä, muistat vaan juoda paljon vettä, vielä huomennakin..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)