torstai 2. tammikuuta 2014

Hitaasti kiiruhtaen

Juuh..tämäkin päivä kohta ohi..miten tää aika nyt menee näin nopsasti. Ehkä tekee sekin, että koko perhe vielä lomalla tämän viikon ja aina jotain pientä puuhastelua, kun on yksin kotona, ehtii meditoimaan, kirjoittelemaan runoja ja kaikkee sellasta kivaa. Nyt kun kaikki kotona, niitä en ole ehtinyt tekemään, koko päivän on hulinaa ja porukkaa kulkee edestakaisin. Paitsi illalla kun menen sänkyyn silloin meditoin, vasta silloin ehdin ottaa aikaa itselle. Ja se onkin tärkeää, että saan nukuttua. 

Niin, siis en ole pitkään aikaan tarvinnut enää unilääkettä kun aloin hoitaa itseäni reikillä ja välillä enkelienergialla. Auttanut ihanasti tähän mun kokonais olotilaan, masennukseen ja unettomuuteen, suosittelen kyllä kokeilemaan! Jos on paha unettomuus, niin ehkä yksi hoitokerta ei auta, mutta kun ottaa muutaman kerran niin uskon että siitä on apua, itse hyvä esimerkki. Masennukseenkin auttanut, avannut kaikenalaisia mielenlukkoja kun saanut kokonaisvaltaisesti koko kroppaan hoitavaa energiaa.
Nyt olen jo sängyssä, läppäri sylissä kirjoittelen. Tyttö oman pikkuläppärinsä kanssa vierellä pelailee sudokua, puoliskon kanssa yhdessä ja Helmi-herra nukkuu jalkopäässä. Poika varmaan omalla läppärillään omassa huoneessaan, että näin meillä tänään valvotaan.

Päivällä vietiin kuusi pois. Kerättiin koristeet, nauhat ja valot odottamaan ensi joulua. Otin samalla pois kaikki tonttukoristeet myös ja laitoin hyvään säilöön. Yleensä kuusi on ollut loppiaiseen, mutta nyt kun on viikonloppu edessä on mukava siivoilla joulun jäljet pois ennen maanantaina, viimeinen yhteinen lomapäivä, sitten alkaa taas arki. 
Sitä sitten riittääkin aikas pitkälle, ennenkuin on pyhävapaat, eikös loppiaisen jälkeen sanotakin alkavan "härkä-viikot", eli ei ole mitään pyhäpäiviä ennen pääsiäistä. Vaikka koululaisilla onkin siinä välillä jo hiihtoloma. Nyt en vaan tässä muista miten pitkä se täällä nyt on, kun ne loman pituudet vaihtelee paikkakunnittain ja kouluittainkin. Toiseksi vanhimman tyttären tytär meni kouluun jo tänään, asuvat Porissa. 

Onko sinun asuinpaikallasi satanut lunta? Meillä täällä tuli ihan vähän tänään, sekin märkää joten eipä sitä juuri maahan jäänyt. Kovasti nuo lapset odottavat lumen tuloa, ei juuri ole ehtineet mitään talvilajeja harrastaa. Ihan muutaman kerran ehti laskettelemaan kun lokakuun lopulla oli se lumi, nyt kun tyttö sai joululahjaksi lumipotkulaudan, odottaa tietty vielä enemmän lumen tuloa, jotta pääsisi sitä kokeilemaan.
Hupsis, nyt pitää lopetella ettei ihan joka yö tule valvottua yhteen-kahteen asti, sitten taas vastaavasti nukuttua aamulla kymmeneen, tai niinkuin tänä aamuna, heräsin puoli 11, taas siihen, että Helmi tuli herättelemään. Pitää taas opetella eri rytmiin, myös lasten.

Hyviä unia, enkelin kuvia. Kuullaan huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)