maanantai 6. tammikuuta 2014

Kevät mielessä

Viimeinen pyhäpäivä ja joulunkin aika loppuu, tavallaan, vaikka jotkut sanoo että loppuu Nuutin päivään, oiskohan ollut 13.1. Mulle se loppuu tänään. Nyt saisi sitten kevät jo tulla, mutta puolisko tuossa sanoi että ensi viikonlopulle on ennustettu pakkasia ja luultavasti luntakin, joten kaippa se talvi nyt sitten alkaa näin myöhään. Plääh..mun mielestä kevät ja vihreys saisi tulla heti uuden vuoden pyhien jälkeen..heheh..
Vaikka onhan se lasten mielestä kivaa jos tulee lunta, kun pääsisi vihdoin laskettelemaan mäkeä jne.

Laittelin äsken ruokaa perheelle, nyt maistuu jo lihakin taas. Tein muussia ja paistoin naudanpihvejä, salaatin kera tarjolle. Tein myös maustevoita ja kyllä kokonaisuus maistuikin hyvälle. Namskis.. Joulun jälkeen syöty makaronia, ranskiksia, nakkeja ja kaikkee muuta kuin mitä ei jouluruokiin kuulu, mutta kyllä kunnon tirisevä pihvi on niiiiin hyvää, raikkaan salaatin kanssa. Lapsetkin tykkäs.
Kirjoittelen tässä hoitojen välissä, tänään neljä etähoitoa, ihan mukavaa, joka hoidosta saa myös itselle hoitavaa energiaa, kun sitä välittää. Otan tällä hetkellä max neljä-viisi hoitoa päivälle, energiat pysyvät vahvempina hoidettaville. Sytyttelin eri huoneisiin taas paljon kynttilöitä ja ollaan nyt hämärässä valaistuksessa, on niin mukavan rauhallista oleskella ilman kovia valoja, vain eteisessä on valot. Teen hoidot yläkerran makkarissa ja siellä palaa myös kynttilä, sekä hoidon aikana keskityn välittämiseen meditaatiomusiikin kera. Välillä tunnen tuulenvireitä tai hentoja kosketuksia, silloin kun teen enkelihoitoja, Kultasäteen parantavien enkelien välityksellä ja kutsun mukaan myös AE Rafaelia. 

Mieli on aina hyvin rauhallinen ja olen jonkinlaisessa meditatiivisessa tilassa hoitavan energian välityksen ajan. Itsekin leijun ja tunnen kuinka energiat eniten lämmittävät käsissä, mutta myös koko kropassa, jalkapohjista alkaen, ylös kruunuchakraan. Lämmin aalto kulkee läpi kehon. Ihania tuntemuksia ja nyt kun olen saanut palautteita hoidosta, myös vastaanottajat ovat kokeneet erilaisia upeita tuntemuksia. Hienoa, tästä on hyvä jatkaa! 
Ensi viikolla mulla alkaa terapiakin, upeeta mennä kertomaan kaikista kuulumisistaan sinne, varmaan on hänkin iloissaan kun pikkuhiljaa mennään eteenpäin. Takapakkia ei ainakaan vielä ole tullut, mutta masennuksesta ei sillä tavalla koskaan parane, se voi tulla uudestaan ja nopeastikin, mutta luulen että osaan jo oireista tulkita mitä on tulossa. En haluaisi enää samoja kokemuksia kuin muutama vuosi sitten kun sairastuin. Oli ihan kamalaa aikaa, olisi vaan halunnut kuolla pois kärsimästä. Huh, onneksi oli sentään sen verran itsesuojeluvaistoa ja enkelit suojelemassa, etten mitään tehnyt itselleni. Niitä tuntemuksia ei voi sanoin kuvata kenellekkään, eikä toivoisi kenellekkään, niin paha oli olla. Kiitos taivaan isälle ja enkeleille, että ovat auttaneet minut pahimman yli. Kait mun sitten piti tuo kaikki kamala elämän aikana käydä läpi, että vihdoin tajusin mikä on minun tehtäväni täällä maan päällä. Nyt se on löytynyt!

Mukavaa loppiaisen jatkoa ja ihanaa uutta viikkoa sinulle ja läheisillesi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)