lauantai 11. tammikuuta 2014

Pienin askelin

Niin hyvä mieli ollut tänään ja haluan tämän iloni jakaa teidän kanssanne. Rauhallinen ja rakkaudellinen olotila sydämessä ja mielessä. Olen tehnyt etähoitoja tänäänkin ahkerasti ja saanut niistä niiiiiin ihanaa palautetta teiltä kaikilta. On upeasta kun pystyy auttamaan edes joitakin. Kiitos, kiitos, kiitos <3. Kyllä elämä osaa olla ihanaakin, vaikeuksien kautta voittoon !! 

                                   Onnelliseen elämään tarvitaan hyvin vähän.
                                   Kaikki on ihmisen sisimmässä,
                                   hänen ajattelutavassaan.
                                   - Marcus Aurelius -
Aamulla nukuttiin pitkääään ja oltu ihan rennosti tämä päivä. Ihan perustavallinen lauantai siis. Kaupassakäyntiä ja ruoan laittoa, siinäpä se kotihommista. Mutta aivan upeaa tällainen tavallinen rauhallinen elämä, en kaipaa mitään säpinöitä tms. Olen ihan tyytyväinen näin.

Lapset välillä sanoo, että pitäisi lähteä jonnekkin matkalle. Se ei nyt näillä tuloilla ihan onnistu, mutta ehkäpä joskus, voidaan ainakin siitä haaveilla. Enkä mä tiedä haluaisinko edes minnekkään kuumaan aurinkoon, kiva oli matkustella viime kesänä kotimaassakin, käytiin Lapissa jossa ei kukaan muu, paitsi minä joskus ripari-ikäisenä, meistä ollut käynyt. Upea kokemus sekin.
Nyt en postaile enempää, on vielä yksi etähoito jäljellä. Niin juuri, niitä voi tehdä näin myöhäänkin ja monet haluaakin hoidon illalla, koska silloin siihen voi nukahtaa, kun tulee rento ja mukava olotila. Tyttökin vielä valvoo, tulee mun viereen nukahtamaan, puolisko nostaa sitten omaan sänkyyn kun tulee joskus nukkumaan. 

Kauniita unia sinulle, sitten kun niiden aika on :)


1 kommentti:

  1. Tavallisessa elämässä on kaikki, mitä tarvitaan ♥ On arkea ja juhlaa. Laitoin ny vähän enemmän, kun sanoit.

    Mukavaa myöhäistä iltaa ja leppoisaa Sunnuntaitakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)