torstai 23. tammikuuta 2014

Pakkasta

Tänä aamuna en ollut lainkaan niin väsynyt kuin eilen. Tuntia aiemmin nukkumaan, tekee ihmeitä. Tuntui että energiat hoidoissakin virtasivat heti paljon paremmin kuin väsyneenä.

Tyttö oli aamulla hiukan kipeä, valitteli vatsaansa. Lähti kuitenkin kouluun, vein kummatkin autolla kun pakkanen paukkui -22 asteessa. Ehdin takaisin kotiin, niin opettaja jo soitteli että tyttö on pahoinvoiva, joten hain saman tien kotiin takaisin. Vatsaansa on valitellut koko päivän, mutta ei ole oksennellut tms. Pidän kuitenkin vielä huomisen kotosalla, koska ei ole pystynyt syömään oikein mitään. Perjantai on heillä koulussa lyhyt päiväkin, vain 3 tuntia, joten ei siinä paljon menetä. 
                          Helmi vietti aikaa taas lempipaikallaan..marsuja seuraillen
Ensi yöksi on luvattu kovaa pakkasta, joten lämmitettiin takka kuumaksi. Tässä kun istun erkkerissä näiden viiden ison ikkunan keskellä, tuntee kuinka kylmyys hohkaa niistä. Ei siis kaikkein lämpöisin paikka, vaikka sisälämpö onkin 22 astetta. Yläkerrassa tytön makkari on se viilein, ei ole keksitty miksei se lämpiä samanlailla kuin muut huoneet, meillä on lattialämmitys koko talossa. Laitan aina vilttiä hänelle vielä peiton päälle, kun tuntuu että nukkuessa muutenkin tulee viileä. Usein käyn yölläkin katsomassa onko hänellä peitot päällä, varsinkin näin kylminä öinä. Yläkerrassa muutenkin lämpötilaa pidetään pari astetta vähemmän kuin alakerrassa. 

Tässä mä istuksin ja kirjoittelen joka päivä..allakkaa täyttelen hoitovarauksilla ja erilaisia enkelikortteja on muutama pakka, sekä yksisarviset että tarot kortit. Tarotit on sellaset joihin en ole vielä perehtynyt, vähän vaikeammat käyttää kuin enkelikortit. Huomatkaa iso vesimuki, muistakaa aina juoda hyvin vettä päivän mittaan, varsinkin hoitojen yhteydessä, ettei tule pääkipua :) 
Poika vielä kertailee ruotsin saniksiin ja tyttö juuri heräili sohvalta johon nukahti illalla. Nyt pystyi jo syömään voileivän ja mehua. Me ollaan tällaisia yökukkujia pojan kanssa. Puolisko yleensä menee tytön kanssa aiemmin nukkumaan, mutta nyt hänkin valvoo, ei mene huomenna töihin vaan lähtee setänsä hautajaisiin etelämmäksi, vie äitiäänkin sinne. Silittelin paidan ja pukua sitä varten. Raskaita tilaisuuksia aina.

Meillä ei siis huomenna ole autoa käytössä, kun puolisko lähtee sillä, joten kotipäivä. No, eipä mulla mitään erikoista menoa olekaan, siivoillaan vähän. 

Nyt mä lähden tytön kanssa nukkumaan, miesväki meni jo yläkertaan, paitsi Helmi meitä tuossa odottelee. Hyvää Yötä, nukkukaa hyvin !2 kommenttia:

  1. Makkarissa onkin hyvä, jos lämpötila on alempi kuin muissa huoneissa, paremmin saa nukuttua, ilma on hivenen kosteampaa myös kun huoneenlämpo on alempi, helpompi siis hengittää. Hienoa, että kerrankin olet päässyt ennen puolta yötä nukkumaan, se taitaa sun väsymyksen perimmäinen tausta ollakin, valvominen liian myöhään kun aamulla kuitenkin pitää niin aikaisin heräillä.

    VastaaPoista
  2. Heiii ! Pakkasta luvattiin tännekin, erityisen "kovaa". Silti ei ollut "kuin - 22 astetta. Hyvä, en ole kovin pakkasten ystävä. Lunta on niin, että maa on valkoinen ja aurinko paistoi tämän päivän, ihanaa (nyt on Perjantai).

    Elina, sulla on kaunis "työpaikka", töppöset jalkaan. Kunpa teillä menisi tytön sairastelu ohi, eikä "kiertäisi" teillä koko perhettä.

    Erityisen kaunis tuo tunnelmalyhty ♥ Hyvää yötä ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)