perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystispäivä

"Voiko ihanammin päivän enää alkaa, onko ihanampaa aamua kuin tää"..näinhän sitä laulussa sanotaan ja siltä se tänään todella tuntuikin!

Olin jo herätessä aika pirteä ja aamutoimet sujuivat senkin takia mukavasti.
Yhdeksältä oli ensimmäinen enkelihoito ja siinä tulikin aivan upeita tunteita ja tunnelmia. Välitän hoidot aina istuen, puutuolilla, paljaat jalat kiinni lattiassa jotta tunnen maan energian ja kädet yhdessä edessä. Kun ensimmäinen hoito alkoi, tuli heti kuuma tunne jalkapohjiin joka nousi ylöspäin, meni kämmeniin ja ne alkoivat kuumottaa todella paljon. Kun pyysin enkelit mukaan ja lähetin hoitoa vastaanottavalle henkilölle, tuntui että itsekin leijailin jonnekkin korkealle. Kaikki äänet hävisivät ja tuli vain ihana rakkauden ja rauhan tunne, kämmenet ihan kuumat ja jalat alkoivat täristä omia aikojaan. Siellä jossain Valossa oli niin ihana ja hyvä olla etten olisi malttanut tulla takaisin, mutta sitten jossain vaiheessa oli vain pakko, mutta ainakin tunnin leijailin vielä niissä hyvän olon tunteissa. Niillä samoilla leijumisilla välitin seuraavankin hoidon. Upea enkelikokemus!

Sen jälkeen vielä ripsihuoltoon ja terapiaan, niin, aivan upea päivä!
Kuumakivihoitoja ei tänään ollutkaan, kun oli sen verran asioita hoidettavana. Poikkesin kirjastossa, vein kaksi jo myöhässä olevaa kirjaa takaisin ja otin muutaman meditaatio- ja rentoutus cd:n lainaksi. Saan soitella hoitojen aikana. Mulla on kyllä omiakin cd.tä mutta on kiva vähän vaihdella musiikkia välillä. Kirjoja en nyt ottanut, kun on nuo kaksi uutta joista kerroin aiemmin. 

Illalla klo 22, välitin vielä ryhmähoidon todella ISOLLE ryhmälle, varmaan parisataa henkeä ainakin mukana, upeeta! Kiva kuulla muutama palaute, mitä ovat tunteneet. Välitin Enkeleiden ja Yksisarvisten reikiä joka on sopiva juuri ystävänpäivään, on rakkaudellinen, rentouttava ja hellästi hoitava reikimuoto.

Oikein ihanaa Ystispäivän iltaa teille kaikille ja kauniita unia sitten kun niiden aika on!
Huomenna lauantai ja viikonloppuaamu joten saa taas nukkua pidempään :) 

1 kommentti:

  1. Voi, kuinka sua kiittää ? Nyt oivalsin... Kiitos Elina ♥ Meillä ei ole kovin tapana perheessä ystävänpäivänä lahjoja jakaa. Silti nyt oli päivä spesiaali ihan.

    Saimme sulta ihanan lahjan, sen ryhmähoidon. Puolisolta sain suklaata ja rakkautta. Läheisiltä ja ihanilta ystäviltä monia kauniita toivotuksia monin eri tavoin. Mitä olisi elämä ilman yhtään ystävää... ?
    Sain kuulla murhettakin, silti on toivoa, en menetä sitä EN VARMASTI ♥ Kaikki, onni, ilo, ystävyys, rakkaus, murheet...ne tekevät elämästä totta. Yhtä upeaa tätä päivää sulle, kuin eilistä :) Hyvää yötäkin ensi yölle ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)