keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Enkeli-ilta

Voi kuulkaa, kyllä oli niin ihana enkeli-ilta eilen Hämeenkyrössä. Saimme Kirsi Rannon vetämään sen meille, ja on kyllä maineensa veroinen. Antoisa ja voimaannuttava ilta, Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Olin niin väsynyt kun tulin kotiin, etten jaksanut enää postailla.

Ystäväni kanssa menimme hiukan aikaisemmin, laittamaan tuoleja ja muita Kirsin toivomaan järjestykseen. Kaikki tuolit laitettiin rinkiin, jotta jokainen näkee ja kuulee hyvin illan tapahtumat. Vastaanotimme vieraat halauksella. Kun kaikki olivat paikalla, juotiin teetä ja kahvia. Hyvänolonkeskuksen emäntä Aija oli laittanut meille maittavan voileipäpöydänkin valmiiksi.
Saimme lämpimät kaurapussit hartioille ja Aija kertoi vähän Keskuksen historiasta ja Frantsilasta. Kirsi itse pyysi kertomaan, kun paikka on hänen mielestään niin ihana, ilmoitti meille, että emme ole siellä yksin ja Aija sanoikin, että joskus jotkut on maininneet, että talossa kulkee Vihtori, jonka mukaan yksi pihapiirin talo on nimetty. 
Kirsi aloitti kertomalla omasta henkisestä alustaan ja vähän muustakin. Iloinen ja puhelias ihminen. Puhuu Pohjanmaan murretta niin se teki juttelusta vielä jännemmän kuuloisen ja nauroi välillä helisevästi. Sitten jatkettiin meditaatiohetkellä, Kirsi ohjasi sen ja minä taas leijuin jossain korkealla, käsiä kuumotti kun kundalinienergiat nousivat. Meditoinnin jälkeen hiukan käytiin läpi, mitä kukakin oli kokenut sen aikana ja keskusteltiin niistä ja yleisesti meditoinnista jne. Ihanaa leppoisaa keskustelua.
Seuraavaksi tutustuttiin enkelikorttipakkoihin. Kirsillä oli niitä monta mukana, kertoi ensin itse niistä ja sen jälkeen laitettiin kiertämään. Jokainen nosti kolme korttia intuitiivisesti, vaikka eri pakoista, sellaisesta joka itseä resonoi. Sitten vuorotellen jokaiselle teki korteista tulkinnan ja kyllä ne niin pitivät paikkansa. Kukaan ei sanonut ettei tuo nyt ole mulle, päinvastoin, sanoivat että kylläpä "kolahti". 
Minun tulkintani: Kirsin mukaan Lootuksenkukka on auennut ja kuljen upeaa, uutta polkuani. Arkkienkeli Rafael on parantaja enkeli ja AE Mikael suojelija, näitä kumpaakin käytän hoitaessani ja nyt ne nostin itselleni pakasta. Uskomattomman ihanaa! Tulkinta jatkui: Arkkienkelit ovat vahvana osana elämääni ja samoin enkelit, Kirsin mielestä en edes tarvitsisi mitään kursseja, koska enkelit ovat suoraan yhteydessä kanssani. Ja niinhän se onkin, olen ollut heidän kanssaan kanssakäymisessä jo pitkään, mutta vasta hiljattain olen uskaltanut siitä julkisesti puhua. Oikeastaan vasta sen jälkeen kun enkelipalloja alkoi ilmestyä kuviini. Näillä kursseilla olenkin sitä varten, että vahvistan tietojani esim. enkelihoitamisesta, miten se käytännössä tehdään ja saan oppia miten korttitulkinnat tehdään asiakkaille "livenä", paikanpäällä. Ja tietenkin opin kaikki chakrat ja enkelihierarkiaa jne. , ne nyt ei ole niin tärkeää tietää, mutta mukavia asioita opiskella, silloin kun niistä asioista on kiinnostunut.
Tässä saamani kortit!
Illan päätteeksi vielä hiljennyttiin hetkeksi, Kirsi kiitti enkeleitä mukana olosta, Kiitos, Kiitos, Kiitos ja kiitimme kaikki toisiamme ihanasta illasta. Jotkut otti korteistaan kuvia ja tekivät muistiinpanoja tulkinnastaan. Aistin, että jokainen lähti sieltä hyvillä mielin kotiin.

Vaikka kaikki eivät uskokaan enkelipalloihin, laitan silti tämän kuvan tähän, koska kuvasin sen kun olin lähdössä, parkkipaikalta. Laitan myös toisen kuvan jonka kuvasin viisi sekunttia myöhemmin ja siinä ei yhtään palleroa, niin nopsasti ne enkelit kulkevat :) 
Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille ja enkeleitä päivääsi. Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Hei, ilolla luin onnistuneesta illasta. Kaikinpuolin hyvää täynnä ♥ Ja nyt näkyy se Vihtorin talokin :)
    Me, sun ryhmässä saamme varmasti tältäkin illalta sun kautta jotain uutta. Ellei muuta, itsevarmuutta ainakin Kirsin sanoista.
    Kiitos tästä päivästä ♥ Mukavaa päivää, söpösiä unia ja enkelin kuvia ♥

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että oli onnistunut ilta ja oli kiva lukea siitä täältä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)