keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ei huomenna, vaan tänään

Ihan ensiksi pitää kertoa, että meillä oli eilen jotain vikaa yhteyksissä ja siksi en päässyt koko iltana nettiin, en siis voinut kirjoitella blogiakaan, vaikka mieli olisi tehnyt. On se kyllä kumma, että tuli ihan kuin vieroitusoireita, kun ei päässyt koneelle!  "Mitäs me tehtiin ennen, kun ei ollut nettiä!" :) 

No tulipahan viimeisteltyä hoitohuone kuntoon ja pestyä pyykkiä muutama koneellinen, niitäkin jää aina rästiin. Ja tietysti oli muutama hoito päivän aikana, joten ei sitä toimettomaksi jäänyt, mutta silti tuntui kuin jotain puuttuisi, se on ne virtuaali ystävät, ne on tulleet niin tärkeiksi..en ois uskonut viisi vuotta sitten näin sanovani..!

Niin siis viimeistelin hoitohuoneen, meidän ex-kodinhoitohuone. Saihan siitä nyt jonkinlaisen, vaikka ei mikään iso olekaan, onpahan oma tila missä voin rauhassa olla asiakkaan kanssa. Tässä muutama kuva siitä.
HUOM! Välitän Ystävänpäivänä etä-ryhmähoidon, Enkeleiden ja Yksisarvisten reikiä. Jos haluat ottaa osaa, laita viestiä facen kautta tai sähköpostia, lähetän paluupostissa vastaanotto ohjeen. Hoito on ystävänpäivä lahjani teille kaikille :) 

Mulla ei ollut tänään autoa, puolisko tarvitsi sitä ja kun ei ollut mitään erikoista menemistä niin mikäs siinä, oltu siis tässä kotinurkissa koko päivä. Tehnyt kaksi kuumakivihoitoa ja muutamia energiahoitoja, joten päivä mennyt taas ihan siivillä. Kuumakivihoitoihin menee, kokovartalo hoitoon, noin 2 tuntia ja löpinät päälle, joten ei päivän aikana kovin montaa ehdikään, mutta ei tarvitsekaan, nämä riittää. Niin mukavaa, en vois enempää jostain tykätä. En edes pidä tätä hoitojuttua työnä, vaan se tulee ihan sydämestä, että haluaa auttaa muita. 
Hups, kylläpä tuo kello rientää..nyt kyllä pitää hipsutella nukkumaan, että energiat virtaavat kunnolla huomennakin, väsyneenä ja uupuneena ne eivät vaan jaksa nousta. Huomenna muutamat hoidot taas, niin on hyvä olla pirteänä! Hyvää Yötä ihanat lukijat!


1 kommentti:

 1. Hei, hyvää huomenta :)
  Kylläpä se niin on, niitä vieroitusoireitä tänne nettimaailmaan tulee. Olet tehnyt kauniin ja toimivan hoitohuoneen, miksi siihen enempää neliöitä käyttäisikään ♥ Mun mielestä "hoito ja löpinät päälle" kuulosti oikein hyvälle.
  Kyllä niitä rästitöitä on vaivaksi asti, minäkin hipsin jo ennen tänne tuloani laittamaan astoita koneeseen, nyt on kiva syödä yhdessä aamupala, kun puoliso kasilta heräilee. Mukavaa viettää toimistopäivä yhdessä. Tosin hän kertoi "ulkoiluttavansa mua, etten menetä hermojani...ilman autoa ollut jo yli viikon". Saan valita "ulkoilutuspaikan" ♥ Jonnekin, missä on ihmisiä ja tietty äkkiä kotiin.
  Mun toimisto pitäis järjestää, kun hankittiin kalusteita. En silti painosta, parempi levätä ja tehdä sit iloisena (jaksaa mun tuone, eiku tuonne jahkailut). No onneksi on näissä hommissa hänellä silmää, kun on ikäänkuin alanmies ja hahmottaa tilaa paremmin, kuin minä. Se ryhmähoito sattuu hyvään aikaa, saa jatkaa siitä yöunille.
  ♥ Jospa taas toivotankin sulle Hyvää yötä ja kauniita unia ♥

  Runot, ihan kaikkien, ovat kauniisti esillä Elämän Kiehtova taika-sivulla. Käykääpä lukemassa, tykätäkin saa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)