torstai 16. tammikuuta 2014

Aurinkoa tänäänkin

Harmitti tänään kun jouduin viemään kirjastoon takas kirjan "Enkelit vastaavat", siinä oli todella mielenkiintoisia enkelikokemuksia, mutta laina-aika päättyi. En ehtinyt ihan koko kirjaa lukea loppuun, ei saanut enää lisää aikaa, kun oli paljon varauksia sille. Mulle on tulossa samannimiset kortit jossain vaiheessa, tilasin ne jo marraskuussa Booky.fi kaupasta, mutta oli painos loppu. Tilaus on maksettukin jo verkkopankissa. Kyllä sieltä on tullut pari kertaa kk tieto sähköpostiin, että tilaus odottaa edelleen toimitusta, mutta oishan ne kiva saada kohta. Täytyy katsella josko tuota kirjaa jo saisi käytettynä jostain ostaa, muutamia olen sellaisia tilannut, Bookyssa on myös niitä.

Iltapäivällä kun ajelin kauppaan, oli näin kirkas auringonpaiste vastassa, kuvattu auton ikkunasta. Puoliskolle ei saa kertoa, ei tykkää kun mä kuvailen ajaessa :)
Hei, niin huomenna saan käyttää autossa käsijarrua, juhuu, onkin ollut muistamista etten vedä sitä aina kun pysähdyn, kerroinkin tuolla aiemmin jo muistilapusta jonka laitoin kojelaudalle ja se on ollut tarpeeseen. Siellä oli kuulemma ollut vettä jossain vaijeriputkessa tai mikä-nyt-sitten-ikinä-olikaan ja siksi sitten jäätyi. Nyt ei pitäisi enää, kun vedet on poistettu. Sitä en huomannut kysyä miten se vesi on sinne mennyt..hmm..
                                   Enkelipalloja tältä aamulta! - 17 astetta !
Samalla kun kävin kaupassa, kävin hakemassa, paikkakunnan nettikirpparin kautta varaamani neljä Arabian enkelilautasta. Olivat erittäin hyvässä kunnossa ja eiväthän ne huonoiksi menekään, kun seinällä roikkuvat. Upeita sinisiä, saan enkelikokoelmaani lisäksi. Aina jotain pientä kivaa löytyy!
Enkeleistä tuli mieleen, että muistathan tulla liittymään Elinan Energiahoidot ryhmään facebookiin !! Lauantaina ilmainen ryhmähoito !! Nyt on ollut paljon ensikertalaisia jotka ottaneet hoitoja ja upeita palautteita on tullut, niitä voi lukea ryhmän sivulta.

Aamulla kuvailin enkelipalloja ja hienoja kuvia tulikin, Helmi tuli innoissaan mukana ulos, mutta pakkasta oli vielä -17, joten hänen ulkoilunsa jäi siihen, että odotti minua ulkoportaalla sen aikaa kun kuvailin ja sitten nopsasti sisälle, on se hassu kissa :)
Nyt se miukuu tuossa vieressä, ei tällä kertaa mennyt puoliskon perässä yläkertaan, vaikka hän vähän sitä mennessään kutsuikin, jäi tähän mun vierelle odottelemaan. Kaippa me sitten lähdetään nukkumaan, monena yönä onkin tullut valvottua yhteenkin asti, kun teen sen ilta meditoinnin aina vielä ennen sänkyyn menoa. Usein vielä sängyssä hoidan itseäni enkelienergialla, kutsun enkeleitä vierelle ja saan heiltä mahtavasti energiaa käsiini jolla sitten teen hoidon. Yleensä niskaani ja hartioita, ne kipeytyvät tässä tietsikalla.

No niin, kissa laittoi jo tassun polvelle, että etkös meinaakaan tulla vielä. Yhdessä meditointi ja sitten petiin. <3 Hyvää Yötä, tämän runon myötä <3

                                          Illalla unen rajamailla
                                          kohtasin enkelini
                                          Hän seisoi kauniina
                                          sänkyni vierellä ja
                                          kosketti kättäni hiljaa

                                          Oli vaatteensa valkeat
                                          ja kullan hohde hiuksilla
                                          Valo niin kirkas 
                                          kuin kristallin loiste
                                          ympäröi suojelusenkelin

                                          Hän kuiskasi äänellä hennolla
                                          olen tullut taivaasta
                                          suojaan siipieni sinut suljen
                                          kanssasi unien saarelle kuljen
                                          - Elina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)