tiistai 14. tammikuuta 2014

Pakkaspäivän puuhia

Hrrrr..aamulla oli mittarilukema laskenut -21 asteeseen. Kyllä tuntui kirpakalta ulkona. Onneksi mun auto oli laitettu talliin, siinä nimittäin jäätyy käsijarru, muuten se on helppo lämmittää, dieseli ja webasto, niillä lämpiää auto nopsasti. Puoliskon piti ! tänään korjata kässäriä, mutta jostain syystä se jäi. Kait mä nyt huomisen vielä muistan jättää auton aina suhtkoht tasaiselle, pitäähän vaihde jonkinverran. Mutta kun muistaisin etten vedä sitä käsijarrua! Laitoin oikein lapun itelleni kojelautaan "Älä käytä kässäriä", että muistan, se on niin vaistomainen liike, kun pysäköit auton. Ja arvaas vaan, jos sen vetäisin ja jäätyisi, saisin varmaan kuulla kunniani, "Minähän sanoin, ettei sitä saa käyttää!", oikein kuulen puoliskon äänen ja voin kuvitella ilmeenkin..hihhih..ihan omaa kivaa täällä :)

Siis aivan upea aurinkoinen pakkassää oli ihan koko päivän! Näkymä meidän takapihan terassilta.
Näin komeesti paistoi päivällä aurinko myös tähän missä mä aina läppärillä työskentelen. Aurinko ei nyt vielä lämmitä, mutta valokin tekee ihmeitä mielelle ja sielulle. Ja ne mun rakkaat enkelit tietenkin myös tekevät ihmeitä, niiden kanssa juttelen koko päivän ja välillä tehdään yhdessä hoitoja tai meditointia.
Tänään tein viisi etähoitoa, erilaisia reikihoitoja ja enkelihoitoja. Niin upeeta!! 
Kyllä nämä kaikki uudet asiat elämässäni ovat auttaneet mua paljon eteenpäin. Uskallan kaikille sanoa että energiahoidot auttavat masennukseenkin, itse hyvä esimerkki. Mutta pitää tietenkin olla itselläkin halu siihen paranemiseen sekä positiivinen elämän asenne.
Mulla on ainakin ollut nyt niin hyvä ja rauhallinen olla. En malttais koskaan mennä nukkumaankaan, kun kaikki on niin ihanaa, mutta välillä pakko hetkeksi levähtää. Vaikka olen valvonutkin myöhään ja aamulla herään kuitenkin suhtkoht aikaisin, ei väsytä silti ja jos väsyttää, nukun vaikka päivällä, kuka sitä estää, teen niinkuin haluan ja mikä hyvältä tuntuu. Rentoudun ulkoilemalla, valokuvaamalla enkelipalloja ja hiljentymällä meditointiin. Kaikki tämä johtuu uudesta elämän asenteestani, siitä että saan olla kotona sekä siitä että saan tehdä sitä mistä oikeasti tykkään. Ikinä en vaihtaisi enää siihen vanhaan oravanpyörään, vaikka luvattaisiin miten paljon palkkaa. Tulen mieluummin vähemmällä rahalla toimeen ja olen onnellinen <3 

Nyt mä etsin hoitopöytää, sellasta jonka saa kasalle, kotiin laittaisin, lähihoitoja varten.
Jos tiedät, että jostain saa edullisesti, mutta kestävän, kerrohan ihmeessä!

Meidän Helmi-herran pakkaspäivän puuhia! Oma tosi-teevee ohjelma, "Marsujen elämä". Ja välillä pitää ottaa pikku nokoset :) 
Pakkaslukema -18, juuri nyt. Tänä aamuna vein molemmat lapset autolla kouluun, poikakaan ei enää lähtenyt mopolla, eilen vielä oli ja nassuhan siinä oli ihan jäässä. Meiltä on sen verran matkaa pysäkille josta koulubussi menee, etten halunnut heitä laittaa sinne kävelemään, helppo oli ottaa sula ja lämmin auto tallista. Mä myös hain tytön, heillä on tiistaisin viimeisillä tunneilla liikuntaa ja on pakko käydä suihkussa sen jälkeen. Hänellä on pitkä, paksu tukka, joten eihän se ehdi kuivamaan. Vaikka ei kokonaan hiuksia kastelekaan, niin aina ne pitkät latvat kastuu, ei ole kiva mennä -20 pakkaseen märillä hiuksilla. Kyselin tästä joskus opettajalta, mutta hän pysyi kannassaan, kaikki käyvät suihkussa. Sitten se on niin! Tällainen nakuttelija nähtiin tytön kanssa sähköpaalussa, meidän pihan lähellä.
Hei, jokos liityit Elinan Energiahoidot ryhmään? Jos et, niin klikkaahan linkistä ja tule mukaan, siellä on mukavia ihmisiä, tällä hetkellä noin 150 jäsentä!
Elinan Energiahoidot ryhmä (facebook)

Nyt nukkumaan! Hihhih..ehkä tää oli kehotus minullekkin, pikku meditoinnit ja unten maille. Hyvää Yötä murut, kuullaan huomenna. 
                                  Enkelipalloja <3 


2 kommenttia:

 1. Moikka, olen lukenut kaikki blogisi. Kommentointi on jäänyt, äähh. Aika vaan kuluu, kuin siivillä. Tuo oli mukavaa luettavaa "otat omaa aikaa". Tuntuu, että me kaikki "sählätään" siellä. Yksi kysyy toista, toinen toista. Silti se tuntuu susta hyvälle ♥ Ja, kun teen töitä tässä koneella fb on auki, kuuluu kilahdus ♥ Joskus kurkkaan, toisinaan on keskityttävä niin, että suljen sen.

  Täällä sama juttu, pakkasta on. Lunta ei juuri nimeksikään. Hyvää yötä, kuuulumisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monta kertaa yrittänyt kirjoittaa tänne,mutta jostain kumman syystä en luultavasti ole löytänyt perille..Toivottavasti nyt onnistaa...

   Poista

Kiitos kommentistasi :)