sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Niin lomalla

Ilta-Sanomissa oli tänään iso sääjuttu, että talvi loppuisi ja kevät tulisi, ainakin viikoksi on lupailtu jopa 8 lämpöastetta. Eihän sitä nyt vielä tiedä, tietenkin voi tulla vielä lumisateita, mutta toivossa on hyvä elää. En yhtään välitä enää lumesta, ainoastaan joulun aikaan se on mukavaa, tulee joulun tuntu kun on pakkasta ja lunta.
Tänään mä en postaile pitkään, kun olen aikas väsynyt, tein viidelle tulkinnat, ihan ensimmäiset kolmen kortin tulkinnat, ne vei aikaa ja kun hiukan jännittää, miten ne viestit enkeleiltä oikein kuulee, niin se uuvuttaa hiukan. Vaikka olenkin tehnyt yhden kortin tulkintoja enkeleiden kanssa. Ne ovat olleet sellasia yleisiä, mutta nyt vastaan kolmeen kyssäriin. Lupasin ensin viidelle tehdä, mutta nyt jonossa on noin 60 henkeä!! No, teen aina kun ehdin, en ota paineita, kaikki tietävät että harjoittelen, saa ainakin kunnolla harjoitusta :)  

Huomenna me kolme saadaankin nukkua aamulla, teinipoika, tyttö ja minä, vain puolisko nousee aikaisin ja lähtee töihin. I-H-A-N-A-A, koko viikon saa lapsetkin levätä. Kyllä ne olikin jo väsyneitä! 
Tänään tuli huonojakin uutisia, yhdestä ystävästäni. Lähetän hänelle paljon enkeleitä ja parantavaa energiaa, jotta jaksaa..toivottavasti pystyy tänä yönä edes hetken nukkumaan. Asia on nyt korkeimpien voimien käsissä. Koskaan ei tiedä mitä tässä elämässä voi tapahtua, siksi muistetaan aina pitää hyvä huoli ystävistä ja rakkaista. Halata ja sanoa että rakastaa!

1 kommentti:

  1. Hei ♥ Itsekin olen väsynyt, silti heräilen aamuyöstä :( Mitä lie stressiä, vaika puran tunteitani ja ajatuksiani avoimesti.
    Luotan ja lähetän ystävällesi lämpöä ♥
    Olet aivan oikeassa, kyllä me jonottajat jaksamme odottaa. Aina uusi rasittaa, vaikka se olisi kuinka palkitsevaa. Anna vaan aikaa itsellesi. niin monet tarvitsevat sinua. Se on varmasti hieno tunne, silti älä ajattele sitä liikaa. Tee kuten aloittaessasi sanoit, "pikkuhiljaa voimien mukaan". Itsellä innostus joskus meinaa ryöstäytyä valloilleen, silloin rauhoitun. Koetan olla tekemättä juuri mitään... Hyvää yötä, nuku hyvin ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)