keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Parasta aikaa

"Annan toisille siitä runsaudesta mitä minulla on. Saan voimia tehdessäni minulle tärkeitä asioita ja täyttäessäni elämäntehtävääni."

Tämän kortin sain tässä illalla itselleni. Frantsilan Hyvän Olon Vahvistuskorteista. Piti oikein kirjoitella tänne kun sopi niin nappiin tähän hetkeen, ehkä tuo elämäntehtävä on vähän suuresti sanottu, mutta elämäni parasta aikaa kuitenkin. Olen ollut ihan tohkeissani kun kävin vähän shoppailemassa, uskaltauduin menemään oikein isoihin tavarataloihin Tampereella ja ihan yksin! Pikkasen oli ensin kyllä mielessä että pystynköhän siellä olemaan, mutta rohkaisin mieleni ja hyvin meni. Puolisko oli kuljettajana, niin ei tarvinnut itse ajella keskustaan ja etsiskellä parkkipaikkaa, siinä poistui yksi jännitys momentti. Poikkesin yhdellä isolla kirpparillakin, eikä sielläkään tullut paniikkia. Hienoa, olen itsestäni todella ylpeä !! Muutaman korin ja pyyhkeitä löysin sekä joitain somisteita "hoitohuoneen" seinille. Huomenna alkaa siivous, enpä ole koskaan ennen näin innoissani odotellut siivouksen aloittamista :) 
Ronja oli illalla kaverin synttäreillä ja mä sain ihan rauhassa tehdä pienen kävelyretken rantaan ja halailla puita siinä matkalla. Kamera piti ottaa mukaan, mutta sehän unohtui, ei mitään uutta minulle. Miehet puuhastelivat mopon kimpussa autotallissa. Poikakin innostunut kovasti sen laittamisesta, vaikka joskus aiemmin ajattelin ettei varmasti koskaan ole sellaisista moottoriasioista kiinnostunut, "maailma muuttuu eskoseni" ja ihmiset siinä mukana.
Hiihtolomakin parin viikon kuluttua. Onko teilläpäin se viikolla 9? Meillä on ja kyllä sitä taas jo lapset odottaakin, katkaiseehan se hienosti nämä härkäviikot, kun ei ole yhtään pyhävapaita. Pääsiäinen vasta seuraava. Pojalla peruskoulun loppuminen lähestyy, kyllä se tuntuu vaan niin ihmeelliseltä, muistan kuin eilisen päivän kun hän oli pieni vauva ja perheen kuopus. No, onhan hän vieläkin kuopus, mutta jo niin iso. Silloin kun on paljon lapsia, muistaa parhaiten sekä ekan että viimeisen lapsen syntymät, on ne vaan niin käännekohtia kummatkin. Ihan tässä tulee haikealle mielelle kun ajattelee..
Ronja jotain huutelee yläkerrasta, on  herännyt, vatsa kipeä, syönyt ylenmäärin makeata synttäreillä, aina kipeänä synttäreiden jälkeen. Lähden nyt häntä katsomaan ja lopettelen postauksen tähän. Kuullaan huomenissa. Laita tyyny hyvin, ota uni syvin!

1 kommentti:

  1. Voi Elina, olen huomannut...etenet mukavaa vauhtia hyvään suntaan ♥

    Katselin Ekt-sivulta kaikki kauniit runot. Tommy on niin hyvä ♥ Silti, jokainen on just niin hyvä ja omalla tyylillään ja tavallaan, kuin voi...Se on hyvä ymmärtää ja muistaa. Mitenkäs se sun jakama linkki tässä yksi päivä menikään...jotenkin "Ei anneta kenenkään kutistaa meitä, silti meidän ei tarvitse olla kaikkena" Tämä oli ihan "vapaa" tulkinta, mitä muistin.

    Aikas upea tuo viim kuva, onko se jokin iso lumilyhty. Valo loistaa kauniisti. Heissan taas, Hyvää yötä ♥ (jollet ole tapojasi muuttanut)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)