torstai 27. helmikuuta 2014

Oppimista

Torstain aloitin enkelihoidolla, sitten reikienergiaa ja kuumakivihoitoa. Oih, niin upeaa!
Piipahdin kaupassa välillä ja jatkoin reikienergioita. Viimeisin oli klo 22. Ei voi "työ" paremmaksi muuttua, oikeastaan sitä ei edes voi sanoa työksi, koen työn sellasena jota tehdään ns. "seitsemästäneljään", tätä tekisin vaikka aina. En tiedä miten sitä nimittäisin, ihmisten auttamiseksi..hmm..sanokaapas te?
Pojan kanssa tässä vielä valvotaan, tuli juuri kaverilta, mopoja laittelivat..niin, mitäs ne teinipojat muuta..mopot on nyt tärkeitä ja kohta kevaritkin. Isänsä kanssa nykyään aina puhuvat jostain mopon laittamisesta ja nyt pitää kuulemma viikonloppuna käydä ostamassa jotkut uudet peilit siihen..hmmm..äsken näytti mulle vielä jonkun pakoputken pätkän, josta oli ottanut kuvan tallilla, enpä siihen osannut sanoa kuin että "onhan se". Isänsä on jo nukkumassa, kun nousee aamuisin aina viiden aikaan. Saa sitten huomenna näytellä puoliskolle sitä, kun en ymmärtänyt mitä hienoa siinä on, vaikka en sitä nyt tietenkään pojalle sanonut, oli itse niin innoissaan. Pojat on poikia :) 

Ronja kävi iltapäivällä kaverinsa kanssa pizzalla. Meiltä on vajaa neljä kilometriä Kyröskosken keskustaan, tytöt reippaina kävelivät sinne, kun minä en päässyt viemään, oli asiakas. Kaverin äiti kävi heidät sitten hakemassa kotiin. Kivaa oli ollut. Kuulemma paljon väkeä oli ollut syömässä siellä, varmaan hiihtolomalaisia. Tänne maalle tulee aina paljon lisääkin lapsia lomien ajaksi, tulevat mummuille tai papoille kyläilemään, jos vanhemmat ovat töissä. Kaupoissa huomaa kun mummit ovat lastenlasten kanssa ostoksilla. 
Huomenna on heti aamusta enkelihoitaja koulutus Skypessä, nyt muistaakseni käydään läpi enkelihoito kokonaisuudessaan. Tässä jaksossa olikin paljon luettavaa, arkkienkelit ja jokainen chakra, missä sijaitsee, miten vaikuttaa ja miten sitä hoidetaan. Mielenkiintoisia asioita, todella. Lisäksi tein visualisoidun meditaation jossa pyysin yhdistymistä omaan parantajaenkeliini, AE Rafaelilta, kuulin myös hänen nimensä. Hieno kokemus tämäkin!

Skype koulutuksen jälkeen on terapia, sitten kauppaan ja pikkaisen pitäisi siivoillakkin. Hoitohuoneen siivous on joka päivä, mutta muualla en jaksa siivoilla kuin kerran viikossa, yleensä perjantaisin tehdään se puoliskon kanssa. Eikä silloinkaan kuin useimmiten imurointi ja pölyt sekä saniteetti tilat, ne pesen kyllä aina. Onko sinulla joku määrätty siivouspäivä? 

Tässäpä tämän päivän tärkeimmät. Huomenna reippaana ylös, kello soittaa klo 8. On se nykyään niin ihana aamuisin herätä, kun ei se ensimmäinen ajatus ole aina että olispa jo ilta ja pääsisi nukkumaan. Vielä reilu vuosi sitten se oli niin. Mutta kun sai apua tuolta ylhäältä ja alkoi vihdoin parantua pikkuhiljaa, on elämä ollut paljon parempaa ja arvostaa joka ikistä päivää, jonka saa terveempänä elää. Kiitos, kiitos, kiitos <3 

1 kommentti:

  1. Moikkelis Elina ♥ Sanoisinpa tekemääsi "työtä" - Autat ihmisiä herkkyydellä ja rakkaudella.
    Jaaha, mopot ja autot. Itsekin olen mielenkiinnosta "osallistunut" kahden auton moottoriremppaan, hmm...ihmeekseni ne kaikki osat mahtuivat takaisin... Aivan, se pakoputkenpätkä oli tärkeä juttu ♥
    Ei ole mulla pakollista siivouspäivää, muuten on niin paljon kaikkea, kunhan nyt siivotaan :) Se on tärkeintä. Kauniita runoja, niiden myötä toivotan Hyvää yötä, kauniita unia ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)