torstai 23. tammikuuta 2014

Reikihoitoa flunssan oireisiin

No niin ja sitten taas kello meni muutaman minutin yli puolenyön ja bloggerihan heti päivittää postauksen torstaille, vaikka onkin keskiviikosta. Nou hätä. Tiedätte nyt kummiskin että jutut on keskiviikolta :)

Tänään mä olin väsynyt aamulla ja ollut koko päivän, en tiedä miksi. Aamusta oli pari hoitoa. Nukahdin päivällä kun tulin terapiasta ja asioilta, heräsin kun tyttö tuli koulusta, olin nukkunut varmaan pari tuntia. Vähän on flunssainen olotila. Hoitelin itseäni reikillä ja otin lämmintä yrttiteetä ja hunajaa joukkoon, niin eiköhän se siitä taas iloksi muutu. Upea ilma oli tänään, aurinko paistoi ja lämpötila oli noussut -13 pakkasasteeseen. Käytiin Helmin kanssa iltapäivällä ulkoilemassa, muuten se ei oikein näin kylmillä mene sinne, jos ei ole itse mukana. Jäi kyllä hetkeksi vielä vaikka tulin sisälle, mutta tuli heti muutaman minutin kuluttua oven taakse naukumaan.
Juuri tuossa päivittelin allakkaa ja katoin että eipä ole pitkä aika siihen meidän enkeli-iltaankaan, 18.2, täällä Hämeenkyrössä. Kirsi Rannon vetämä. Hän ottaa sinne vain 15 henkeä, sen takia että ehtii tehdä kaikille henk.koht. tulkinnan. Ensin ryhmä täyttyi todella nopeasti, mutta sitten viimeisen paikan kanssa tuli neljä peruutusta, eli ensin perui eka varaaja ja sitten se heti varattiin uudelleen, no hän perui, sitten taas varattiin ja taas peruttiin ja vielä kerran sama systeemi. Alkoi jo naurattamaan koko juttu, mutta sitten tuli vielä yksi joka halusi tulla mukaan ja hän nyt sitten ei ole perunut, ilmeisesti näin oli tarkoitettu, että hän saa sen viimeisen paikan. Odotan sitä aivan innolla, mitä kaikkea ihanaa se tuokaan tullessaan. Ainakin meditointia siellä harjoitetaan, ihan tarkkaan en muusta ohjelmasta tiedä, mutta aina avoimin mielin! 

Eilen Kirsin päivitystä luin, että kaikki illat on nyt tälle keväälle varattu, eli ei ota enää uusia varauksia. Onneksi varattiin se jo lokakuussa. Melkein kaikki varatut ryhmätkin olivat täynnä, joten väkeä kiinnostaa nämä asiat yhä enemmän.
Hohhoijaa..nyt mä kyllä meen vähän aikaisemmin nukkumaan, joka yö mennyt jonnekkin yhteen asti, kun päivitellyt sivuja ja selannut facessa. Oma vika siis :) 

Hyvää Yötä ja Siipien Sipaisuja uniisi <3 

2 kommenttia:

  1. Moi, sinun päiväsi venyvät. Siksikin jo väsyttää päivisin. Joskus on nukuttava...

    Niinhän mulla tuppaa jäämään ulkoilut, pakkasen vuoksi. Hui kylmää ! Onneksi on näitä tulisijoja, joilla lämmittää taloa. (ja pilkkeitä tietty)

    Aamun yöt ovat alkaneet, joten jätän enemmät krjoittelut nyt tähän. Mukavaa päivää ♥

    VastaaPoista
  2. ...he heh tuossa aiemmassa kommentissa piti lukea "Aamun työt ovat alkaneet...höh mua !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)