lauantai 25. tammikuuta 2014

Leppoisa lauantai

Olipas mukava aamu, kun pakkasta vain -8 astetta. Aamiaisen jälkeen kauppaan ja sitten miehet lähti ammattikoululle avointen ovien päivään, poika tutustumaan kouluun ja isäntä verestämään muistoja autopuolelle. Tytöllä oli vielä vatsa kipeä, joten ei jaksanut lähteä ulos, jäi katselemaan lastenohjelmia kun minä kävin pienen kävelylenkin tekemässä. En mitään hikilenkkiä, vaan otin kameran taskuun ja ihailin maisemia ja halailin puita. Siitä saa energiaa, Äiti Maan energiaa. Ja kyllä tänään niitä energioita on sitten tuntunut olevankin, muutama hoito tehty päivän aikana ja ihan hyviä palautteita olen saanut. Tyttöä hoidin myös reikillä, kuulemma kipu hiukan helpotti. Kurjaa vaan kun ei pysty kunnolla syömään, mutta ehkä huomenna jo parempi päivä..

Talviuimareiden hyinen avanto, johon mua ei saisi! Kesälläkin pitää olla +25 veden lämpö että menen sinne. Kuvailin tänään kävelylenkillä.
Käyn nyt kahta kurssia, enkelihoitaja ja enkelitulkitsija. Kolmannenkin aloitin, mutta se ei vaan sitten ollut mun juttu ja keskeytin. Nämä kaksi ovat tuntuneet aivan ihanilta. Jospa sitten kun kurssit on käyty, joskus loppukeväästä, voisin pitää enkeli-iltoja, se on haaveeni, saisin tehdä töitä rakkaiden enkelieni kanssa. Ensi viikonloppuna on Frantsilassa, kuumakivihoitajan kaksi päiväinen kurssi. Sinne ilmottauduin, katsotaan miten pystyn siellä olemaan. En ole vielä ollut missään ryhmätyöskentelyssä sairastumiseni jälkeen, ensimmäinen kerta kun lähden tällaiseen tilaisuuteen, ihan outojen ihmisten sekaan, toivottavasti en ala panikoimaan siellä. Mutta ajattelin nyt kokeilla, kun on tuossa lähellä, eikä ollut kallis. Nyt kun aloitan hoidot kotona, voin sitä tehdä lisäksi, tuntui mielenkiintoiselta. On tulossa ayurveda kurssikin, mutta ystäväni tekee niitä hoitoja ja pieni paikka, niin en viitsi ihan samoja hoitoja tehdä. Parempi kun on kummallakin omansa mihin keskittyä. Minä teen vain vähän viikossa ja kotona, en tiedä onko ystävälläni oikein joku hoitolajuttu mielessä. Siinä pitää sitten nostaa hintojakin, jos tulee paljon kuluja tai lisätä hoitokertojen määrää. Ei, ei, mua ei saa siihen pinteeseen enää koskaan. Kerran sen kokenut ja se riitti kiitos. On kiva tehdä muutamia hoitoja, mutta jos siitä tulee pakkopullaa niin ei kellään ole enää kivaa. Jos on stressaantunut, ei energiatkaan nouse samanlailla. Sellasta lepposaa, mukavaa tekemistä, mikä tuntuu itsestä hyvältä, siksi mä tätä teen että voin muita auttaa, en niinkään ammattimielessä :)
Voitteko kuvitella, tällainen tekniikan ihmelapsi, asensi itse Skypen koneelle. En tiedä siitä muuta kuin nimen ja että siellä voi keskustella kavereiden kanssa. Mutta tarvitsen sitä kursseilla ja ajattelin että jos sen asenna itse, osaan sitä käyttääkkin. Huh..ei ollut ihan helppo juttu, mutta onnistui sittenkin. Ostin jo aiemmin kuulokkeet joissa mikrofoni, kaikkein halvimmat jotka löysin. Kameroitakin meillä on kaksi kappaletta, mutta ne ovat pleikkarille, eikä saanut asennettua webbikameraksi, joten kameraa ei siis ole, mutta sekin riittää kun kuulee ja voi itse puhua. Skypeä hiukan katselin, mutta en ole vielä käyttänyt. Huomenna pitäisi kun on ensimmäinen opetus sitä kautta. Täytyy kyllä sanoa, että tykkään paljon kun saan asiat paperilla, niitä voi siitä kerrata, mutta joitain käytännön asioita on joita ei voi tekstin avulla opettaa, vaan näyttää. Odotan jännityksellä miten kaikki menee.
Kerron sitten huomenna teille! 

Tyttö meni jo Putouksen jälkeen nukkumaan, poika pelailee huoneessaan ja puolisko katsoo kuukauden westerniä. Mä taidan nyt lopetella, muuten mie romahan..hittooks pitää aina valvoa..aivaan, aivaan..oma vika..todellakitodellakitodellakitodellaki.. :) ÖITÄ :) 

4 kommenttia:

 1. Ihan oikein, ei pidä valvoa joka ilta, ei ainakaan meidän lukijoiden takia, tai tämän sun blogin takia, ei sulle ole meille lukijoille tilivelvollisuutta ;) Eriytisesti talvella kannattaa menneä nukkumaan ajoissa, jotta saa riittävästi lepoa. Kesällä kun sitten taas on valoa ja energiaa enemmän, voi lyhyemmät unetkin riittää. Vuoden kierto ja sen noudattaminen elämässäkin on täällä pohjolassa aina ollut tärkeää, se vaan nykyisin tässä 24/7 maailmassa on unohdettu. Unen merkitystä hyvinvointiin aina joka paikassa aliarvostetaan. Pitää vaan jaksaa ja mennä tohottaa koko ajan. Mikä ei ollenkaan pidä paikkaansa. Siispä, kaikki tänä iltana ajoissa kymppiuutisten jälkeen nukkumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä, itse huomannut että kun nukkuu hyvin, energiatkin kulkee hyvin. Tänä aamuna sai nukkua, ihanaa. Mä oon sellanen iltakukkuja ja aamunukkuja :)

   Poista
 2. Moikka, olet ottanut kauniita kuvia. Joskus aiemmin olen minäkin itse asentanut skypen. Missä lie nyt, jo uusi konekin...

  Kuules, Elina ♥ kun olet siellä kurssillasi ensi viikonloppuna. Ajattele silloin enkeleitä ja myös meitä sun ryhmässä. Tiedät, että saat meiltä hyvää tsemppiä, energiaa ja uskallusta. Sun on helpompaa olla ja pääset sen jännityksen "yläpuolelle". Sillä sulla on vahvat auttajat. Auttaminen on vuorovaikutteista. Olet saanut itse, kun olet auttanut muita. Nyt on meidän vuoromme auttaa sinua ♥
  Ei, ei lakata unelmoimasta. Ei lakata elämästä...meidän aikamme on elää nyt ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)