maanantai 27. tammikuuta 2014

Lyhyesti

Odottelin kun puolisko oli tällä mun läppärillä ja siinä samalla pidin pienen meditaatio hetken, tyttö jo nukkumassa ja poikakin omassa huoneessaan jotain pelailee, joten oli siihen hyvä hetki. Nyt onkin aikas rauhallinen mieli kun enkeleiden kanssa pieni hetki hiljennyttiin. 
Eipä mitään erikoista tänään. Pidin "vapaapäivän" hoidoista ja kun kävin pienen kävelylenkin tekemässä metsässä, sain mahtavasti uusia energioita, nyt jo odottelen, että niitä saan huomenna lähettää hoitoja varanneille. Ihan uskomatonta miten luonnosta saa voimaa ja muutenkin iloa elämään. Niinkuin Kaisa yhdessä kommentissaan sanoi "Elämä on ihanaa".  Siinä kolmella sanalla sanottuna tämän päivän tunnelmat. 

Mitkä ovat sinun päiväsi tunnelmat juuri nyt kun luet tätä? 
Muistattehan että SAA kommentoida.  Postauksen alaosassa on teksti kommentti, klikkaa sitä, aukeaa ikkuna johon voit kirjoitella ja jos sulla ei ole google-profiilia, valitse Anonyymi, mutta jos valitset sen, olisi kiva jos laitat siihen kommenttiin vaikkapa vaan etunimesi, kiitos.

Hyvää Yötä ystävät, rakkaudellisia unosia kaikille <3 


1 kommentti:

  1. Heipähei ! Mukava, kun pidät ma-vapaapäivän suunnitellusti ♥
    Joskus, tai aika usein mietin kaikkea, elämää koko laajuudessaan. Siinä on jonkun toisen mielestä liiaksi ajateltavaa. Meitä on erilaisia, sen hyväksyy. Ajattelemisella saa avarrettua omaa näkökulmaa, joskun toisenkin. Kommentoimalla jonkun lähettämää juttua, olipa se mikä tahansa. Olemme turhan ujoja sanomaan ne omat sanat ♥

    Juu, samaa mieltä...tänne on helppo jättää viestinsä. Juuri merkiksi vaikkapa "mä luin"... Tunnelmani ovat hyvin samat, kuin sulla ja "Kaisalla" -Elämä on ihanaa- ♥ Tykkään lukea kuulumisesi, katsoa valokuvia ja lukea vielä runoja. Luovuus ja itsessään sovussa oleminen on sellaista "Onnellista oloa" ♥ Kunhan ei tee sitä otsa kurtuilla...heipä taas ♥ Hmm... luet tämän ehkä illalla- Hyvää yötä ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)