maanantai 20. tammikuuta 2014

Elä elämäsi

Arvatkaas vaan tuliko tänään kyynel silmäkulmaan kun sain niiiiin kaunista palautetta ihanalta runoilijatytöltä, hän sanoi että olen hänen suojelusenkelinsä, kun autoin eräässä asiassa häntä. Ei voisi kauniimmin toiselle sanoa. Kiitos <3 Kiitos <3 Kiitos <3
Kahdeksan energiavälitystä takana ja itsellä upea mutta hiukan väsynyt olo, no voi olla senkin takia jo väsy kun kello on taas vaikka mitä. Tilasinpas nyt sen hoitopöydänkin, sain neuvon mistä sellaisia saa tukevia mutta edullisia, matkamalleja eli sen saa pakattua kassiin ja voi ottaa mukaan, jos joku haluaa tilata hoidon kotiin. No joo, en nyt kovin pitkälle lähde, ehkä tähän 50 km säteelle. Teen enimmäkseen ihan kotosalla. En halua laittaa itseäni samanlaiseen liemeen kuin jo kerran olin, yrittäjä jolla vuokraliiketila. Näitä hoitoja on mukava tehdä sen verran kuin itsestäkin tuntuu hyvältä, mutta jos siitä alkaa tulla pakkopullaa, eli olisi pakko kerätä jotkut vuokrarahat, niin ei kiitos, ei sovi mulle, kerran jo senkin nähnyt. Niin kauan kuin tuntuu itsestä ja asiakkaista mukavalta on kaikki hyvin. 
Helmikuun alusta ajattelin ottaa varauksia lähihoitoon, tykkään varmaan siitä hoitotavasta kuitenkin enemmän kuin etävälityksestä, kun siinä tapaa asiakkaan ja näkee heti millainen on vastaanotto. Ei etävälityksessäkään mitään vikaa ole, aivan upeaa palautetta olen siitäkin saanut. 
Aamulla oli taas kirpakka pakkanen, -22 ja huomiseksi on ennustettu samanlaista. Puoliskolla onkin tiistaina vapaapäivä töistä, kun tekee maansiirtotöitä, näin kovalla pakkasella se on aika mahdotonta hommaa. Katsotaan mitä keskiviikko sitten tuo tullessaan. Poikakaan ei mennyt enää aamulla mopolla kouluun, sen verran jo viileää, vaikka sitkeästi on kyllä käynyt sillä, vaikka olikin aika hurjia pakkaslukemia. Kasvot siinä jäätyy, vaikka muuten pistäisikin vaatetta paljon päälleen. 
Vaikka omatkin sormet oli kohmeessa ulkona aamusella, kuvaillahan sitä piti heti pihamaalla, oli niin hienon sininen hetki, juuri siinä ennen auringonnousua, enkelipallojakin sain kuviini. 
Nyt tässä viiden ison ikkunan erkkerissä ei ole se lämpöisin paikka, kun ikkunoista huokuu kylmyyttä, viltti harteilla kirjoittelen. Voisinhan siirtää läppärin jonnekkin muualle, mutta jotenkin pakkanen tuo oman tunnelmansa kirjoitteluunkin. Takkaa ja puuhellaakin lämmitetty joka päivä. Se vasta onkin mukavaa, mä tykkään katsella tulta ja lämmitellä sen ääressä. Siksi meillä kuluu niin paljon kynttilöitäkin, niitä pitää palaa joka paikassa, tuli on niin kaunis elementti. Tytöstäkin on kivaa lämmitellä ja kuivatella takan edessä, tullessaan suihkusta. Helmi-herrasta nyt puhumattakaan, no ihan takan eteen ei mene, mutta makaa sohvalla siinä kohdassa mihin lämpö hehkuu.
Marsut vinkuu ruokaa, kait mun pitää niille viedä, ettei tyttö herää siihen vinkumiseen ja menen samalla itsekin nukkumaan. Huomiseen !

Hyvää Yötä :)

1 kommentti:

  1. Hei Elina. Sinä et ehkä itse huomaa ihan kaikkea, mitä teet muiden hyväksi ja avuksi. On hyvä, kun saa palautetta. Minullekin tulee kyynel silmään, kun ajattelen asiaa ja kuinka "tärkeä" se neuvo, apu tai hoito on. Mikä milloinkin on kyseessä ♥
    Hyvä, että sait sen hoitopöydän, vähän jo googlasin. En löytänyt. Joku muu löysi.
    Olen sun kanssa samaa mieltä, teet hoitoja omien voimavarojen mukaan. Laitapa erkkeriin siirrettävä sähkölämmitin, maksaa jotain 30 e. Sen voi kääntää pienemmälle tai laittaa pois päältä, kun pakkanen hellittää. Meillä on sellainen huomaamaton, ja matala tunnelmaa "rikkomaton" just kylmimmässä paikassa. Jalkani saavat suonenvetoa kylmässä. On harmi siirtää työpisteensä pois paikasta, jossa viihtyy ja näköala on kaunis.

    Laitankin sulle in-box-viestiä tässä kohta. Hyvää yötä, nuku hyvin. Minun unirytmini on vähän viksallaan. Korjailen sitä kyllä ♥ Kiitos vielä, "kyynelvuo"-runon olet laittanut :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)