perjantai 31. tammikuuta 2014

..one day..

Nyt vain lyhyesti postailen, lähden aamulla kuumakivihoitaja kurssille ja on pitkä päivä. Huomenna en siis kirjoittele, luulen että kun sieltä kotiin tulen, on sänky sen mihin suoraan tipahdan. Katotaan jos sunnuntaina jaksan, mutta en lupaa mitään! Sen verran jännittää se menokin jo ja paljon outoja ihmisiä, kun on paniikkiahdistus, se ei ole aina helppoa. Mutta ajattelin ottaa härkää sarvista ja uskaltautua sinne, kun oli niin mielenkiintoinen asia. Onhan siellä kumminkin samanhenkisiä ihmisiä joten se jo helpottaa hiukan ja luultavasti kaikki naisia, pikkuhoususilleen siellä riisuudutaan silloin kun ollaan itse hoidettavana..hoitajat saa olla vaatteet päällä ;) 
Ihana päivä oli tänään, sain itse enkelihoidon aamusella. Kesti noin 40 minuuttia. Todella upea olo sen jälkeen, kun hoidettiin kaikki chakratkin. Mun enkelihoitaja kurssin opettaja teki sen, kuuluu opetukseen. Sen jälkeen nopsasti terapiaan, jossa terapeutti kannusti myös kurssille menoa. Sen jälkeen Lidli kauppaan ja kotiin siivoamaan. Ostin jääkaapin täyteen ruokaa, sellaista mistä puolisko osaa tehdä ruokaa, siis helppoa. On niin pitkä aika kun olen ollut missään yksin, että kait mä vaan ylihuolehdin välillä. Siitä on jo kohta neljä vuotta aikaa..äkkiä se menee..siis kotona ja lapsilla kyläilemässä, siinä ne paikat missä olen  ollut. Lapsetkin kyselivät että miksi, kun kerroin kurssista. Kun puolisko lähtee jonnekkin kukaan ei kysy mitään, se on niin tavallista. No, kaikkea aikansa!
Nyt kyllä hipsin sänkyyn, kuullaan ehkä sunnuntai iltana tai sitten maanantaina, silloin mä pidän aina vapaata hoidoista, kerään energiaa ja hoitelen itseäni.

Ihanaa viikonloppua sinulle ja läheisillesi <3

1 kommentti:

  1. Hei, kiitos. Postasithan sä vielä. Luinkin jo Lauantaipäivästäsi...Jee, mukavaa kuultavaa. Naurua ja mukavaa seuraa mielenkiintoisen aiheen parissa. Tsemppiä huomiselle Sunnuntaille, terkuin "väsynyt minä"... Hyvää yötä ja huomenta ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)