keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Leppoisaa

Jostain syystä en saa nyt mun kuvatiedostoa auki, joten runokuvat jää tänään laittamatta!!

Todella mukava päivä ollut ja leppoisa. Lasten kanssa käytiin shoppailemassa, sain teinipojankin mukaan ja jopa vaatekauppaan. Oltiin ihan rauhassa ja ajan kanssa, ei mihinkään kiirettä. Poikettiin puoliskoa katsomassa hänen työpaikallaan, ne paikat vaihtuu aina, milloin missäkin, tekee kaivinkonetöitä. Nyt sattui olemaan siinä lähellä missä me kävimme ostoksilla. Lopuksi poikettiin vielä syömässä American Dinerissä. 

Illalla kävin Aloe Vera kutsuilla. Periaatteessa en tarvinnut sieltä mitään, mutta ostin kasvonaamion, jossa mukana tätä kosteuttavaa aloeta. Se tulee viikon kuluttua, sitten kerron teille tuntemukset. Menin kutsuille ihan yksin, tunsin vain pari henkilöä sieltä, enkä oikeastaan mitenkään hyvin heitäkään, mutta uskaltauduin menemään kuitenkin. Olinpa taas ylpeä itsestäni. Upeaa oli tutustua uusiin ihmisiin! Kiva oli meikkailla ja laitella vähän muutenkin, sitä niin harvoin tulee tehtyä enää, kun on vaan täällä kotosalla. Ennen se tuli tehtyä ihan joka päivä, nyt kun tekee harvoin niin se tuntuu todella mukavalta ja piristää mieltä kovasti. On paljon itsevarmempi olo lähteä yksinkin kun on hiukan laittanut itseään. Mulla ainakin on sellainen tunne. Joku muu voi ajatella ihan eri lailla. 

Tälle päivälle en siis ottanut hoitoja, vaan vietin sen lasten kanssa. Huomenna taas sitten on jo ja sekin on ihan upeeta, mä niin kovasti tykkään tehdä niitä. Ihanaa kun tulee kuumakivihoito asiakkaitakin. 

Nyt on kyllä aikas väsynyt olotila, päivittelin sivujani ja vastailin joidenkin kyssäreihin ja muutama oli varannut ensi viikolle hoitoaikoja. Siinäpä se loppuilta menikin sitten joutuisasti. Nyt taidan painua pehkuihin! Hyvää Yötä ihanaiset ja enkeleiden suojelusta yöhösi. 

1 kommentti:

  1. Hei, hyvä hyvä. Kaisa sanoo ja taputtaa karvaisia käsiään. Oho tais tulla yksi sana liikaa, eipä mitään haittaa :)
    Juu, shoppailu, se on mulle pakkopullaa. Enää harvoin on palvelua, niin se on hankalaa. Hyvä mieli, kun tekee "löydön" ♥
    Totta maar sitä hieman meikataan, kun asioille lähdetään, kutsuille varsinkin, me naiset ♥ ♥ Ei muututa, ei.
    Täytyy laittaakin sulle yv-postia.... Tyynysi pöyhi sopivaksi, rukouksesi lue ja laita simmut kiinni. Näe ihania unia, joista aamulla muistat vain 2 min. ajan tuokiokuvia. Nekin häipyvät poiiiiiiiiiiis. Unelmoidaan päivisin ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)