tiistai 7. tammikuuta 2014

Arkea

Jaahas, laskuri näyttää että 310. postaus olisi menossa. Ihan muutama päivä jäänyt pois välistä, eniten kesällä, kun olimme lomalla. Helmikuun alussa tulee vuosi täyteen bloggailua. 
Tänään oon saanut hoitopyyntö-/kysely viestejä ja tehnyt hoitoja, sekä reikiä että enkelihoitoa tai kumpaakin yhdessä. Mahtavan ihanaa! Olen kyllä nyt niin onnellinen ja iloinen, ei vois paremmin olla, kun saa tehdä sitä mistä oikeesti tykkää. Hoitaa ihmisiä.
Vaikkakin teen sitä nyt tällä hetkellä etänä, ehkä joskus tulevaisuudessa saan jonkun pienen oman tilan, missä voin tehdä myös lähihoitoja. Nyt teen niitä kotona, mutta voin tehdä vain päivällä, koska hoito vaatii rauhallisen tilan ja illallahan meiltä ei sitä löydy, kun kaikki kotiutuvat.
Enkelit katsoivat että mä tarvitsin sairastumisen ja äkkipysähtymisen jotta päädyin tähän, ne osaavat ohjailla elämän oikeaan suuntaan, siten että ihminen on onnellinen. Olin niin onneton ja kuljin robottina jo monia, monia vuosia! Löysin henkisyyden, rakkaat enkelit ja reikit. Ei hoidoilla rikastumaan pääse, mutta mitä siitä, onnellinen olotila, se on tärkeintä. Ollaan tultu tähänkin asti toimeen mun pienellä kuntoutustuella, niin tullaan vastedeskin, eipä tässä mitään isoja itselleen tarvita, kaikki hankinnat on yleensä lapsille. Välillä kiristetään vyötä ja joskus voi ostaa vähän makkaraakin leivän päälle. Sellaista se on, mutta en valita sitä, vaan me eletään nyt näin ja ollaan onnellisia. Vaikka joskus kyllä mies hiukan rutkuttaa kun ei aina ole rahaa just siihen mitä pitäis ostaa, vaan se ostetaan sitten kun rahaa tulee, mutta se on varmaan useimpien miesten tapakin. Ovat niin enemmän järjellä eläviä kuin naiset, tai ainakin minä menen ihan tunteella ja sydämellä koko ajan eteenpäin.
Mukava päivä siis ollut. Lapset koulussa ja oli kait ollut sielläkin ihan kivaa, taas näki kavereita, Ronjalla alkoi tanssikoulun kevätlukukausikin tänään. Joten arkisessa aherruksessa tässä mennään loppuviikko. Ei mitään ihmeellistä tai uutta auringon alla. 

Hupsis..aika se vaan kuluu ja taas on kello jo vaikka mitä..meditointi ja nukkumaan..
Hyvää Yötä ystäväiset :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)