torstai 6. helmikuuta 2014

Ystävyys

Tässä kun kirjoittelen niin mietiskelen samalla näitä ihmisiä. Mä en vaan saa tuota asiaa nyt mielestäni, josta aiemmin kirjoittelin.  Hiukan tuli jo stressiäkin siitä ja nukuin huonosti. Se ei tee hyvää energioille joilla hoidan muita, ne eivät ole niin voimakkaita, kun on omia murheita. Mietin että voinko enää koskaan kehenkään ihmiseen luottaa, jos se jota olen luullut parhaaksi ystäväkseni, jolle olen niitä syvimpiäkin asioitani vuodattanut, on yhtäkkiä aivan outo ihminen jota en tunne. Kertoo minulle, että minusta on puhuttu pahaa ja kun kysyn puhujan nimeä, ei halua sitä sanoa, miksi sitten edes kertoi, oliko tarkoitus vain pahoittaa mieleni..hmmm..sellainen ajatus nousee väkisin esiin.  Sanoin hänelle, etten pysty olemaan enää sellaisen ihmisen ystävä, joka ei ole luottamuksen arvoinen. Ei ymmärrä että haluan selvittää asian, jotta saan itselleni rauhan ja saan energiani taas kulkemaan kunnolla. Sekä uskallan paremmin ottaa ihmisiin kontaktia, kun ei tarvii koko ajan miettiä, että onkohan tuo se henkilö joka on kaksinaamainen.
Harmittaa kyllä hiukan, kun olen jo päässyt vähän parempaan kuntoon, sitten tulee tällainen takapakki. Olen todella, todella pettynyt taas ystävyyteen. Aiemmin sairastuessani koin vähän samanlaisia tunteita, kun jotkut eivät vaan kestäneet masennukseen sairastunutta, mutta kukaan ei uskaltanut sanoa sitä, jättivät vaan syrjään, eivät vastanneet soittoihin tms. Silloin olin myös pettynyt, enpä uskonut sitä samaa enää tuntevani, mutta näin se vaan meni, ehkä on parasta olla vaan itsekseen. En tiedä saanko nyt nukuttua ilman lääkettä, on niin levoton olo, moneen kuukauteen en ole niitä tarvinnut. Yritän kyllä ensin ilman :) 

Edelleen jätän viestiä tähän henkilölle joka on käynyt ystäväni hoidossa ja nähnyt vaivaa minun elämästäni, tunnistat varmaan itsesi. Kuulin, että luet blogiani ja olet "kaverini" fb.ssa. Toivon että otat yhteyttä minuun, kiitos !
Tänään ollut muutama hoito ja sain ihania neuvoja energiani lisäämiseen upealta Valoralta, Kerroin hänelle ongelmastani. Hän on ihmisistä ehdottomasti parhain! Aina niin sydämellinen ja rakkaudellinen kaikkia kohtaan! Sekä juttelin myös enkelihoito-opettajani Maaritin kanssa asiasta. Häneltä sain uuden vihkimyksen Eteeristen siteiden virtaan. Sillä pystyn katkaisemaan tällaiset negatiiviset siteet joihinkin ja muutenkin puhdistamaan negatiiviset ajatukset ympäriltäni joita varmasti nyt on tullut paljon.

Heitän tähän loppuun kaikille kysymyksen. Mitä sinun mielestäsi on ystävyys? 
Kiitos taas Ihanainen Kaisa kommenteistasi..ihan oikein arvasit..täällä taas kukutaan mutta kohta nukutaan..ohhoh..tässähän tuli ihan loppusointuja ;) Kohta taas julkaistaan facebookissa Elämän kiehtova taika sivustolla, muutama Kaisan kirjoittama kaunis runo. Kannattaa käydä tykkäämässä sivustosta, niin saa ne runot aina suoraan omalle seinälle.
Hyvää Yötä !


1 kommentti:

  1. Heipä sulle ♥

    Kiitos taas, runot ovat kauniisti esillä ♥

    Taisin jo jokin aika sitten kirjoittaa ystävyydestä, kuinka paljon luottamuksen puute stressaa. Jollei pysty enää olemaan balanssissa itsensä kanssa, koska mieli askaroi..."miksi hän kertoi" "miksi vain osan " "mitä YSTÄVÄNI oikeasti ajattelee"...Silloin, kun ei enää "naura yhteistä" virvoittavaa naurua. Kun ei tiedä, voiko jonkin asian kertoa, sillä se oli tarkoitettu vain hänelle. Epäilys...se on hankalaa kitkeä pois, luottamus on ystävyyden kukka ♥ Mikäli kukka kuihtuu tai versoo rikkaruohoja. Se ei ole enää ystävyyttä. Vaatii vahvuutta jättää se ihminen taakseen, ajatella "olen arvokas, niin hänkin ei ollutkaan silti minulle"... Sellaista ajattelen ystävyydestä ♥

    Annan sulle voimaa, sinä pääset asian yli ja jatkat eheytymisen tiellä, Elina-kulta ♥ Hyvää yötä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)